Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 13

tumpi spune:
Da, cam asa este Caro, bine eu mi le-am luat ca mi-au si placut,dar si la insistentele sotului.Chiar el a ales geanta, fiinca este mai diferta de restul de ce vezi pe strada.Pantofii merg foarte bine si la un blug cu o camasuta, nu tb neaparat la ceva f elegant.Eu merg destul si pe linia blug-camasa, pantof cu toc ca-mi plac f mult.
Carina, imi plac cismulitele, eu le-as mai purta si la o fusta de blugi.Acum mai depinde si de conformatia ta.
Anne, uite www.louisvuitton.com/" target="_blank">aici despre LV
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Da, cam asa este Caro, bine eu mi le-am luat ca mi-au si placut,dar si la insistentele sotului.Chiar el a ales geanta, fiinca este mai diferta de restul de ce vezi pe strada.Pantofii merg foarte bine si la un blug cu o camasuta, nu tb neaparat la ceva f elegant.Eu merg destul si pe linia blug-camasa, pantof cu toc ca-mi plac f mult. Carina, imi plac cismulitele, eu le-as mai purta si la o fusta de blugi.Acum mai depinde si de conformatia ta. Anne, uite www.louisvuitton.com/" target="_blank">aici despre LV Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |

Scuzati,va rog ,pt offtopic!

Carmena spune:
Caro si eu am cartea Danei Budeanu, la unele lucruri, sunt ok sfaturile ei, la altele nu prea ai cum sa nu mai dai pe de laturi(vezi sfaturile legate de bijuterii, orice piatra care nu e diamant e de prost gust, mai putin cristalele) Mie personal imi plac mult de tot bijuteriile, dar nu-mi permit numai diamante si cristale). Eu cumpar mereu si Ciao, are tot ea o rubrica de bine/prost imbracati, e bun ca si orientare ca analizeaza ce merge si ce nu merge in tinutele adoptate de "vedete". Mi-am cumparat si cartea Ninei Garcia, tot despre stil, de fapt cica Dana Budeanu s-ar fi inspirat dupa formatul Ninei cand a scris cartea ei.
Ane LV inseamna Louis Vuitton, sigur ai auzit/citit de el si creatiile lui.
Carina, sunt superbe cizmele, parerea mea este ca merg f bine cu rochita postata de tine. Am si eu ceva de genul acesta si le mai port la:
- blugi skinny si tunici colorate/brodate/imprimate sau cu camasa cu guler tunica, mai lunga
- la niste sarafane in forma de A din stofa fina (au aplicate niste floricele ce le da un stil mai etno,asa) cu maleta pe dedesubt
- la o rochita genul postat de tine si cu vesta de blugi/sau de blanita deasupra
- la fusta de blugi in forma de A si bluze inflorate/imprimate.
Si sa intre si celelalte fete amatoare de genul etno/hippie sa mai vina cu idei.

gabitza2005 spune:
www.cowboybootreview.com/campfire/?tag=/celebrity" target="_blank">http://www.cowboybootreview.com/campfire/?tag=/celebrity
As mai adauga:
- o rochie lunga cu imprimeu floral si peste o gecuta sau un taior
- o pereche de jeansi bootcut si o camasuta in carouri (chiar am vazut zilele astea prin cateva magazine ZR , MTV ...)

anne`mary spune:
aaaaa luis vuiton? De care rade Badea de cate ori are ocazia? Oricum nu cred ca mi-as permite prea multe lucruri de acolo caci imi par foarte scumpe iar sotul meu nu e nici manelist si nici plin de bani (doar burtos ). Oricum noi aici in Buzau nu avem asa ceva....trebuie sa ma multumesc cu Orsay, C&A, Tina R, House of Art si cam atat. In materie de incaltaminte doar Carmen`s (unde nu prea imi plac pentru ca majoritatea sunt din lac iar mie nu-mi place lacul), Leonardo si atat. La lenjerie intima in afara de Jolidon si un Triump cam saracut nu gasesti mai nimic. E posibil sa fie si alte magazine dat fiind faptul ca eu m-am mutat de putin timp in Buzau si nu m-am familiarizat inca cu orasul. Sunteti asa norocoase ca sunteti in bucuresti cu atatea optiuni

Carmena spune:
Gabi corect, si eu am purtat asa, blugi, camasa in carouri si genul de cizme postat de Carina Si mi se pare interesanta rau combinatia cu rochie lunga, din pacate nu am, dar cum voi gasi, cum iau una
Carina , poarta sanatoasa cizmele ca sunt f frumoase, optiuni am gasit, acum trebuie sa alegi

carolinah spune:
Carmena, daca ai merge in India te-ai imbraca din cap pana in pcioare pe gustul tau! Lucruri super faine si ieftine (nu vb de alea de la piata, ci de magazine, evident!).
Si de asta am zis si eu ca la Dana B am dat ignor la alea cu must have, diamante etc.

carolinah spune:
Anne Mary, pai Bucurestiul e aproape. Fa si tu o excursie tematica intr-un w/e si te-ai aranjat

carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Gabi corect, si eu am purtat asa, blugi, camasa in carouri si genul de cizme postat de Carina ![]() ![]() Carina , poarta sanatoasa cizmele ca sunt f frumoase, optiuni am gasit, acum trebuie sa alegi ![]() Carmen cu Stefan ![]() ![]() |
Multumesc mult ,fetelor

Siiii...mai vedem...
Pupici!

iarina spune:
Mai sa stiti ca nici in India nu sunt toate chiar asa ieftine, trebuie sa stii de unde sa cumperi iar in mall-uri sunt preturi si preturi. Au kurta foarte faine, ceea ce numim noi tunica, gasesti tot ce vrei si ce nu vrei, INSA calitatea nu e totdeauna grozava, mi-am luat eu cateva si iese culoarea din ele ceva de speriat. Oricum oferta e bogata si ai de unde alege. Ce e intr-adevar avantajos in India sunt bijuteriile, mai ales cele din aur si pietre pretioase...adica sunt mai ieftine ca in Europa, dar iarasi, trebuie sa stii sa alegi, pt.ca acolo inselatoria e la ordinea zilei si trebuie sa recunosti un aur de calitate. Daca te insoteste un localnic sau daca te pricepi, iti poti cumpara de acolo super bijuterii. Si nu doar aur si pietre pretioase, ci si din astea mai putin pretentioase dar de efect.
Eu vorbesc de New Delhi, nu stiu cum o fi in alte orase.