Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 5

anne`mary spune:
saru`mana. ok sa vad ce pot respecta: azi as fi putut sa renunt la pulovar, as fi avut in loc sa pun camasa dar nu de matase (nu am) si sub nicio forma cu imprimeuri sau chiar si mai rau cu imprimeuri florale (nu-mi plac....dar cand ma mai duc la cumparaturi o sa ma uit mai atent la o camasa de genul asta ca sa vad totusi cum m-as impaca). Am o esarfa cu "ceva" rosu in ea, dar pe langa mai are si bleumarin foarte mult si as fi adus o alta culoare in tinuta. hmmm Oare ar fi mers o camasa bleumarin cu esarfa bluemarin si rosu? Imi place combinatia rosu/gri/bleumarin. Ideea de a nu mai lua cizmele astea la birou este foarte buna dat fiind faptul ca mi-au omorat picioarele si pentru iesirile de sambata merge cu ce mi-ai spus pentru ca am si blugi bleomarin simpli si usor evazati si mi-am luat acum la reducere o pereche gri inchis. Dar nu stiu ce haina sa pun sus caci nu am decat geci sport si paltoane. Nu stiu cum ar merge haina mea de stofa cu o croiala interesanta de culoare gri cu blugi si botine rosii.
Pana ma obisnuiesc cu regulile astea pe care nu le-am respectat niciodata, am notat tot pe o foaie pe care o sa ma uit dimineata cand ma imbrac. In timp o sa ma acomodez cu ele .
Da Carolina port ce port pt ca ma avantajeaza. Nu m-a inzestrat natura cu dimensiunile ideale dar norocul meu ca nici nu am complexe pe tema asta. Din cauza constitutiei nu-mi permit sa port rochii (ce-mi vine pe solduri imi vine larg in talie si invers), nu imi plac fustele pt ca imi pare ca arat ca un sac iar acum ca m-am ingrasat mi s-au ingrosat si gambele (of si ce picioare frumoase aveam pe la 65 kg ) si nu pot purta pantaloni altfel decat usor evazati sau drepti.
va urmaresc comentarile cu interes. pupici

anne`mary spune:
Carolina nu-mi fac probleme de barfe pt ca eu sunt singura in birou. Si daca n-as fi nu as avea nicio problema cu barfa caci am o doza mare de indiferenta. Tot timpul am mers pe principiul "daca ma simt eu bine, nu ma intereseaza parerea lui x sau Y" . Acum ma simt aiurea pt ca vizualizez comentariile tale si EU le accept ca fiind valabil exprimate. Daca te-as fi auzit susotind pe la colturi m-ar fi lasat rece. Pt mine conteaza sa fiu eu dispusa sa ascult criticile si sa nu le percep ca barfa ci critici constructive. Barfa mi-e indiferenta, critica o imbratisez (evident dupa o prealabila analiza)

ladyJ spune:
Anne, Carmena a scris cam ce as fi scris si eu.
Rosul merge bine la gri, rosul merge bine cu crem, dar nu rosu-crem-gri. Pentru ca alaturarea griului la crem-bej mie personal mi se pare trista, la fel ca atunci cand alaturi gri cu maron.
Apoi, eu nu as lua pantaloni evazati la pulover.Mi se pare ca deformeaza putin silueta. Cum bine spune Carmena, o camasa ar fi aratata mult mai bine.
Spre exemplu, pantaloni evazati gri, cizmulite rosii, camasa(daca nu ai camasa imprimata, incearca una uni cu guler din acela mic, ridicat pe gat, dar pune o brosa frumoasa sus la guler, chiar la mijloc) Sau o camasa uni cu volane pe piept, vertical.(daca te avantajeaza)
Exista haine mai grosute, care vin pana la fund si au si cordon in talie. Cred ca asa ceva ar merge la pantalonii evazati. Sau, o haina mai scurta, nu larga, dreapta.
Paltonul rosu eu l-as purta la ghete-cizmulite negre cu dres opac si rochita. Rochita poate fi din matasica, vascoza, lanita..Spui ca nu te avantajeaza rochitele, eu cred ca nu ai gasit modelul care sa te avantajeze. Dresul opac negru subtiaza gambele, un pic de toc de asemenea.
Am observat ca ai multe lucruri gri. Eu port griul cu : roz, alb, negru, rosu.

