O parere......
Raspunsuri - Pagina 6
magdalena67 spune:
draga mea, nu te supara pe mine dar tind sa cred ca ar trebui sa fii scuturata serios ca sa iti dai seama de situatia in care esti. Ai pirdut o casa, ai imprumutat bani de la fratele tau, de la parintii tai doar ca sa intretii un asemenea om?
Cauta si vezi de ce s-a despartit de prima sotie, nu cumva a dus-o si pe ea la sapa de lemn si pe urma a plecat?
sunt casatorita de 24 de ani, imi iubesc sotul pot sa spun la fel ca la inceput , dar sub nici o forma nu as accepta sa imi vand casa si sa las copilul fara un acoperis deasupra capului, a gresit e dator sa plateasca dar nu cu asa un pret.Sincer nici chestia cu cumnatii tai nu este credibila in totalitate , poate sunt lucruri pe care nu le stii, pentru ca nu cred ca exista un om care sa faca chiar totul pentru fratele lui, lasandu-si familia lui pe drumuri. Bine ar fi ca familia ta sa nu te mai ajute cu nimic, pentru ca astfel poate te vei trezi la realitate cand chiar nu vei avea ce pune pe masa copilului, si propietarul va veni sa iti dea un ultimatum pentru chiria neplatita. Asa poate te vei trezi la realitate, si nu vei mai asculta micile povesti pe care ti le spune sotul tau, daca nu pentru tine cel putin pentru sufletelul de langa tine care nu are nici o vina.
tyaa spune:
O nouaintamplare, datorita carea m-am transformat iara intr-o tzatza, nu m-am certat atata in viata mea cu nimeni, adica nu am inceput eu cearta niciodata.
A fost o prezentare in restaurant, la sfarsit intreb:"unde trebuie sa mergi acuma?"
El "da de ce? tu unde vrei sa mergi? dupa Elisa?"
Io" da"
El"pai trebuie sa merg pana la manichiura (era trecut de ora 21)"
Io "de ce?"
El "nu stiu ce vrea szabi"(prietenul manichiuristei)
Io "stai mult"
El "Nuuuuuuu"
Io "Bine, atunci merg cu tine sa mergem impreuna apoi dupa fata" (era la mama)
El se invarte de doua ori si zice "pai hai sa mergem dupa fata", atunci io l-am intrebat de ce nu mai trebuie sa merga la manichiura, el zice ca ma duce acolo daca vreau.
No , si de acolo diferite discutii.
Amu ori io is proasta ori el nu isi da seama ce atitudine are, ori, ori.......
Cum sa fac sa nu mai zic nimic? Deja ma simt penibil, nu am mai fost in situatia asta, nu pot sta sa il pazesc, nici nu vreau....
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tyaa O nouaintamplare, datorita carea m-am transformat iara intr-o tzatza, nu m-am certat atata in viata mea cu nimeni, adica nu am inceput eu cearta niciodata. A fost o prezentare in restaurant, la sfarsit intreb:"unde trebuie sa mergi acuma?" El "da de ce? tu unde vrei sa mergi? dupa Elisa?" Io" da" El"pai trebuie sa merg pana la manichiura (era trecut de ora 21)" Io "de ce?" El "nu stiu ce vrea szabi"(prietenul manichiuristei) Io "stai mult" El "Nuuuuuuu" Io "Bine, atunci merg cu tine sa mergem impreuna apoi dupa fata" (era la mama) El se invarte de doua ori si zice "pai hai sa mergem dupa fata", atunci io l-am intrebat de ce nu mai trebuie sa merga la manichiura, el zice ca ma duce acolo daca vreau. No , si de acolo diferite discutii. Amu ori io is proasta ori el nu isi da seama ce atitudine are, ori, ori....... Cum sa fac sa nu mai zic nimic? Deja ma simt penibil, nu am mai fost in situatia asta, nu pot sta sa il pazesc, nici nu vreau.... tyaa |
Tyaa, tu ce vrei de la noi? Barbata-tu te inseala, ce vrei sa iti spunem noi? Mie mi se pare clar ca lumina zilei.
Alizee spune:
Draga mea, tu si in fata evidentei spui ca nu exista asa ceva.
Barbatul tau NU te iubeste, te inseala, iar banii cine stie pe unde or fi ? Cum ai putut tu sa iti vinzi apartamentul pt datoriile lui ?
Vezi clar ca el te minte incontinuu fara rusine si fara teama ca ai putea afla. Pur si simplu NU ii pasa nici de tine nici de copil.
Macar acum, in al 12 lea ceas, NU ii mai da niciun ban si gandeste-te sa deschizi o afacere numai a ta, deci tu sa fii singurul asociat, pt a asigura un trai decent tie si copilasului tau. NU te mai gandi atata la problemele lui financiare, mai degraba gandeste-te sa divortezi de el pt a nu te mai putea trage in groapa pe care o sapa singur-singurel.
