Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Daca subiectul tot se cheama "Trucuri..." sa va mai spun ce fac eu : pe la inceputul unui sezon fac ordine in dulapul cu haine si sa zic asa scot "in fata" hainele pentru sezonul respectiv. In aceeasi zi probez mai multe tinute si combinatii ca sa stiu din timp cum sa aleg hainele.
Cand imi achizitionez haine sau incaltari noi -la fel le probez in toate combinatiile care cred eu ca ar da bine.
Pacat ca nu am f mult timp la dispozitie sa fac asta mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mikaela_a

Da Carmena, stiu, arata bine oja rosie pe unghii ingrijite. Problema mea era ca stiu ca atrage atentia; practic si de aici si lipsa curajului. Dar sper curand sa ma vindec. Am sa ma dau cand stau acasa...sa ma obisnuiesc intai eu cu mine asa, apoi sa dau nasul cu....exteriorul.

metoda asta functioneaza. zilele trecute mi-am facut de cap cu oja albastru-gri electric. foarte ciudat, dar mi s-a parut amuzant, asa ca am lasat-o pe unghii si in public. :-)

urmaresc subiectul de la inceput si imi place enorm, am salvat siteuri interesante, favoritul pana acum fiind glamourai. stil asa cam zbanghiu am si eu, dar colorat.

asa ca baza garderobei mele nu e formata din negru, gri si bej pentru ca port foarte rar culorile astea. ci din albastru, verde si rosu:

-rochie sarafan din catifea verde inchis, pana la genunchi, cu dantela finuta la buzunare. o port cu bluze cu maneca pana la cot sau scurta din matase, jerseu sau bumbac din toate culorile curcubeului: portocaliu, mov, bleu, rosu, caramiziu. pantofii sunt o alta nuanta ca bluza, iar geanta e verde, albastra sau visinie.
-fusta lunga din stofa ecru, merge iarasi cu toate culorile posibile, inclusiv cu bluza neagra cand ma duc la chestii serioase. combinatia favorita: bluza rosie ca sangele, corsaj de triplu voal mat si manecile de voal; pantofi din piele intoarsa cafea cu lapte si geanta galben pal.
-pantalon bleumarin cu centura lata si putin closati la glezne. combinatia mea favorita este cu o bluza verde-verde care are un decolteu patrat si cu bordurda ca un colier cu pietre diverse si manecile in volanas. pantofi gri metalizat si geanta lila.
- sacou trei sferturi pana la genunchi in carouri albastru si doua nuante de gri. la asta port o rochie de jerseu roz si pantofi rosii; fusta si bluza verzi, pantofi gri.
- pardesiu gri-bleu metalizat cu pantofi verzi cu barete albastre, bascuta+esarfa galben pal si geanta verde.

astea le port in zilele mele "libere". nu pot sa alerg pe coclauri cu sonia imbracata asa. tinuta de mami in actiune e compusa din pantaloni kaki din bubmac nesifonabil sau pantaloni de in diverse culori asortati tot cu bluze de bumbac colorate. si espadrile sau balerini sau pantofi de alergat. nu-mi plac blugii, dar ii port iarna. tricourile simple de bumbac doar pe-acasa.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si mie imi place oja rosie, am vreo 2 nuante de rosu insa doar o singura data am avut curajul sa o port la serviciu. Mi se pare, totusi, cam mult pentru outfit-ul pt. job.

Port f rar predominant negru, insa atunci cand o fac, incerc sa duc tinuta catre varianta EMO (usor EMO, nu exagerez ca se sperie copilu')...

Ce numiti voi NUDE? Ca tot ce gasesc mie-mi par bej, ma rog, tonuri de bej....Ma refer la incaltamintea de toamna-iarna, ca de vara e mai simplu...

Intrebare: cum vedeti tinuta aproape perfecta pentru un interviu ? Sa zicem ca e vorba de interviu pentru un post simplu (nu management), la o multinationala....Thx !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Conchita, imi place combinatia de sacou lung cu fusta roz, suna bine !

Cat despre oje, si eu port in general culori apropiate de cea a unghiei, pentru ca sunt mai usor de intretinut si sunt intr-o perioada aglomerata, dar din cand in cand incerc si un violet (cand vreau sa lansez cate un atac energetic ), olive, verde pal, ciclam, rosu aprins. Acum tocmai am cumparat o oja corai, in ultimul timp imi place foarte mult culoarea asta, mai ales in combinatie cu bej/ nude si argintiu sau auriu.

