un barbat va fi decapitat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ai/ati inteles gresit,eu nu ma revolt si nu ma enervez la orice virgula si punct.
Eu ma supar numai atunci cind una doua aduceti vorba de societeti,mentalitati...si le faceti pe toate varza.Nu in toate tarile vestimentatia dupa anumit cod este obligatorie(asta si mie personal mi se pare o aberatie),in nicio tara in afara de Arabia Saudita,nu-i este intrezis femeii sa conduca,nu stau femeile fara barabule in casa ca nu-i berbatu s-o duca la piata..etc,etc.Generalizarile ma supara .A,si ma mai supara faptul ca nu pierdeti nicio ocazie sa intepati,asa subtil (un stil deja arhicunoscut de cei cu vechime pe DC) sa aratati ce naspa sunt musulmanii,tarile lor,cultura lor,sa bombardati forumul cu toate grozaviile legate de islam etc,etc.EDIT: grozaviile sunt despre musulmani,ca Islamul nu are si nu indeamna la toate nenorocirile pe care le gasiti pe NXZKL site-uri fals pretinse a fi islamice si ca ar prezenta Islamul.
Si nu-i nevoie sa recunoasteti, pun pariu ca nu o sa o faceti niciodata,dar macar zimbind in barba spuneti-va"hai mai ca pe Hannen n-o mai pacalim "
Ruxij,sunt citiva tatici si pe aici pe forum pe care cred ca i-ar bucura daca ar avea dreptul la copiii peste 7 ani ,in caz de divort.Iar in lumea asta mare banuiesc ca sunt mai multi.Tu iei lucrurile superficial,dar ca sa le intelegi necesita ceva atentie .cum tu nu vrei sa le intelegi,iar eu nu-ti cer asta,atunci nu mai bine nu ai pomeni de ele??
Spui de persecutarea homesexualilor.Dar ce,in Ro sunt foarte apreciati ,iubiti si laudati???Nu uita,vorbim de societati mult mai religioase decit Romania!!Daca crestinului roman nu-i place si nu aproba homsexualismul,cum poti tu sa le ceri musulmanilor (musulmanii stau cot la cot in rugaciune de 5 ori pe zi,si barbatii si femeile,nu ca in ro. doar duminica la biserica!)si prin asta inteleg o societate mai religioasa,mai credincioasa (si sunt convinsa ca si in Ro. sunt crestini si crestine la fel,piosi si credinciosi,numai ca numarul lor nu se compara cu cel al musulmanilor, nici macar cu cei din S.A)adica`s mai putini,si tot sunt impotriva homesexualilor,dar`mite cind intreaga tara e aprox. la fel,cind traiesc dupa acelasi legi ,DIVINE!pt. ca Dumnezeu a condamnat sodomia si pedeapsa este cea cu moartea-ceea ce inseamna usurarea pacatelor celui omorit ,in Ziua Judecatii(simt nevoia sa tot explic ca sa nu se creeze confuzii si sa-mi sara forumul in cap)

Am amestecat lucrurile dar per total sper ca s-a inteles.Eu nu ma supar din nimic si nici nu urmaresc pe nimeni .Am motive ,si daca nu recunoasteti nu-i nicio suparare.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu stiu foarte bine ca nu in toate tarile musulmane fiecare lege este la fel ca in Arabia Saudita, de aceea am si spus "unele tari". In rest, am dat niste exemple doar, nu vreau sa intru in polemica nici despre homosexuali, nici despre altceva, am vrut doar sa dau cateva exemple de topice tratate diferit in societatile vestice fata de unele dintre cele estice, puncte care oricum sunt f. greu de reconciliat, asa ca nu ar trebui sa te astepti ca noi sa gandim in alt fel decat gandim. In linii mari desigur, pt. ca sunt destui bigoti chiar aici in America, pe care dc. ii aud vorbind cu ura la adresa diferitelor grupuri sociale, mi se face parul maciuca la nivel maxim. Deci nu are nici un rost sa ma angajez intr-o discutie despre topicele abordate de tine, nu asta e ideea.

Eu uite ca recunosc ca in trecut m-am exprimat cateodata pe acest forum cu ironie si fara tact la adresa musulmanilor si nu am facut bine. Acum mi-am schimbat modul de abordare si inteleg exact asta: in general vorbind, nu putem fi compatibili cand e vorba de anumite idei si nu e OK sa ii luam la misto pe unii sau pe altii, ci mai bine acceptam incompatibilitatea si diversitatea si discutam despre altceva. Asta nu inseamna ca gandirea mea cu privire la ideile generale s-a schimbat cu mult, ba dimpotriva, am devenit si mai liberala decat acum cativa ani, deasemenea si mai feminista , deci automat, si mai incompatibila cu valorile care se afla in conflict in relatia Est-Vest sau de exemplu cu abordarile dreptei din America.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Eu nu am ce sa recunosc! Tu crezi ca eu scriu una alta cu intentia de a o enerva pe Hannen de pe DC?

Nu am de ce sa ma scuz, sa ma acuz sau sa te ´´pacalesc´´, pentru ca, repet, felul in care eu vad si percep anumite lucruri, idei, etc, nu au legatura cu Hannen de pe DC.

Legat de islam, aceasta este o religie ca oricare alta, nu este numai bunatate asa cum nu este numai rautate. Iar aducerea in discutie a culturii musulmane, cu mentalitatea-i proprie si societatea religioasa, este un fapt cat se poate de normal,discutat pe toate partile, de tot felul de oameni, am mai spus. Asa cum vorbim de cultura occidentala asa vorbim si de orient.

Sunt lucruri pe care le indragesc la orientali si lucruri pe care le detest. Ma poti acuza din aceasta cauza? Ok, poti, dar nu inseamna ca esti si indraptatita sa o faci.

Mergi la inceput