Parastas 6 saptamani

Parastas 6 saptamani | Autor: isabela

Link direct la acest mesaj

Tatal meu a murit in 2 noiembrie. Pot face parastasul de 6 saptamani pe 12 decembrie? In aceea zi sunt chiar 40 zile.
Sau trebuie sa-l fac pe 5 decembrie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

E bine sa nu treca peste nr de zile / saptamani pentru care se face parastasul. In cazul tau e foarte bine pe 12 decembrie, dar daca ti-e mai usor pe 5 e bine si atunci. Condoleante pentru tatal tau. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002), Maria(7.04.2005) si Stefan(25.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cand te duci la un parastas de 40 zile trebuie sa mergi cu ceva? Ma gandesc la flori, lumanari....N-am mai fost niciodata si habar n-am ce trebuie sa fac...

Pentru inmormantare stiu ca ma duc cu coroana, dar in rest...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Condoleante sincere, Isabela.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

e bine sa faci mai repede, dar in nici un caz mai tarziu de cele 40 zile!
anya, din cate stiu eu nu se merge cu nimic, ca e doar o pomenire. daca vrei sa-i duci un buchet de flori gazdei......e alta problema.

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Multumesc.

Am inteles ca matusa mea vrea sa aranjeze mormantul cu ghivece cu flori de sezon, asa ca o sa iau asa ceva.

Isabela, condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

sincere condoleante isabela..parastasul trebuie facut mai devreme de 40 de zile..si cum vom fi in post o sa trebuiasca sa imparti mancare de post..

Mergi la inceput