Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza20 spune:
sophie, multumesc mult, am luat o mica pauza dun cauza serviciului, am avut o perioada mai aglomerata, dar a trecut si de acum am liber la bebe 
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza20 pysypisi, multumesc de detalii . Ce stii de embrionasi, nu ne mai tine in suspans |
Se pare ca am inteles gresit(probabil ca eram ametita)astazi am sunat la clinica sa intreb si mi-au spus ca maine la embriotransfer o sa aflu...asa ca mai am putin de asteptat.
bitza20 spune:
pisi, iti doresc numai bine pe maine si sa ne aduci vesti bune
. Ti-ai luat liber de la serviciu saptamana viitoare?
Uitasem sa te intreb ceva ieri... sotul tau inainte si dupa punctie a putut sta cu tine?
Pupici de incurajare pe maine 

sophie76 spune:
pysy deci miie faci ET ul? Multa bafta si ma rog sa fie totul bine pina la capat!!
bytzi, te inteleg perfect , stiu cit e de greu sa o iei de la capat , mai ales ca nici sa continui nu e prea usor.De citit cred si eu ca am citit prea multe si am tot felul de semne de intrebare ,ceea ce in situatia de fata nu ajuta, am sa incerc sa urmez exact indicatiile dr si sa am incredere in el (desi chiar acum imi zbirniie in cap : macar o omega 3 acolo , ceva
)
Sa auzim numai de bine!!
sophie
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui bitza20 pisi, iti doresc numai bine pe maine si sa ne aduci vesti bune . Ti-ai luat liber de la serviciu saptamana viitoare?Uitasem sa te intreb ceva ieri... sotul tau inainte si dupa punctie a putut sta cu tine? Pupici de incurajare pe maine ![]() ![]() ![]() |
Mersi frumos!
Liber pot sa-mi iau oricand pt ca lucrez la firma mea...deci nu sunt probleme.Nu dar tot timpul era informat de catre asistente,si cand am intrat si cand am iesit si cand m-am trezit.Iar in salon asistenta a stat tot timpul langa noi.
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui sophie76 pysy deci miie faci ET ul? Multa bafta si ma rog sa fie totul bine pina la capat!! sophie |
Da Sophie,maine este ziua cea mare!!!
Mersi frumos,Doamne ajuta!!!
Pupici!
bitza20 spune:
Buna dimineata, va invit la o cana de laptic sau ceiuc caldut cu lamaie.
Pisi, Doamne ajuta pe azi, sa vii cu vesti bune 
bytzi spune:
sophie,azi incepi stimularea?sau nu am retinut eu bine?
spor si sa se lase cu outze multe
eu singurele care o sa le mai iau data viitoare,ca tot va mai fi o data viitoare
va fi elevitul si acid folic de 5mg care nu l-am intrrupt nici acum si nu-l voi intrupe pina atunci
eu am luat asa: omega,elevit,aspenter,prednison,laptisor de matca,tonotil N ,cetebe 500mg dupa o anume schema ...dai seama ce nebunie fu pe acolo
eu am observat ca cind am luat laptisor de matca nu mi-a facut bine,poate si din cauza endometriozei,nu stiu ...
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
sophie76 spune:
bytzy stimularea o incep pe 22 noiembrie,acum ma delectez cu inhibarea si azi e ultima zi de AC.
Eu la laptisor de matca am renuntat , iau acid folic (pe care l iau nici nu mai tin minte de cind
) omega 3 ,si cite un aspitin protect sa combat efectul coagulant al AC+hormoni injectati si ma gindeam ca de cind vine menstra sa iau si o vit E timp de 10 zile pt. endometru, dar cred ca am sa iau doar acid folic si eventual omega 3,in rest renunt la toate.
pysy
sa vii cu puisori lipiciosi la purtator!!!
O saptamina buna tuturor!
sophie