Rahova sau apropiere (59)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
foarte bine ca ti-ai facut programare! bafta si insanatosire grabnica!
karligutza
sunt mamica Adelutei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
buna fetelor, va pup pe toate
ruxica a facut putin febra aseara, si azi n0am dus-o la gradi, diseara are spectacol la balet asa ca macar atunci sa fie apta
va
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
karligutza spune:
Monica sanatate multa RUXITEI! si diseara la balet sa aibe forta sa se etaleze ca la carte!
apropo de balet te rog sa-mi dai si mie cateva detalii daca nu te superi.... de cand face balet? si cum, cate ore pe saptamana, ce complexitate? ati inceput acolo activitatile astea? puteti continua si aici in Romania? daca da, unde? si am vazut ca mai faceti si ore de muzica? de la ce varsta ati inceput cu activitatile astea ne-bebelusesti ca ma intereseaza si pe mine sa o dau pe Adeluta in viitor la ceva lectii de dans, ori balet, ori inot, ori pian, ori mai multe din toate astea...
multumesc!
karligutza
sunt mamica Adelutei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Monica, succes lui Ruxi la balet!
Karli, deja te gandesti la ce s-o dai pe Adeluta? Eu de la anul o dau la inot, ca 4 ani e varsta minima la care mi-o primeste, apoi as fi vrut s-o dau la gimnastica pentru ca are clar talent, e extraordinar de flexibila si e si curajoasa, insa nu vrea sotul, ca cica ramane mica. Ma mai gandeam s-o dau la un curs de pictura, ceva, ca vad ca-i place fff mult sa picteze, sta ore in sir cu pensula in mana. Eu zic ca atunci cand te hotarasti sa o dai la o activitate din asta, sa vezi cam ce-i place ei sa faca, ce inclinatii are. frumusica mica.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 15 zile
karligutza spune:
Lexi da, ne gandim ne gandim ca acusica trece timpul si vrem sa facem in asa fel incat sa ii prindem o pasiune, doua de pe acum... in mod sigur ii va folosi peste ani; si da, cand ai zis de "fetita flexibila, elastica" sa stii ca parca ai zis SI DE NOI... Adeluta e foarte usurica in miscarea corpului, imediat se cocoata, se incordeaza, se ridica in brate, isi foloseste usor mainile si picioarele pentru a se suci/rasuci/tot felul de chestii d'astea... am zis ca n-are cum sa-i strice sa invete sa isi miste corpul frumos/controlat... prin dansuri (moderne, clasice etc.); insa cu gimnastica noi am devenit reticenti nu din cauza ca ar putea ramane mica, pe asta n-o stiam , dar cica e multa "severitate, duritate" (la propriu!
) la antrenamente... asta la gimnastica de performanta; iar cu pictura mi-ai mai dat o idee
pentru ca si ei ii place sa picteze... mereu ar sta cu "cuoiie" (culorile - aka acuarelele) pe masa si sa "mui apa" (inmoaie in apa pensula of course!)
pupici... azi am de facut un pic de treaba, asa ca o sa cam trag chiulul pe aici...
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
ce faceti somnoroaselor? nani nani? vad ca azi ati avut si voi treaba, asa incat va doresc weekend placut, sanatate si multa iubire in sanul familiei!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Alinutzaa spune:
Buna seara buna seara
Voua v-a mancat pisica limba?
Karli mie mi-ar placea ca Tudor sa faca inot si dans sportiv. Ce o sa faca insa...om trai si om vedea.
Aseara au venit fetele de la Adevarul si am stat de vorba si m-au pozat. Articolul ar trebui sa apara saptamana viitoare.
Azi am fost si am mai cumparat niste jucarele de Mos Craciun pentru Tudor. Pana acum are asa: un laptop de copii (foarte frumos si cu o gramada de activitati si care sper sa ii placa ca daca u ma joc eu cu el), un soi de aparat in forma de maimuta de facut diverse figurine din plastilina, doua joculete de facut diverse asocieri, un puzzle mare de podea, un puzzle cu creion fermecat inclus. Asta doar deocamdata si doar de la mami si tati. Ca o sa mai primeasca si de la nasii lui de botez, doua perechi de bunici, sor'mea si cumnata-miu. Asa ca....rasfat maxim pe capul lui.
Si tot azi am fost si am cumparat un carucior pentru bebedoi. Nu aveam in plan dar am gasit o super oferta aici pe DC si am zis sa profitam de ea. Asa ca am luat un carucior verde (ca sa fie unisex), nou, chicco, la super pret (cu vreo 6 milioane mai ieftin decat in magazin ). Asa ca a venit mosul si la gaza din burta.
