Moldovence aspirante sau gravidute(18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dana,mie nu mi se pare corect sa mai faci o laparo fiindca nu are el incredere in alti dr care au facut-o,e vorba de alta anestezie generala care nu stiu cit e de buna pt organism ,eu nu am intilnit pina acum dr care sa zica asa ceva....
mult succes in tot ce vei face

pysy,embrionasi lipiciosi

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Buna !
Mi-a citit iesirea din spital si a spus ca nu scrie daca cilii de pe trompe sunt sau nu functionabili, dandu-mi exemplu ca degeaba am un porsche si un trabant, daca trabantul merge iar porscheul nu. LA ce concluzie am ajuns eu ca degeaba am trompele functionale daca acei cili care ajuta ovocitul sa inainteze nu functioneaza. Iar dupa ce se convinge care este treaba cu trompele in general poate sa dea o conluzie. Dupa eco a spus ca am avut ovulatie, endometru este buna.
JoAnn NU IN BOTOSANI. Eu nu mai am incredere in cei din Bt. Dar la ce dr. mergi?
PUP pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

JoAnn, eu nu am facut HSG la Botosani ,dar stiu ca se face, despre calitatea ei nu stiu ce sa spun. Mergi la d-na dr Maria Vintu, are cabinet la Ecomed si intreab-o, ea e o draguta si e sincera. Dar tu ai zis ca ai scapat de endometrioza prin operatie, ce fel de operatie ai facut? nu laparoscopica? ca asa iti putea vizualiza si trompele.Cred ca o HSG nu e mare filosifie si se poate face si la Bt in bune conditii, important e ca rezultatul sa fie interpretat corect.
Dana , nu stiu ce sa zic vis a vis de parerea lui Tutu, da eu nu m am mai arunca la o laparoscopie asa de amorul artei, vorba lui bytzi, inca o anestezie nu e floare la ureche, nu ai filmul de la lapariscopia facuta? Eu am si HSG si laparoscopie facute in 2006 si anul asta am fost cu ele si la Buc la dr Dracea si la Budapesta, si nu mi s a cerut sa le repet!Tu faci cum crezi, daca ai incredere in dr. ceea ce e f important, mergi pe mina lui!
pysy frumoasa recolta, din 4 sigur cel putin unul ramine cu mami

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Buna Sophie!
Film nu mi-a facut, tot ce am in urma operatiei este doar biletul de iesire, iar cu dr. care m-a operat nu am mai vorbit, ci doar cu rezidentale ei, ca na era prof. dr. si era ft. ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PYSYPISI felicitari pt embrionasi. De acum stai linistita in patut, nu te stresa ,nu te obosi si bea lichide multe. Te asteptam cu beta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PYSYPISI felicitari pt embrionasi. Sa fie lipiciosi. De acum stai linistita in patut, nu te stresa, nu te obosi si bea multe lichide. Ce tratament ei acum?
Te asteptam cu beta mare.

Mergi la inceput

offf, asa mi s satula de doctorii astia romani super ocupati si de umblat cu saru' mina pe la usile lor de parca am cere ceva de pomana.Dana tu cum de te ai hotarit la Tutunaru, si eu am cochetat cu ideea un timp, dar am vazut ca a devenit controversat, dar cu siguranta e un f bun profesionist si il inteleg si pe el ca vrea sa se bazeze pe ceva sigur, stie el ce stie de cere asta!
JoAnn, tu te ai hotarit singura s afaci HSG? Cred ca cel mai bine e sa ti alegi un dr care stie cit de cit cu ce se maninca infertilitatea (si in Bt nu gasesti pe nimeni!!) care sa ti recomande un set de investigatii, si te va indruma dr unde sa faci HSG, la mine asa a fost.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Multumesc fetelor si Doamne ajuta!
Vanesa acum iau aspenter,predinson,cyclo proginova si utrogestan.
Vroiam sa iti spun ca din cand in cand simt mici dureri in zona ovarelor si mai sunt putin imbalonata,este oare normal?La tine a fost asa?Ma gandesc sa sun la clinica dar totusi este mai mult o jena nu pot sa o numesc durere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Buna fetelor. In Botosani merg la dna dr.Ilcu.Pana acum am fost multumita de ea. Operatia de endometrioza am facut/o anul trecut in septembrie, la Iasi . A fost operatie clasica pentru ca am avut un chist endometriozic bilateral de aprox.6 cm. si endometrioza raspandita. Apoi am facut 6 luni Diphereline si inca 3 luni Cerazette.Din iulie incercam sa facem un bebe si nimic. Dr. a zis sa facem HSG, sa vedem permeabilitatea trompelor. Ovulatie am ,spermograma sotului e relativ buna.Acum ...nu stiu ce alte analize as putea face...Mi/e teama sa nu revina nesuferita de endometrioza...

Mergi la inceput

JoAnn nu o cunosc pe d na dr Ilcu, acu dupa ce mi ai spus istoricul mi as permite sa te sfatui sa ti cauti cu mare atentie un dr care sa ti acorde atentia cuvenita si sa stie ce i cu endometrioza. Avind in vedere ca incercati de putin timp e posibil sa nu aveti pb de fertilitate si ca bebe sa apara curind.O intrebare, cind te a operat de endo ti a umblat si la ovare? Eu zic sa mergi la un medic sa ti faca o eco endovaginala sa vada exact cum mai sta treaba, fa ti si niste analize hormonale cele din ziua 3 macar(fsh,lh,estradiol, prolactina) sa vezi cum stai cu rezerva ovariana, si fa-ti HSG ul negresit, daca dai de un medic care nu ti recomanda macar astea ,in prima faza, nu mai ai ce cauta la el

sophie

Mergi la inceput