anne`mary spune:
merci lady . Pacat ca a 2-a ora nu mai pun cizmele astea la birou caci sunt obositoare. Acum problemele sunt urmatoarele: pe timpul asta nu imi permit sa pun o haina pana in talie pentru ca eu nu am carnet, nu vin cu masina si fac 20-25 min pe jos pana la birou. Cum sunt friguroasa, dimineata sunt 2-3 grade si mai sunt si sensibila cu rinichii si ovarele, evit pana nu da caldura sa pun pe mine o haina scurta. Aceasi problema o am si cu dresul si rochia. As ingheta instant in varianta asta caci stiu ce dereglata sunt eu cu hipotalamusul. De asemenea nu stiu cat de bine mi-ar sta cu colanti caci nu sunt chiar slabuta dar sunt inalta cei drept. Dar am cizme negre, inlocuiesc dresul cu pantaloni si rochita cu camasa. Ma pot imbraca asa maine: am cizme negre, pantaloni gri palton rosu dar ce camasa pun si ce geanta si mai ales ce accesorii...offf moda asta imi mananca zilele, ce mi-a trebuit mie sa ma complic
. Este surprinzator cum pentru unele persoane lucrurile astea sunt second nature iar pt mine este un chin.
Da, mai nou port mult gri. Pana sa il cunosc pe sotul meu, purtam exclusiv pantaloni negri, incaltaminte neagra si la camasi ma mai jucam cu culoarea. El insa la cumparaturi se comporta ciudat adica atat are nevoie sa auda "ce frumoasa e geanta asta" ca el si spune "pai ia-o". Si a insistat pana mi-a bagat in cap ideea ca acum imi mai permit extravagante si nu mai trebuie sa am grija de fiecare cent. Si azi o geanta rosie, maine un pantof maro si m-am ales acum cu hainute diverse si ca texturea si ca paleta de culori mai ales acum dupa reducerile astea. Numai ca o data cu achizitionarea lor au venit si problemele de genu` "cu ce le asortez? pai stai ca tu ai iesit din tiparul tau...te descurci? Nu tii minte ca tu nu le ai cu moda?" si uite asa am avut un moment de panica. Dar m-am mai linistit ca doar nu vine sfarsitul lumii

gabitza2005 spune:
Buna fetelor!
Eu am o problema legata de tinuta de birou de ce trebuie sa fie office clasic cuminte....adica boring.
Imi place sa-mi achizitionez haine in trend, uneori chiar mai ciudate si mai indraznete si nu apuc niciodata sa le port.
La birou adopt o tinuta clasica sau cel putin asa faceam pana de curand cand mi-am dat seama ca am dulapul plin cu haine pe care le-am imbracat maxim de 2 ori.
Imi petrec toata ziua la birou, ajung acasa si ma schimb in ceva comod, in zilele libere adopt o tinuta comoda (parc, cumparaturi) mai rar la ocazii pot sa ma "impopotonez".
Asa ca m-am hotarat -de ceva timp sunt indrazneata (nu vulgara) adica nu m-am sfiit sa-mi pun un decolteu mai adanc, o fusta mai scurta , niste pantaloni mai stramti ....si as purta si niste cizme rosii daca as avea.......
Rezultatul numai complimente din partea colegilor si colegelor: parca ai mai slabit, mergi la sala, ce faci de ai atata energie..... poate ca fara sa-mi dau seama mi-am schimbat si atitudinea.

