FIV- Dr LAURA DRACEA (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Vanessa tu la ce medic mergi pt a supraveghea sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CRUDIUTALIDA preturile sunt cam asa FIV= 2300 E, ICSI= 400 E, anestezie generala= 180 E, cultura extinsa blastocisti= 220 E. Consultatia initiala ( spermograma+ spermocultura< stabilirea tratam, eco) e in jur de 100 E. Mai incearca sa trimiti PM ca tre sa mearga, am mai primit.
CRYSTYNA eu am fost la prima eco la d-na dr Dracea, 6 sapt. Supravegherea sarcinii si nasterea va fi in Iasi, dr Grigore.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Vanessa 3100 euro s-a facut fiv+icsi+anest+blasto???asa ti-a luat tie?? asa de mult?? acuma se taxeaza separat anestezia si cultura de blasto?? anul trecut, in sept., m-a costat 2800 euro. eu am fost la consultatie in oct. la Gynera, dar am uitat sa intreb pretul...parca nu-mi vine sa cred ca a marit la 3100 euro?! vai de buzunarul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Crystina si eu am facut anul acesta FIV+ICSI si m-a costat 2800 euro,dar stiu ca din septembrie s-au marit preturile la inseminare de la 400 ron la 150 euro,asa ca e posibil sa se fii marit si la FIV

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

buna fetele.......se pare ca sunteti cam ocupate....mosul a fost darnic??
Vanessa cum merge sarcina? Asteptam vesti de la tine.......si ai grija de voi....
te pup

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Astea sunt noile preturi de la Gynera.
Noi asteptam ecografia de sambata. Sper sa fie totul bine si sa auzim inimioara.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Salutare fetele! Recunosc ca , in ultima vreme nu am mai deschis netul ,ma pregatesc de sarbatori , abia astept vacanta si ma rog la Dumnezeu ca anul viitor sa imi aduca si mie un sufletel.
Va doresc din toata inima sa va impliniti visul si anul care vine sa ne aduca multe bucurii.Vanesa , ai grija de Junior !

Mergi la inceput

ANCUTZA spor la pregatirile pt Sarbatori.
Maine sper sa ajung la medicul de familie si sambata sa il vedem pe Junior la eco.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Dragele mele , am revenit !
Sa va spun povestea mea ...
Am asteptat aproape 3 sapt sa-mi revin dupa inchipuitul esec al ultimului FIV la dna Dracea .
Dupa ce mi-a venit mestruatia in ziua in care trebuia sa fac bhcg , am bocit de mama focului si am zis ca nu are rost sa ma mai las intepata ....
Joi am avut programare la Dna Dracea pt evaluarea dupa ultimul fiv . Eram nervosa si gata sa o cert putin pentru lipsa explicatiilor din partea dansei referitoare la ultimul meu esec . M-am enervat cumplit cand mi-a spus ca nu are nici o explicatie totul a fost perfect si ea nu-si poate explica de ce nu mi-a reusit . Eram dezamagita ... Intr-un final i-am spus ca ma cam doare burta si ea mi-a spus ca ar trebui sa facem o eco si SURPRIZA .... SARCINA IN 5 SAPTAMANI !!!
Am crezut ca lesin , nu-mi mai gaseam chilotii sa ma imbrac ...
Mi-am hacut si bhch si mi-a iesit valoare de 2091 .
Inca mai am teama sa nu ma trezesc dintr-un vis ... nu-mi vine sa cred , nu mi-a trecut nici o secunda prin minte ca as putea fi insarcinata . Am avut menstruatie abundenta , sanii s-au pleostit , pofta de mancare nu am avut , nimic ... nici un simptom. Ieri dimineata la birou mi-am facut si 3 teste de sarcina si toate pozitive ...
Deci dragele mele trebuie sa credeti in minuni !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ioana-felicitari draga mea,Doamne ce bucurie trebuie sa fii simtit
Uite ca DD face minuni in continuare,Doamne ce ma bucur,mi-ai dat si mie sperante cu vestea aceasta minunata
Sarcina usoara si un bebe sanatos tun

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput