Locul fetelor Nou-Venite (43)
Raspunsuri - Pagina 16
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia fetele ce ati gatit in weekend? Ce nu te doboara te face mai puternic |
Ciorba de cap de piept de vita si sarmalute in foi de vita de curcan
.Am primit un tort diplomat de la o matusa
(facut in casa)Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
| citat din mesajul lui trutzi Ciorba de cap de piept de vita si sarmalute in foi de vita de curcan .Am primit un tort diplomat de la o matusa (facut in casa)Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Superrrr bun

Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
Ce e cu activitatea asta intensa?
Nu pot tine pasul cu voi 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Ce e cu activitatea asta intensa? Nu pot tine pasul cu voi ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |

eu una dorm pe mine....ca noaptea a fost scurta si cu bufeuri...

Jes, eu nu am gatit ...am fost tot intr-o vizita !

(supa de cocos cu taitei de casa - facuta de mama; mi-a predat copilul cu tot cu mancare sa nu care cumva sa faca foamea si felul doi ceva ce in ungureste se numeste "rostos" - adica un fel de tocana de porc cu spaghete)
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

jesia spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Jes, eu nu am gatit ...am fost tot intr-o vizita ! ![]() ![]() (supa de cocos cu taitei de casa - facuta de mama; mi-a predat copilul cu tot cu mancare sa nu care cumva sa faca foamea si felul doi ceva ce in ungureste se numeste "rostos" - adica un fel de tocana de porc cu spaghete) |
CE BUNNNNN

....invata-ma si pe mine sa fac rostos 
jesia spune:
trutzi asa e
...se cam trage chiulu pe aici....le punem nemotivat pe fete? 
lorin7774 spune:
calesti vreo 3-4 cepe mari cu bulion/boia si inabusi acolo carnea de porc taiata cuburi, ca la gulas. Pui apa si o lasi sa fiarba pana iese carne cu sos. pui condimentele dupa gust (sare, piper, patrunjel, maghiran, oregeno, foi de dafin, etc....) si separat fierbi spaghete, pe care le clatesti si le "slobozi" in sosul de mai sus. le mai lasi sa fiarba 2-3 minute si dupa ce ai stins focul pui 2-3 catei de usturoi taiati marunt.
pofta buna, Jes !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
cora79 spune:
Buna fetelor,multi multi pupicei pentru toate 

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor,multi multi pupicei pentru toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 calesti vreo 3-4 cepe mari cu bulion/boia si inabusi acolo carnea de porc taiata cuburi, ca la gulas. Pui apa si o lasi sa fiarba pana iese carne cu sos. pui condimentele dupa gust (sare, piper, patrunjel, maghiran, oregeno, foi de dafin, etc....) si separat fierbi spaghete, pe care le clatesti si le "slobozi" in sosul de mai sus. le mai lasi sa fiarba 2-3 minute si dupa ce ai stins focul pui 2-3 catei de usturoi taiati marunt. pofta buna, Jes ! LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
saru`mana
...chiar nu stiam ce sa fac de mancare
...asta fac