Carmena spune:
Am prins curaj sa raspund, dupa ce mi-a spus Lady ca si si ea ar fi schimbat cam la fel.
Intrebai Ane, de esarfa bleumarin cu rosu la camasa bleumarin - revin, nu purta aceleasi culori, in texturi diferite. Spui ca esarfa are mult bleumarin si mai mult ca sigur ca nu este acceasi nuanta de bleumarin din camasa, de textura nu mai vorbesc ca sigur nu este, asa ca nu merge. Esarfa bleumarin cu rosu asorteaz-o la o bluza alba, uni mai decoltata si la jeansii bleumarin pe care spui ca ii ai si ai capatat din start un stil oarecum "navy".
Parerea mea este ca nu exista femeie careia sa nu ii stea bine in fusta sau rochie, doar de-aia ne numim femei. Mai mult ca sigur, din felul cum te-ai descris aici, ti-ar sta bine intr-o rochie model in A, lungime pana la genunchi. Cumpara-o cu o masura - doua mai mare, si ajusteaz-o la croitorie, putine sunt rochiile care pica "turnate" la modelele in serie. Incearca intotdeauna rochiile captusite, "aseaza" mai bine pe corp. Asa cum spune Lady, dresul opac negru subtiaza, deci cu o botina pana la glezna neagra(nicicum mai lunga, daca ai gleznele mai pline) si cu putin toc sigur iti sta bine.
Ai incredere in imprimeuri, sunt unele de mare efect. Daca ai bustul mai plin, incearca imprimeuri mai mici, daca ai bustul mic, imprimeuri mai mari. Nici eu nu agream imprimeurile florale, dar de un an-doi, am cateva rochite de vara vaporoase cu flori si imi plac mult. Ideea este sa gasesti imprimeul care "te prinde".
Incearca cum a zis Lady combinatia gri - roz prafuit(este una din cele mai rafinate combinatii), gri-rosu - f frumoasa de asemenea.
De silueta, eu nu comentez, nu toate suntem 90-60-90. Ideea este ca acum, avem magazine unde gasesti masuri de la S la multi L, deci nu ar mai fi o scuza sa ne imbracam anost pentru ca nu gasim haine.Ideea este ca in ceea ce punem pe noi sa pastram limita bunului simt, indiferent ca purtam S, sau XL. Din nefericire, inca mai vad prin Romania fete imbracate cu blugi cu talie extrem de joasa, si bluze cu vedere la buric - indiferent cat de bine arati, o astfel de combinatie e oribila din toate pct de vedere, parerea mea.
Despre barfa, nici mie nu-mi place, dar nu-mi place nici sa dau apa la moara, cum se spune. Intotdeauna incerc sa pastrez o proportie avantajoasa prieteni - non prieteni, si e ok, nu te poate iubi toata lumea.
Pupici si spor la imbracat.

ladyJ spune:
Carmena,
Am si eu o intrebare pentru voi.
Am primit o fusta, care vine pana deasupra genunchiului, este neagra si peste acel material negru(care e matasica) are un rand de material transparent negru cu fire aurii.
Fusta este cu banda lata de elastic in talie, imbracata in acelasi material, apoi vine putin in A, dar cu pliuri regulate, deci destul de larguta, nu e A-ul clasic in linie clara.
Acum..chiar sunt in dilema, pentru ca nu stiu sigur sigur la ce sa o port fara sa capat aerul acela de adolescenta Dar nu renunt la ea, eu port cu drag fuste deasupra genunchiului pentru ca imi vin bine
EDIT: fusta este ca un acordeon, ca sa fiu mai clara. Pliurile sunt dese si inguste.

XIO spune:
Cu o camasa simpla cu multe volanase(ca o cravata)?Sau o bluza mulata , simpla
***Fur is for petting**
[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]
[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]

Carmena spune:
Lady eu as purta fusta cu un sacou f cambrat, pe piele, bej auriu, eventual cu maneca scurta, sau trei sferturi.
Daca iti place combinatia casual - elegant cu un top simplu, galben deschis, bej, roz prafuit...(eu nu as porta-o asa, ca i-as lua din valoare, dar am vazut ca se poarta combinatia asta top - fusta eleganta).
Daca vrei sa ii mai iei din "amploare" incearca cu o bluza mai lunga si prinsa in talie cu o curea. Sau top, si deasupra un cardigan f fin mai lung si prins in talie cu o curea, asta daca iti plac suprapunerile si crezi ca ar merge.
Ma mai gandesc, daca imi mai vine ceva in minte, scriu.

ladyJ spune:
Multam, Xio si Carmena.
Ideea cu sacoul cambrat de piele crem este foarte buna. Ar merge probabil si la geaca de piele neagra cu manecile ridicate?Si un tricou simplu dedesubt?Si niste sandale cu toc cu multe bretele, care urca pana la glezna?(stil roman, dar cu toc)
XIO, ma gandisem si eu pentru vara la o bluza-tricou simpla, bagata in fusta si tocuri. Zi-mi niste culori..eu am sandale rosii, rosu cu auriu, negru , bej.