FIV- Dr LAURA DRACEA (4)
Raspunsuri - Pagina 2
vanessa80 spune:
CORA sigur am dreptate, doar ca tre sa mai lupti putin pt visul vostru.

In 2 zile o sa vin cu vesti.
ancutza2009 spune:
Fetelor va multumim. Sa va pregatiti de chef vineri, Iasi si Bucuresti mai aproape ca niciodata .Vor fi 5 dintr-o lovitura....dam pe spate tot "staful" de la Gynera.![]()
vanessa80 spune:
ANCUTZA multumim pt cina.
Eu is cu "foamea in glanda".
Ma dispera asteptarea asta. Aseara m-a durut burta si m-au intepat ovarele.Azi simt ceva ca o presiune...
Sper sa vin cu beta mare, maine.
sialin spune:
Salutare, sunt la servici si nu pot citi f mult .As vrea sa stiu si eu cam la ce costuri se ridica un FIV , cu analize si teste si tot tacamul , si unde ar fi mai ok sa incerc.Eu sunt din Brasov
Astept sfaturi si sugestii.
Va multumesc .
sophie76 spune:
sialin, citetse prima pagina de la subiectul general de FIV si acolo vei gasi clinicile unde se poate face FIV si la ce costuri, inclusiv analize necesare si multe alte informatii utile,
Referitor la ce clinica sa alegi, cred ca e mai bine sa citesti de asemeni toate topic urile legate de FIV ( FIV, FIV Ungaria, FIV Biogenesis) si sa ti faci singura o opinie, eventual mai vii cu intrebari dupa aia pe topicul dedicat.Sper ca nu te ai suparat pt ce ti am spus, dar intrebarea ta aici, la topicul despre FIV cu dr Laura Dracea, nu are cum sa capete un raspuns (fetele de aici iti pot da impresii doar despre clinica Gynera), si din experienta mea nimeni nu va sari sa ti recomande o clinica anume ca fiind mai cu mot, decizia este numai a ta , acest forum te poate ajuta sa ti formezi o parere despre clinicile/medicii care sunt si sa iei o decizie in cunostinta de cauza.Mult succes!
vanessa, ancutza scoatem 

sophie
vanessa80 spune:
SIALIN un FIV simplu e cam 2500euro, FIV+ICSI 2900 euro, tratamentul cam 2000Ron si costul analizelor depinde de situatia in care va aflati voi si care sunt analizele pe care o sa le ceara medicul cu care vei face FIV.
SOPHIE sper sa bem maine sampanie pt copii.
ANCUTZA cum te simti?
ancutza2009 spune:
Buna dimineata !Eu in continuare sunt o nesimtita.Nu ma doare absolut nimic, nimeni nu -mi da si mie un semn.Oricum maine dim fac un test , nu mai rezist.Oare sunt fete care au reusit si nu au avut nici un simptom?
Ca incep sa ma cotropeasca gandurile negre...chiar sa nu simt nimic...
ancutza2009 spune:
SIALIN, eu am cheltuit vreo 15000 lei fara analize si investigatii, care nu au fost asa scumpe pt ca le-am facut la Giulesti cu trimitere de la medicul de familie.Multa bafta!