Fiv in Ungaria 73
Raspunsuri - Pagina 17
cezara66 spune:
citat din mesajul lui ALRAK[/i]
la primul FIV, eu am avut 2 ovocite, s-au fecundat amandoua, dar numai unul s-a divizat.
Pentru o reusita, trebuie sa fie indeplinite mai multe conditii, printre care aceea ca ovulul fecundat sa aiba energia necesara pentru a se divide.

DSoamne Ajuta!
[/quote]
multumesc pt raspuns Alrak,astazi am primit confirmarea ca din trei ovocite,doua s-au fecundat,dar nu s-a divizat niciunul.Sunt in starea aceea in care cineva trebuie sa ma adune pe lopata de pe jos...este a doua tentativa de FIV la care mi se intampla chestia asta.
irinaflorea spune:
Patri ma simt bine, nu ma doare nimic, nu simt nimic. Astept sa imi vina CM. Medicul spune ca sunt sanse foarte mari sa elimin SEU in mod natural.Pana atunci ma tot monitorizeaza. Bhcg-ul tot imi creste si Bodnar zice ca asta e bine. Maine merg din nou pt.beta. Nu stiu nimic despre situatia in care sunt,si prin urmare am incredere totala in el.

Sami ce faci?
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Vreau sa va intreb, ar trebui sa simt ceva in timpul acestui tratament?
Pot spune ca ma doare un pic burta, adica ovarele, si putin cand merg. Este in regula?
Imi puteti spune vreuna dintre voi daca exista vreun mijloc de transport din Arad in Szeged? Eu cred ca voi veni cu trenul pana in Arad, dar de acolo cu ce as putea ajunge la Szeged?
Pupici 
Dumnezeu este alaturi de noi 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta70 Buna seara fetelor! Vreau sa va intreb, ar trebui sa simt ceva in timpul acestui tratament? Pot spune ca ma doare un pic burta, adica ovarele, si putin cand merg. Este in regula? Imi puteti spune vreuna dintre voi daca exista vreun mijloc de transport din Arad in Szeged? Eu cred ca voi veni cu trenul pana in Arad, dar de acolo cu ce as putea ajunge la Szeged? Pupici ![]() Dumnezeu este alaturi de noi ![]() Adriana |
^poti veni cu trenul pana la szeged
de Craciun vom fi 2 in 1!
fancy_mona spune:
Felicia - dupa punctie stai 2 ore , dar nu te tin mai mult decat daca sunt ceva probleme si nu te simti bine .
Sotiorii stau in holul de asteptare .... sau bantuie pe afara .
goldi spune:
Irina, de ce este bine sa creasca bHCG ?
Esti foarte curajoasa, jos palaria !
Eu pana cum as fi umplut forumul de plansete .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Fetelor, astazi este in calendar ziua Sf Nectarie, un sfant bun si cu mult ajutor , de unde si numele, mai ales pentru boli grele, pentru situatii nedeznadajduite, pentru femei care se perpelesc de dorul unui sufletel care sa le strige "mama" .
Sa ne ajute Dumnezeu, Maicuta Domnului si Sf Nectarie sa ne vedem visul si sa devenim cat mai repede mamici !
Pentru cine nu a fost, in Bucuresti, Manastirea Radu Voda, unde sunt mostele Sf Nectarie, este absolut superba, o oaza de verdeata, liniste si impacare .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui cezara66 multumesc pt raspuns Alrak,astazi am primit confirmarea ca din trei ovocite,doua s-au fecundat,dar nu s-a divizat niciunul.Sunt in starea aceea in care cineva trebuie sa ma adune pe lopata de pe jos...este a doua tentativa de FIV la care mi se intampla chestia asta. |
Offffffff...., imi pare rau.
Trebuie sa faci ceva, daca este a doua tentativa esuata.
Mie mi s-a recomandat acupunctura si sa consult un medic fitoterapeut, sa-mi recomande un tratament naturist.
Nu-ti pierde sparanta, stiu ca este greu , insa mai sunt sanse

Doamne Ajuta!
KiraClara spune:
| citat din mesajul lui speranta2008 Am citit pe net despre clinica Biogenesis, si ca dr e grec.. Ieri am fost prima oara la clinica Biogenesys, sa ma consulte dr . Ideea mea era sa fac o IA la aceea clinica. dupa ce am discutat, (ce parere mi-a facut va zic pe PM).... |
speranta2008, te rog scrie-mi pe PM, daca asa doresti, cum ti s-a parut doctorul grec. Mi-am facut si eu programare la el pentru sapt urmatoare si as vrea sa stiu daca merita sa mai bat drumul pana la el sau mai bine imi folosesc resursele de timp si bani in alte directii. Merci mult!

Mie mi se pare ca schema de tratament ti-a dat-o si in functie de programul lui. La fel face si dr K pt FIV : iti da AC pentru o perioada care poate varia intre 12 si 21 zile ca sa se poata face o programare a FIVului. La mine au fost 18 zile ca sa putem termina inainte sa plece dr K la o conferinta in USA.
Cred ca ai putea sa-l intrebi pe K despre schema de tratament, mai ales ca el a fost cel care ti-a recomandat inseminare inainte de incepe vreun FIV