FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 7
criadema spune:
Buna dimineata,
In sfarsit am ajuns si eu la rand la ibric si va aduc 

mai multa azi ca e vreme de ploaie.
Nu am dezertat dar am avut in ultima perioada un program mai incarcat si nu am avut timp sa intru pe blog, apoi mi-a luat ceva timp sa ma pui la curent cu ce mai faceti.
Le doresc reusita celor care sunt pe baricade, sincere regrete celor care au mai trecut printr-un esec.
Copii mei sunt bine, de curand am facut 3 ani, si ne bucuram ca am trecut de bariera critica. Au fost incantati de gradinita, nu am avut probleme de acomodare.
brunadria spune:
criadema
..
la multi ani!! copilasilor tai...sunt mari acuma![]()
multumim de cafeluta si de gandurile bune..
georgi , ai mers la masuat?? cum stai?
mara, gata cu plimbatul..hai la cafea..
uratica,cum v ati petrecut? ai primit ceva frumos? de la mine
o saptamana plina de vesti bune
uratica spune:
hihi..mneata!
deci inainte de toate va multumesc din suflet ptr urari si va doresc si voua tot binele din lume 
!
iar acu..trec la raport..nu am tinut ziua nicicum..nu am beut nimic in afara de apa si suc..si nu am primit nimic-decat floricele de la voi care m-au uns pe inima!nici nu aveam nevoie de mai mult!in schimb ieri am sarbatorit prin munca!asa ca..a fost o zi ca oricare alta!
ma bucur ca au mai venit fetele astea umblarete si muncitoare tare pe la noi..si le asteptam mereu cu drag!
hm..acu facui un pic de curatenie-ma gandesc ce sa fac de mancare si ma bag apoi in pat-ca m-a apucat si raceala ieri!
in rest-abia astept sa plec acasuca..sa fac rost de bani si m-am sutit!si nu-mi mai trebe exeriente de genul asta in viata mea!
dar asta e..trebuia incercata si varianta asta!nu-i asa?
bruni-tu cum mai esti fetita?
georgie-ce-ti fac babanosii de foliculi?
lili-
criadema-
mara-
fetitele mele- va pupacesc pe toate si ne auzim mai tarzior!
o saptamana superba va doresc!

brunadria spune:
uratica
eu m am inarmat cu rabdare multa...ca pana vineri mai este mult..asa ca astept , nimic interesant , stau acasuca si pierd vremea, astept vineri verdictul , apoi fac planuri...
georgi , hai cu cofragul pe aici sa mi faci pofta
cat au mai crescut outele tale?
georgetani spune:
Saluuuutttttt , ce sa va zic din 10 au crescut 3 de 13-14, unu de 10-11 pe stanga si unu de 11-12 pe dreapta deci in total vreo 4 maricei restul sunt micuti dar mai fac inca o sapt stimulare si sper sa mai creasa-oricum eu sunt multumita fata de randul trecut e ceva mai bine
Hai Bruni ca mai ai un pic si incepi si tu stimulareaaaaa 
Uratica
mult a fost putin a ramas dar cat mai esti pe acolo dai bataie cu analizele , la cat te chinui pe acolo macar atat sa profiti
Criadema ne bucuram ca sunteti bine si ca mai treceti si pe la noi cand aveti timp
-pe tine si pe cei mici
Ennni spune:

la toata lumea!!!
bruni, georgi
si bafta. Va tin pumnii si va astept cu beta mareeeee mareeeeee
Eu intru mai rarut ![]()
![]()
deoarece piticii mei 
ma vor numai si numai pt ei, nu-mi lasa timp de absolut nimic. Au inceput sa umble (tinuti de manuta bineinteles) si nu mai e chip sa-i stapanesti, vor numai in picioare, cu totii suntem epuizati ![]()
![]()
![]()
![]()
.
uratica, mara72 
Eni
de Raymond
si Roland 
brunadria spune:
buna dimineata![]()
georgi, frumoasa productie, ,de ce mai faci o sapt de stimulare? ti au redus doza?
peste 3zile ma apropiu de adevar, off ce incet trece...
enni
, ma bucur ca ai trecut pe la noi , tare draguti trebuie sa fie flacaii tai , deja incep sa umble
,de acuma o sa ai mai multa treaba, te mai asteptam cu mult drag sa ne povestesti despre cei mici.. multumim pt gandurile bune , o sa venim cu beta mare incurand
apalina , ce mai facu , demult n ai mai dat pe aici..ce planuri ai?
cris ,nu ne mai zici nimic , cand dai startul?
o zi frumoasa va doresc...
georgetani spune:
Haideti fetelor facetiva aparitia ca dau o cafeeeaaa
sau nu vreti decat vinut de la Uratica ![]()
Bruni merg pe aceeasi doza 225 Gonal f si 1 Dipherelin pa zi, dr. a spus ca e multumit de evolutia tratamentului dar vrea sa mai fac si saptamana aceasta stimulare , cred ca sa mai creasca in dimensiuni cei care sunt sa fie obezi nu dolofani ![]()
brunadria spune:
georgi , merci de cafea...
abia astept sa ma madresc si eu cu productia
,
georgie , la cate zile dupa sangerarea din timpul inhibarii ai inceput stimularea?