Si ca tot veni vorba de gaza din burta, raportez o gaza miscacioasa foc. Nu loveste dar se frichineste nenica....deja imi misca burta care face valuri valuri. Usurele si finute ce-i drept, dar tinand cont ca acum are doar vreo 150-200 de grame....
Maine vrem sa ne echipam bine ca cica o sa fie frig si sa mergem in Cismigiu. Sa vedem daca ne si iese figura.
Si gata, atat. toate fetele
Sa aveti un weekend frumos
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 16+
Handmade by Alina
Alinutzaa spune:
Hopa, eu centrez, eu dau cu capul pe aici.
Pe unde umblati frumoaselor? V-ati ascuns de criza si de iarna?
Monica cum a fost la balet? Vrem si poze cu Ruxita balerina!!!
Eu am o ciorba pe foc, astept sa se trezeasca piciul si sa o zbughim in Cismigiu! toate fetele
O duminica frumoasa sa aveti
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 16+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
2 zile am avut spectacol a fost f frumos, ruxi a scapat repede de febra si boala insa i-a pasat-o lui alex care ieri si azi noapte a fost mai rau ca ea...si cu voma acum vad ca e mai bine...
ieri am mers la o nunta si a trebuit sa pelcam fiindca nu se simtea ok, azi avem o festa...cine stie daca putem merge...sa vedem cu evolueaza alex...
poze inca nu avem fiindca aparatul nostru profi inca n-a ajuns si cu cele mici nu se vede mare lucru fiindca erau toate machiate si imbracate la fel de nici nu stii care e...daca nu ai zoom klumea
rodicuta pe ruxi am dus-o la balet de vreo 2 luni parca...insa aici mai e o grupa si inaintea ei...sunt si de la 3 ani...si sa vedeti ce frumos au dansat...si alea mici iti venea sa le mananci nu alta
ei la varsta asta nu le poti invata cine stie ce...dar cum ajunge acolo isi schimba pozitia ce are ea nasul in vant dar sa vedeti cum sta acolo e o disciplina, face sport, se concentreaza...decat tv si pc
Alinutza, se poate vedea si online articolul? abia astept sa te revad si mai ales unde
lexi, inotul este f bun...te dezv f frumos pe toate sa aveti o Duminica placuta
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
karligutza spune:
buna seara...
deci avem asa: fete care dau mai rar pe aici si fete care chiulesc de-a binelea cred ca o sa instituim un regim de pedepse in curand, pentru ca nu se mai poate asa! nu va mananca limba deloc?
ia ziceti, care si cu ce va mai ocupati...
Monica am inteles cum e treaba cu ti-vi si pi-si! (adica tv si pc ) asa zic si eu, mai ales ca mai nou Adeluta e mare fan DESENE ANIMATE! si eu inteleg ca e bun si televizorul ca invata din desene, replici, cuvinte, tehnici, tactici.. dar e si nociv rau! da' rau.. cand i se pune piticul n-o mai dai la o parte! asa incat sotul avea chiar o propunere f.buna: sa renuntam la televizor de tot!
deocamdata nu-s io hotarata de tot, ca altfel televizorul ar fi deja zburat! dar pe urma n-o sa mai incapem nici cu randul la pc!
asa... noi suntem bine sanatosi; n-avem mari vesti; asteptam ziua de salariu de maine.. asteptam sa cumparam bradutzul sa-l si impodobim; eu abia astept sa fac cozonaceii si sa imi impanzeasca casa cu mirosul lor; ma gandesc si la cadourile de Mos Craciun pe care inca nu le-am procurat... asa ca trebuie sa fiu organizata zilele astea ca sa imi iasa planurile asa cum imi imaginez eu acum; dar daca le iau pe rand nu sunt asa grele si nici multe...
Alinutza sunt curioasa ce fel de bradutz faceti voi anul acesta... poate ne pui o poza-doua sa vedem ce amprenta personala iti pui pe bradutz, daca iti pui... ca la cata arta manuiesti tu acolo printre felicitari si celelalte decoratiuni ma indoiesc ca nu ti-au sclipit niste beculete si pentru pomul de Craciun!
apropo de bradutzi.. mizati pe vreo culoare anume anul acesta? sau e ceva ce va place sa faceti in fiecare an? pentru ca sora mea, de exemplu, de cand s-a casatorit face mereu bradul in argintiu... ce e nou la ei in brad e ca isi cumpara noi si noi chestii TOT ARGINTII! dar per total mereu e f.frumos bradul lor si f.stralucitor, decorat si incarcat! si cu toate astea nu e urat pt.ca e intr-o culoare unica.... aproape ca seamana cu un bradutz nins! chiar e frumos!
va pupic... si va astept pe aici pe toate... ca tot ma uit si n-am ce citi!
karligutza
sunt mamica Adelutei