FIV la Sibiu (4)
Raspunsuri - Pagina 9
bytzi spune:
dordemunte,laparo se face imediat dupa CM pina in z10 de CM.
gabi,nu'i problema
tinem pumnii la fiv
persi,da,cred ca iti va da schema de stimulare pe 1 martie cind mergi si depinde de protocolul care il vei urma ,daca incepi sau nu la ciclul asta (din z21 cu dipherelin)sau daca faci cu AC poate la CM urmator(din z1)
bafta iti tinem pumnii
daria,chisturile se vad in orice zi,dar cel mai bine in z2-3 ca mai tirziu sa nu se confunde cu foliculii.
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
mocanitza,am uitat sa te intreb,de ce iei clexan?ti-ai descoperit trombofilie?
_
6 IA, nereusite
dordemunte spune:
Bytzi iti multumesc,aveam nevoie sa stiu pt ca sa pot calcula cind sa-mi iau liber de la serviciu.
persi spune:
mi-a zis dl.dr.ceva de 10-12 zile oare zic bine?
sincera sa fiu la cate emotii am avut...nu-mi mai aduc aminte prea multe.si inca o intrebare pt voi cum e mai bine sa incep stimularea pe cm?
yarrina spune:
Da Persi, din asta fac eu. Diphereline in Z21 si apoi din Z7 stimulare 10-12 zile in functie de evolutia foliculilor. Multa bafta!
Mocanitza spune:
Bytzi iti multumesc pentru informatiile trimise, sunt foarte utile...unele detalii nu le stiam.
Eu analizele le-am facut la Medsana, unde am avut norocul sa dau peste o doctorita f buna. Ea m-a intrebat istoricul medical si i-am spus ca mama a fost operata de tromboflebita...si ea si bunica au avut toata viata problema cu varicele. Ea mi-a recomandat sa merg la dna doc Uscatescu de la Fundeni, care mi-a facut analizele si a descoperit ca am probleme cu coagularea. Este o echipa nemaipomenita cea de la hematologie/Fundeni, dna doc Uscatescu si asistentele de acolo au mare grija de gravidute si aspirante :))
Asa ca acum fac Clexane de 0,4/zi si am inteles ca este posibil sa fac pe tot parcursul sarcinii. Ideea este ca am gasit f greu Clexane de 0,4 si am descoperit cu acesta ocazie o farmacie Polisano (de fapt se numeste "Reteta" dar are acelasi logo cu clinica Polisano), farmacie pe care trec in fiecare zi cu masina in drum spre birou...si pe care nu am remarcato pana acum...
Dorde munte - mi-am activat PM-ul, ce vesti noi mai ai?
Acum caut informatii despre alimentatia pe care trebuie sa o am in acesta perioada, Bytzi tu sti ceva? Am inteles ca trebuie sa ma feresc de anumite alimente.
pup toate fetele, 
yarrina spune:
Voi ce ati mai luat pt candida. Normal ca iar mi-a iesit...o data da si una ba...Off
.
bytzi spune:
Din ce am citit si am invatat de pe la fete, sa bei multa apa 2-3 litri pe zi, sa mananci proteine multe carne(de curcam e cea mai recomandata), oua,lapte,peste,sucuri naturale,fructe,grasimi vegetale...
daca ai posibilitate poti sta macar 3-4 zile acasa,mai mult pe canapea,fara eforturi fizice,pina are loc nidatia...
a f important ,daca poti te sfatuiesc sa ramii o noapte in SB ,sa nu pleci deodata la drum in masina (trepidatii,stat in fund,oboseala) cazeaza-te undeva si pina a2a zi cind plecati stai cit de mult poti in pat.
Ce am citit f interesant pe la sub Fiv ,o fata povestea cum ca ia zis dr ei inainte de ET sa faca un dus cu sapun,gel de dus si sa se clateasca f bine si apoi dupa 10 minute un alt dus doar cu apa simpla,fara sa te dai cu parfum si fara deo(sau cel putin un deo care contine sare,sa nu fie parumat) si o vreme de citeva saptamini dupa (explicatia dr a fost ca embrionii sint f sensibili la mirosuri,de aceea si unele persoane nu suporta parfumul pe timpul sarcinii).
aici un link f interesant despre alimentatia incepind din z1 de sarcina pina in z5-6(blastocist) si apoi gasesti in meniu pt fiecare saptamina de sarcina,vezi exact ce alimente are nevoie organismul si ce trebuie sa faci in aceasta perioada,cum arata embrionul incepind din z1 de la ovulatie pina la blastocist
mie mi s-a parut f interesant![]()
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx
_
6 IA, nereusite