Ceea ce ai tu nu este nici iubire, nici casnicie. Este doar o cursa de soareci, iar tu esti soarecele.
Fugi fara sa te mai uiti in urma.
allinta
SARBATORI FERICITE !
tyaa spune:
:D Speranta moare ultima. Imi e evident ce spuneti voi aici, dar , dar , dar...AM discutat si in seara asta, a zis ca face ce zic eu, i-am zis ca nu de catzel am nevoie. Vom trai si vom vedea, nu astept sa vad rezultate bune intr-un interval scurt, poate niciodata. Imi zic si eu oful doar.
MUltumiri
natalia_nica spune:
Nu pot sa nu scriu nimic! M-a infuriat teribil topicul asta! Pai, in primul rand, daca firma e un SRL, nu ti se intampla nimic personal daca intri in imposibilitate de plata. Se lichideaza firma, din ce se vinde se platesc datoriile, iar ce ramane neplatit... asta e! Deci, NU TREBUIA vandut apartamentul! Acum, ca doar "fuse si se duse", n-are rost sa mai batem moneda pe asta (pe chestia cu apartamentul adica). Dar eu chiar nu inteleg de ce mai stai cu el. Am inteles ca oricum nu prea-l mai iubesti, te inseala, te minte, nu te respecta, nici pe tine, nici pe copil, nici pe restul familiei tale. Acum ma hazardez sa presupun ca la tine e frica de necunoscut, de aceea nu pleci de la el, te complaci intr-o situatie oribila, cand ti-ar fi mult mai bine de una singura, doar cu fetita.
Eu m-am complacut intr-o situatie de stres zilnic timp de ani de zile tot din cauza fricii de necunoscut (am locuit cu sotul si cu copilul la mama mea, nu aveam apartament, mi-era frica ca va fi imposibil sa platim chiria, iar mama mea este o persoana imposibila, nu se poate locui in casa ei decat dupa regulile ei, pe principiul "E casa mea si fac ce vreau in ea, nu va convine, plecati!"). Dupa ce m-am rupt de acea situatie mi-am dat seama ca nu era asa de greu si mi-a fost teribil de ciuda de anii de stres pe care i-as fi putut evita si care si-au cam lasat urme asupra mea... Vei zice ca nu seamana cu situatia ta: ba da, seamana! Traiesti in infern, dar nu vrei sa te desprinzi. Sper sa te trezesti in curand...
Numai bine!
Mami de Denis (17.06.2006)
tyaa spune:
Intr-adevar, nu stiu cum ma voi descurca singura cu fata. Intotdeauna am crezut ce e mai bine despre orice fel de oamneni. Cred pana si in cei care s-au dovedit a fi foarte rai, imi spun ca e imposibil sa nu aiba si ceva bun. Si stiti si voi, intotdeauna sunt 2 intr-o casnicie, nu stiu care e greseala mea cea mai mare. Una o stiu, am fost si sunt foarte preocupata de copil, prea mult poate. Probabil s-a simtit si el neglijat. Nu stiu.
Nu-i caut scuze, sau nu-i mai caut. Recunoaste ca ne-a neglijat si nu prea are ce obiecta. Intre timp imi caut de munca in alt oras, cine stie, trimit CV-uri, de preferat Reghin, Tg Mures, Cluj, sa fiu mai aproape de scoala. Am de gand sa plec....dar nu la parinti, la nici unul dintre ei(ai mei au divortat de multa vreme). El, daca va dori, ne va urma, iar daca nu.....asta e. Nu sunt nici prima nici ultima in situatia asta. Nu e o noutate pt nimeni.
E, o poveste ca toate celelalte.
Cam atat.......
natalia_nica spune:
Tyaa, iti urez succes si multa putere! Si gandeste-te ca numai de tine isi bate joc sotul tau, ci si de copilul tau, care nu poate alege sa se desprinda...
Sa fi puternica!
Mami de Denis (17.06.2006)
anca_27 spune:
Tyaa... sunt ciudate fofilarile astea... fastacit la telefon, razgandit... Nu e obligatoriu sa te insele cu respectiva, fizic, dar din moment ce astea se intampla, ceva tot e, si daca e numai in mintea lui. Si, dupa mine, asta nu mai e flirt, ca atunci cand ai nevoie sa-ti confirme cineva de sex opus ca mai esti `valabil` si te opresti - e deja altceva.
Sau, forumiste/forumisti, nu e posibil sa fie o fastaceala pt ca el crede, ca e crede, ca el o inseala, sau ca el crede ca ea ar putea fi geloasa?
Nu-sh ce mai vad din exterior ... poate as vedea cu totul altfel, daca nu i-as cunoaste fte bine pe cei doi protagonisti. Sau, wrong, mai mult pe draga de Tyaa.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)