Rahova sau apropiere (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hello

Monica ma bucur si eu ca ati redus tratamentul Ruxitei si sper ca si voi ca intr-o zi nu va mai fi nevoie deloc de el. Doamne ajuta! ce papa bun mai faci zilele astea? ceva inovatii sau gata testate? te-ai gandit la un meniu de Craciun? si apropo de gatit, tu de cand ai pasiunea asta? mama ta ti-a insuflat-o? sau nevoia? copiii? sunt curioasa doar!

Alinutza sa stii ca si noi ne confruntam cu fitze, si cred ca asta e varsta.. varsta "neintelegerilor" (in sensul ca mai trebuie sa creasca pana pricep ei cum merg lucrurile); de exemplu iti povestesc un episod recent unic!!! Adeluta nu se da cu fundul de pamant, dar ne scoate peri albi cand se pune contra! Joi seara am incercat sa ii pun pampersul de noapte pentru culcare! nu voia! bun, o culc fara, iar pe la 5-6 dimineata incerc sa o impachetez cu pampers si ISI AMINTESTE CA NU VOIA PAMPERS! in plus o intreb daca vrea sa stea pe olita pt.ca altfel va face pipi in pat si dau sa o asez pe olita, si bineinteles se OPUNE CU MARE SCANDAL! pana la urma se aseaza, ca nu am mai lasat-o sa se culce pana nu alege: pampers sau olita si apoi NANI! A ales olita pana la urma si a stat nu exagerez 30-40 minute cred! (intre 5 si 6 dimineata! ) facuse pipi-ul insa cand sa o intreb daca e gata zicea nu! kk! sta, sta, sta, zice iar kk dar fara sa faca ceva! si facea asta numai ca sa nu se ridice! pentru ca mai repeta faza asta si in timpul zilei cand sta pe olita si vrea sa stea mai mult (stie fata ce scuza sa-si gaseasca!) si uite asa cedez nervos si ii spun ca eu ma culc daca nu se ridica de acolo si ca o las sa doarma pe olita! (iar cu scaunele sta f.bine ca face cel putin o data pe zi, chiar are un tranzit f.bun de cand s-a nascut; n-am avut probleme, de aceea zic ca sunt doar fitze!).

iar acum va zic una proaspata... vine la mine cu canita, cu sticla de apa si imi cere MIE SI DOAR MIE sa ii pun apa in canita! o trimit la taica-su'... se ofera taica-su'... nimic! MAMI SI MAMI SA TOARNE APA IN CANITA! si tot felul de ambitii de acest gen! uneori face acelasi gen de fitza si cand sa o spalam... ba la dus, ba la fundulet doar, ba pe dinti.. ori cand ne imbracam/incaltam sa iesim afara... etc! e un fenomen! si eu ma gandesc serios daca deja am intrecut masura cu acordarea drepturilor egale cu noi cand am inceput sa "discutam" cu Adeluta. Pana la urma ea are libertatea de a alege singura, dar ne pune nervii rau de tot la incercare cand face pe-a incapatanata! si cu toate astea, cu putina diplomatie, tot din partea noastra, scapam de fiecare CRIZA! voi ce credeti? e bine sa o dam mereu in diverse, sa ii fentam si noi pe ei pana cand ne iese tot cum vrem noi, dar sa fie si ca ei? sau mai bine sa fim radicali? de genul: "iti pun pampers fara discutie noaptea! iti toarna apa tati! iti face mama! iti face tata!" (fara atatea mofturi acceptate din partea noastra).

altceva... nu mai stiu ce sa va zic, ma urmareste o lene mare azi! am vrea sa mergem la Sala Dalles dar vad ca nu prea ne grabim... in plus mi s-a cam facut somn; mai bine trag un pui de somn pt.amiaza!

va pup pe toate!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Karli,e dulce foc Adeluta
si sigur ca pe langa faptul ca ai vrea sa-i faci pe plac te mai apuca si nervii....

eu zic ca atunci cand nu face la olita in max 10 min ii spui ca o sa incerce mai tarziu...
si la faza cu apa poti sa-i spui"mami are treaba acum daca vrei apa atuci tb sa iti puna tati"
eu zic ca daca tot faci ce vrea ea(si multe sunt doar de alint) mai tarziu nu o sa te mai intelegi cu ea...trece la alte genuri de "exploatari"...

noi raportam Fb curat la testul de mate...
au fost doar 5 copii cu FB
Mihnea a fost f incantat si mi-a spus ca de data asta s-a verificat temeinic

va pe toate

PS lexi bafta la rushi
monica ma bucur de vesti bune
Alina ai aflat ce sex are BB?

