Rahova sau apropiere (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vicky, inca o data la multi ani lui Dani!
Sirimie, succes la servici!
Monica, multa sanatate Ruxitei!
Eu sunt bine cu piciorul, e destul de greu de condus, dar nu am ce face, fara masina nu pot ajunge la servici, e singurul mijloc. Aseara m-a durut cam tare dar mi-am dat cu Voltaren si a fost mai bine.
tuturor mamicilor si copiilor!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Dani sa fii sanatos
[s[

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

N-am dezertat. Aici sunt, pe baricade

La multi ani Dani! Sa fii sanatos, voios si norocos! Vicky sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii
Imi pare rau ca are probleme de sanatate. La oftalmo ati fost?

Vio ufffff, operatie!!! Se zbarleste pielea pe mine, dar ma gandesc eu ca nu e o operatie grea, nu? Cand si unde se va intampla? Ti-l recomand din toata inima pe Dr.Spataru Radu, il gasesti la Medlife si la Budimex. Exceptional!!! El l-a operat pe Tudor anul trecut si reprezinta o parte din mostenirea pe care ne-o lasa Dr.Pesamosca.

Monica sanatate multa Ruxitei
Simona ati gasit bona? Cum se intelege Monica cu ea?
Lexi sanatate multa si recuperare rapida
Karli pe unde esti? Cum mai este Adeluta (ca stiu ca a fost nitel bolnavioara saptamana trecuta)?
Raluca, Piersicuta, Andreea, Dory si restul fetelor pe unde sunteti? Mai dati un semn de viata

Noi suntem ok. Tudor a avut fix trei zile de febra - vineri, sambata si duminica. Acum tuseste fffffff putin. Am fost azi cu el la medic si e ok, ne-a dat doar niste Septilin pentru imunitate (pe care nu o sa i-l dau) si un sirop de tuse. Se pare ca a fost un virus.
Eu acum sunt ok dar am avut niste zile ingrozitoare care s-au mai si suprapus peste boala lui Tudor. Am avut fetelor niste greturi si niste stari de voma de ziceai ca sunt gravida in prima luna nu in a treia. Vreo doua zile am mancat numai covrigi. Si m-a mai durut si capul. Acum sunt ok.

toate fetele de la mic la mare

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 13+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Multumim pentru urari.
Alina, ma bucur ca si tu si Tudorel va simtiti bine. In ce priveste Septilinul, pentru Dani a fost f. bun, de 3 ani i-am facut cura cu Bronhovaxom, si tot racea la 2 sapt., de anul asta am inceput sa-i dau Septilin si vreau sa-ti spun ca i-a prins bine, am fost toti din casa bolnavi iar el nu a avut nimic. Fiecare cum considera si cum isi cunoaste copilul. Al meu stiam ca e cu imunitatea la pamant si ma bucur ca am gasit ceva care sa-i fie de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Alinuta, am auzit ca ma-i strigat si iaca-s pe-aici.
La multi ani! Dani, sa cresti mare si sanatos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.

Vio, multa sanatate lu Mihnea.

Noi suntem bine, cu foarte putin timp la dispozitie si rar mai apuc sa intru pe aici.
Va pup.

Mergi la inceput

Dory ma bucur ca ai aparut. Si daca-i asa...atunci te strigam mai des.
Vio eu am ales sa nu ii dau Septilinul din singurul motiv ca Tudor al meu sta foarte bine cu imunitatea. A fost racit de doua ori in viata lui : in ianuarie si acum.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 12+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna seara
Daca aveti timp si va place votati micutul ingeras
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=stefania%20alexia&srch=yes

Cris + Stefania-Alexia (25.07.2009) & Andreea-Mihaela (26.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sunt bucuroasa ca in sfarsit s-a mai aratat si soarele pe aici, dupa atatea zile de ploaie si vant...
Sambata am planuit sa mergem intr-un oras la 100 de km de noi, la targul de Craciun de acolo, unde, din 3 in 3 ore apare Mos Craciun in sania lui cea trasa de reni. Nu putem rata asta, trebuie sa-l vada si Maria pe Mos in sanie! Sper sa avem vreme buna, ca daca ploua nu mergem.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele rahoviste

lexi ce frumos trebuie sa fie la targul de Craciun...sa aveti spor la cumparaturi si sa va distrati fain pe-acolo...

nou parca ne-a mai trecut tusea...aseara a fost ultima doza de antibiotic...mai asteptam sa vedem cum evoluam fara

sanatate copilashilor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Buna seara

lexi ce frumos trebuie sa fie!!!! Distractie placuta
Monica sanatate multa Ruxitei

Piciul meu de ieri tuseste destul de bine, are mucisori pe care cand stranuta si-i imprastie peste tot . L-am pus de ieri pe oscillococcinum si pe Plantusin si deja se vad efectele. Dupa amiaza asta a fost mai bine in sensul ca a tusit mult mai putin. Aaaa, si nu are pofta de mancare. M-a disperat zilele astea, nu stiu cu ce a trait ca a mancat din doi in trei. Nici macar laptele de dimineata si de seara nu il mai vrea - acum mananca vreo 60 ml, fata de 200-250 ml la o masa. Sper sa isi revina si cu pofta de mancare ca deja se vede la pulpite ca a pierdut un pic din greutate (el care oricum nu a fost vreodata un grasan)

Si cam atat despre noi. In rest...nimic deosebit.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 13+

Handmade by Alina

Mergi la inceput