Iar astazi de ex. sunt imbracata cu rochie (ca de obicei), cizme lungi negre cu toc f mic, maleta neagra si ciorapi negri mati. Rochia e asta:
http://www.promod.fr/robes/robes-decontractees/robe-3-trous-patchwork-imprime-noir-R8200026501.html

Si bineinteles am cate 2-3 inele (noua mea pasiune) pe fiecare mana, dintre care unul imens. Norocul meu ca ma pot imbraca asa cum vreau la birou, asta e unul dintre lucrurile care imi plac foarte mult la jobul meu (printre altele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

salcia ce frumoasa e rochita.
Eu azi m-am imbracat mai sport caci stiam ca o sa umblu mult. Asa ca sunt in blugi, ciocate si un tricou bleumarin cu guler alb. Vroiam sa-mi pun o bendita lata de culoarea chihlimbarului dar nu stiam daca merge asa ca am renuntat.
Am rasfoit ieri revistele cumparate, Cosmopolitan nu mi-a placut dar Style mi-a placut mult. Am decupat tinutele care mi-au placut mult si am sa fac album foto cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Conchita imi place mult felul tau de a asorta culorile. Eu nu as avea asa curaj, merg mai mult pe asocieri clasice, dar suna bine din ce povestesti, e o vestimentatie indrazneata

Geniest, la un interviu pentru multinationala, post in birou presupun, eu m-as imbraca in fusta dreapta, neagra/maro/grej cu talia mai inalta, camasa asortata, dar intr-o culoare ne-stridenta - alba, bej, gri pal, bleu pal, roz pal, ciorapi mati negri sau in bej, in functie de culoarea fustei, pantofi clasici cu toc mediu,preferabil negri, si pentru vremea de afara, cu un trenci deasupra. As adauga o esarfa imprimata in culori pale, un machiaj discret, parul coafat natural, unghiile(de data asta numa) nude. Geanta potrivita si bine compartimentata(sa nu cauti 10 min agenda) intr-o culoare neutra - neagra, dar merge si bej sau gri... Cum s-ar spune un stil clasic, nu neaparat business. Daca vrei business, poti adauga peste camasa sacoul fustei(daca exista). Sau in loc de camasa(sa nu fii fff business), o bluzita lejera pe sub sacou, bej e culoarea cea mai potrivita si care merge la orice. Ca idee, nu mergi la interviu in pantaloni( nu stii cum percep strainii din tara respectiva femeia imbracata intr-un articol de imbracaminte rezervat oarecum barbatilor), nu porti decoltat, nu porti stramt, nu porti f colorat, nu porti accesorii mari, care sa distraga atentia de la ceea ce spui

Nude, este de fapt culoarea pielii, o combinatie intre bej si roz, cat mai apropiata de culoarea pielii si pe care, din pacate, o gasesti destul de greu la noi. Este o culoare care merge asortata la toate celelalte culori si cu care poti face cele mai frumoase si elegante combinatii vestimentare.

Sa mai raspunda si celelalte fete care lucreaza prin multinationale. Eu cand lucram in multinationala aveam un "dress code" ceva de genul cum au cei ce lucreaza in banci. Nu-mi placea, dar ce sa-i faci, nevoia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

N-am precizat lungimea fustei - la jumatatea genunchiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Conchita, din ce spui m-am indragostit pur si simplu de sarafanul tau verde.
Intr-un timp ma imbracam in mult negru si gri,dar de vreo 6-7 ani incoace am tot felul de culori in sifonier.

Purtam la un moment dat niste maletute pe gat cu maneca scurta, chiar iarna,ca pe deasupra aveam sacou sau un cardigan si tot asa in diverse culori :negru, maron,crem,verde,galben,lila.

Si acum imi plac culorile indraznete, il inebunesc pe al meu tot timpul cand ma imbrac cu un pulloveras mai lung, sub linia dorsalului , cu un guler mare care se ruleaza si devine decolte si pe care il port tot timpul cu o curea lata maron deschis.

Vorbeati de rosu pe unghii, e o culoare la moda,defapt care tot timpul va fi la moda, dar care tb purtata cu atentie.Neaplicata cum trebuie este un fiasco total, plus ca eu una nu vad bine oja rosie pe o unghie foarte scurt taiata sau la o mana care are unhiile micute ca si structura.Rosu da bine pe o unghie mai lunguta, nu foarte lunga ca da in vampa.Acum m-am potolit cu culorile nebune pe unghii,dar aveam tot asa culori in nuante de gri, verde, galben, turcoaz, albastru metalic.

Salcia, rochita e super, am gasit.o si eu pe seitul din Germania, cand ajung la magazin daca o au probez si eu.
Cat de colier, e hazliu, mie imi inspira a babetica.Imi plac colierele mari,dar sincer pe asta nu l-as purta.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Ma bucur ca va place rochita, pe mine vine mai putin scurta decat in poza (probabil fata din poza e mai inalta). Mi se pare ca astia de la Promod s-au inspirat nitel de la Desigual cu rochitele/ fustitele astea (au si fuste de genul asta in noua colectie).

Asa mi-am adus aminte de un alt magazin/ creator preferat, Agatha Ruiz de la Prada , o creatoare spaniola, au haine in general foarte colorate, vesele, si bijuteriile imi plac mult, si pantofii.

Cat despre colierul-plastron, eu chiar am de gand sa-l port la un outfit navy, mi se pare foarte haios.

Mergi la inceput

Cat despre interviul la o multinationala, in general cred ca se merge pe clasicul deux-pièces (sacou + fusta sau pantaloni), in culori neutre, camasa, bijuterii discrete, pantofi la fel. La noi aici de exemplu e mai lejer, nici la interviu nu sunt cine stie ce pretentii, dar nu stiu daca-s multe companii mari de genul asta.

Mult succes , oricum e mare lucru ca mergi la interviu pe criza asta!

Mergi la inceput