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Violeta, de asta ma tem si eu de deja vreau sa dau militaria jos din pod! in sensul ca mai putine drepturi acordate sau mai bine zis fiecare drept castigat pe masura ce o vad ca EFECTIV INTELEGE CE VREAU DE LA EA. Sa nu crezi ca n-am incercat si metodele spuse de tine; dar totusi parca atunci cand o vad cum face, debordez de bunatate si rabdare si zic sa nu ma intrec cu ea in "ambitii"; sa gasesc eu calea sa iesim din "criza".... de aceea ma tem ca sunt ca pe muchia unei prapastii; cu toate astea, afara e cel mai cuminte copil, de fata cu un eventual public nu face niciodata astfel de fitze! of, greu!... acum tocmai ce mi-a facut pipi in canapea (noroc ca n-a trecut de husa pana la saltea) in timpul somnului de pranz. Automat i-am spus cat m-a suparat si o si intreb ca si curiozitate de viitor: "mai faci pipi in pat?" ... raspunsul ei: "DA!" plangand vinovata pentru ce tocmai a facut! ce sa cred eu de aici? are deja intentii in a face ceva negativ? nu prea cred ca o zice prea constient! sa nu radeti de mine, va rog, astea sunt asa, micile noastre framantari la 2 ani si 5 luni; o sa crestem si sunt sigura ca intamplarile asta vor deveni amuzante si pentru noi peste un an, doi!

weekend placut! noi o sa iesim afara intr-o vizita si daca tot au dat drumul la beculete in Bucuresti acu' jumatate de ora, cred ca o sa le vedem si noi intr-o mica-mare parte! Sa vedem pe unde merge masina!

pupici

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ho ho ho...a aparut vio
bune fetelor, va pup si va doresc o Duminica placuta

felicitari lui Mihnea pentru testul la mate, va astept si dincolo ca am taiat panglica

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Mergi la inceput

buna fetele... mare zi mare!

de dimineata ne-am trezit cu ghetutele pline de dulciuri si fructe, asa ca ne bucuram ca mosu' ne-a crezut cand am spus ca am fost cuminti!

azi va fac si voua cinste cu o fripturica si cu o prajiturica pentru ca ma sarbatoresc si eu cu numele... asa ca si va doresc si voua multa sanatate si bucurie in sufletzele!

si nu in ultimul rand sa vedem cum mai sarbatorim si diseara cand s-o anunta prima numaratoare pentru prezidentiale... sa vedem daca mai stam in Romania sau ii facem cu mana din departare...

Lexi am vazut ca ti-ai trecut o numaratoare inversa... veniti acasa de sarbatori? uraa!

va pup pe toate.... Monica, Vio, Alinutza, Vicky, Dory, Mirela, Piersicutza, Ralukutza! (apropo, Ralucutza cum te mai simti? hai aici sa povestim ca intre fete )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

rodicuta La multi ani!
sa fii sanatoasa
sa papati (stapaniti) sanatosi tot ce a adus mosul
eu cred ca ai mei o sa manance juma de magazin intr-o zi au primit de la toata lumea si va dati seama ce fericire e pe ei...

