Fetelor, sunt trista dar nu mi-am pierdut inca speranta.Am facut un test , are o singura liniuta
Ancutza-ai incredere ca va fii bine pana la capat,nu trage concluzii pripite

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
O sa astept sa fac beta la Gynera , rezultatul il iau vineri , acum nu ma mai grabesc , daca rezultatul va fi pozitiv am sa ma bucur , daca nu, ma gandesc serios ce am de facut in continuare.
Iti tin pumnii VANESSA iti doresc din tot sufletul meu sa reusesti .
Si eu ma
sa fie totul bine si beta mare.
Totusi ma sperie durerile astea de burta.
ANCUTZA ai mai sangerat?
Multa bafta maine.
Sangerarea s-a oprit , vedem maine , sunt calma si m-am linistit.Nu am nicio putere, totul a mers struna de la inceput si ovocite si embrioni, numai ca finalul nu depinde de noi, poate Dumnezeu a vrut sa mai asteptam un pic .Si nu am nimic de reprosat nimanui si daca ar fi sa incerc din nou tot la Gynera as merge.
VANESSA la ce ora afli raspunsul?Hai cu beta mare, tu sigur esti in cursa pt mamici.
Buna dimineata! Am mancat un pic si acum ma imbrac sa plec spre laborator. Sper sa aflu rezultatul repede si sa fie beta mare. 
Nu inteleg de ce ma doare burta...parca ma roade ceva.
ANCUTZA pastreaza-ti calmul. La ce ora mergi la Gynera?

Buna dimineata.Sigur o sa vii cu beta mare.Iti tin pumnii.Eu merg la Gynera la 5.30
amandoua o sa aveti beta mare, ancuta si vanesa. eu am facut un pregnyl pe cm natural si sper. De abia pe 10 voi afla raspunsul.
Asa ca voi nu aveti voie sa fiti pesimiste. O sa fie bine.
Dumnezeu ne va ajuta!