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am avut un weekend cam aiurea. Vineri am fost sa rezolv mai multe chestii, printre altele problema cu internetul si telefonul acasa, pentru ca inca nu am fost conectati, dupa 1 luna jumate de stat in noua casa , apoi am fost sa comand lumanarile de nunta (nu mai tin minte daca v-am spus ca pe 20 decembrie nasim), apoi am fost sa cumpar cate ceva pentru nunta (aici nu se gasesc lumanari de nunta cum le stim noi, impodobite cu flori, le vom impodobi noi, bine ca macar am reusit sa comand lumanari asa de lungi. A trebuit sa merg la fabrica de lumanari pt asta) dupa care am mai cumparat si cateva cadouri. Pe dupa-masa mi-am mai facut un test de sarcina, care, la fel, a iesit cat se poate de negativ. Dupa testul de sarcina la vreo 5-10 minute m-au apucat niste dureri de burta cum nu am mai avut demult si pe seara au aparut si mult asteptatii rusi. Asa ca m-am linistit.
Sambata am fost pe la cumparaturi iar intr-unul din magazine ne-am intalnit cu Mos Craciun. Maria, asa cum ma asteptam de altfel, a inceput sa planga si sa spuna ca ea vrea sa plecam acasa, ca nu mai vrea niciun cadou de la Mosul, s-o lase Mosul in pace si sa plece. Mosul a vrut sa fie prietenos, i-a intins mana dar pana la urma a dat mana cu mami si cu tati. Dupa aceea a incercat sa o imbuneze cu un Mos maaaare de ciocolata, dar Maria a refuzat, asa ca pana la urma Mosul a cadorisit-o pe mami. Culmea e ca nici dupa ce am plecat de acolo Maria, care altfel e fan ciocolata, nu a vrut sa se atinga de Mos, iar acasa zace pe masa din bucatarie, nici nu se uita la el.
Bineinteles ca Mos Nicolae nu ne-a ocolit nici anul acesta, desi nuielusa binemeritata se pare ca a uitat-o. Maria a fost foarte incantata de cadouri, s-a uitat de vreo 4-5 ori la DVD-ul cu Mickey pe care i l-a adus Mosul, apoi la binoclul cu imagini... Mosul i-a mai adus un fular si o bluza groasa cu Minnie de care a fost, la fel, foarte incantata.
Noi am fost ieri in Luxemburg sa votam, e bine ca putem vota asa de aproape, altfel ar fi trebuit sa mergem aproape 200 de km pana in Bonn.
Karli, la multi ani cu intarziere pentru ieri! Ai dreptate, mai avem 2 saptamani jumate si venim acasa.
cat despre Adeluta, sa stii ca exact asa face si fii-mea, ba ca eu si numai eu sa-i pun apa in cana, ba ca eu si numai eu sa o imbrac, sa ii pun Dvd, etc. Eu insa o inteleg si nu o refuz decat fff rar, cand chiar nu ma pot ocupa de ea in secunda aceea. Pentru ca eu sunt atat de rar acasa, incat atunci cand sunt cu ea, sta efectiv lipita de mine. E normal, imi simte lipsa si numai eu stiu cum imi arde sufletul de dor dupa ea toata ziua. Probabil ca si ea simte la fel.
Vio, felicitari lui Mihnea pentru FB!
Monica, ma bucur mult ca Ruxi e pe drumul cel bun!
Dory

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 18 zile

Mergi la inceput

bey ati fugit cu presedintele? pe toate

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

.
Monica, super site-ul, am intrat si am iesit rapid, ca de risc sa mi se faca rau. Dar o sa ma inspir pt. masa de Anul Nou, cu permisiunea ta (pe cea de Craciun o gandeste socrela). Felicitari !
Eu n-am cu ce sa ma laud, ma umplu de nervi ca pe calc. cel nou ma loghez f. greu, uneori ma las pagubasa. De acasa nu apuc sa intru, feciorul cel mare si-a facut blog si de cand ajunge acasa pana se culca bloguieste la greu ! Dani e in vacanta impusa, de vineri i-au aparut niste bubite (alergie la ceva alimente), iar ieri cand l-am dus la dr. l-a gasit cu gatul in pioneze, asa ca sta acasa. Noroc ca lipsesc multi copii si d-na nu preda, ca altfel era greu de recuperat. Iar eu si sotul ne luptam cu criza . Cam atat am avut de raportat.
Ma bucur ca sunteti bine, va cu drag, o zi buna si o saptamana minunata va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, ce-i cu linistea asta?
Vicky, multa sanatate lui Dani!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 17 zile

Mergi la inceput