FIV251

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

Va rog sa-mi updatati si mie info:

FIV 1 nereusit (Goldenes Kreuz, Viena, oct 2008); FIV 2 intrerupt din lipsa de embrioni (Viena, ian 2009); FIV 3 nereusit (Goldenes Kreuz, apr 2009); FIV 4 intrerupt din lipsa de embrioni (Kaali, Budapesta, nov 2009).

Offfffffffffff sunt alaturi de tine

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor am venit la raport.......azi am fost la prima sedinta de acupunctura trebuie sa incercati. Eu am crezut ca nu mai ajung acasa , eram moale ca o carpa, simteam ca plutesc.
Clinica asta de acupunctura este specializata in infertilitate, mi-au facut inainte un control..... http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Chiar aveam nevoie de niste detalii in ceea ce priveste acupunctura. Multumesc.
Schema de tratament se refera la punctele in care se introduc acele , sau este altceva?
Cate sedinte trebuie sa faci si la ce interval de timp?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

fireyes imi pare asa de rau !!! sunt langa tine cu sufletul

dandanutz da, merg la tel aviv, la clinica Assaf Harofeh. Ma duc dupa Ron-el daca el nu mai vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bytzi scuze ca iti raspund asa taziu dar nu am avut net 2 zile.Nu cu Zadori fac Fiv ci cu Bodnar.Mi-a explicat ca imi da Gonal si nu Puregon pr ca Gonal contine filotropin alfa iar Puregon,varianta beta ,si pt asa analize hormonale Gonal-ul raspunde mai bine.Eu iau de 6 zile Gonal 150 din prima zi de ciclu,iar la eco de acum 2 zile dr a fost multumit,se vedeau vreo 5-6 foliculi mai maricei,crescand si endo de 6.Maine iar merg la analize si eco sa vedem cum au mai lucrat ovarele.
Am o intrebare:tie ti s-a umflat putin burtica?adica sa fie asa balonata putin ca la ciclu,de la gonal?

Muulta bafta!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:

FIV 4 intrerupt din lipsa de embrioni (Kaali, Budapesta, nov 2009).

FIREYES, multa putere...Imi inchipui cat iti este de greu!

In curand imi numar boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:

FIV 1 nereusit (Goldenes Kreuz, Viena, oct 2008); FIV 2 intrerupt din lipsa de embrioni (Viena, ian 2009); FIV 3 nereusit (Goldenes Kreuz, apr 2009); FIV 4 intrerupt din lipsa de embrioni (Kaali, Budapesta, nov 2009).

fireyes... esti curajoasa si plina de tenacitate
dar cum e cu lipsa de embrioni? nu obtii ovocite destule, sau nu se fertilizeaza?...
cum ai hormonii FSH, AMH?...

Mergi la inceput

Dragele mele, imi anunt si eu puctia: vineri, 9.15. Sper sa fie toate in ordine si sa ma intorc fericita acasuta! Dar pana atunci, imediat tre sa ma ""pregnylez si apoi gata cu injectiile, tura asta!
CARLA apropos, si mie mi s-a umflat un picut burtica de la gonal! Poate o fi facut ceva minuni pe-acolo ... Dar bine ca am scapat!

Mai un pic pana imi numar boboceii!

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor am venit la raport.......azi am fost la prima sedinta de acupunctura trebuie sa incercati. Eu am crezut ca nu mai ajung acasa , eram moale ca o carpa, simteam ca plutesc.
Daca puteti sa mergeti va recomand cu caldura, mai ales fetele care au probleme, eu merg si pentru a ma relaxa....stau cam prost cu nervii
Gata ca nu vreau sa va plictisesc.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

DRGAICA, inteleg ca te-ai simtit cam bine acolo, la acupunctura! Adevarul e ca m-ai cam pus pe ganduri...adica am sa ma informez mai mult pe tema asta si poate ma incumet si eu, macar o sedinta. Partea mai grava e ca am oroare de ace si na...mi-e cam frica. La tine toate bune si frumoase...imi si imaginam mediul ala relaxant in care se desfasura activitatea, semi-obscur plus cu muzica ambientala...m-ai dat gata...pana la faza cu acul din ovar! Si apropo de durere, cam cat e ea de suportabila??? Sincer eu as vrea sa-mi mai impartasesti si mie din tainele sedintelor de acupunctura. DAR vreau sa te mai intreb cam cat de scump e, adica in jur de...?
Doamne da-i sa-ti foloseasca! si sa termini cu brio tratamentul!

Mai un pic si imi numar boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Citat:

Clinica asta de acupunctura este specializata in infertilitate, mi-au facut inainte un control..... http://community.webshots.com/user/Dragaica

Chiar aveam nevoie de niste detalii in ceea ce priveste acupunctura. Multumesc.
Schema de tratament se refera la punctele in care se introduc acele , sau este altceva?
Cate sedinte trebuie sa faci si la ce interval de timp?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Doamne Ajuta!

Schema este personalizata in functie de problemele tale sau de multitudinea de probleme (cazul meu). I-am spus de sinuzita si de astmul meu (de asta mi-a bagat cateva ace si prin cap, frunte).
Am sa merg o data pe saptamana pana la data punctiei, in saptamana respectiva am sa merg de 2 ori pentru a imbunatati calitatea si cantitatea ovulelor, in ziua transferului am sa merg de 2 ori in aceeasi zi (inainte si dupa transfer). Urmatoarele 2 saptamani dupa transfer am sa merg o data pe saptamana pentru a ajuta uterul sa fie mai "primitor".
Cam asta e pe scurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Citat:

Daca puteti sa mergeti va recomand cu caldura, mai ales fetele care au probleme, eu merg si pentru a ma relaxa....stau cam prost cu nervii
Gata ca nu vreau sa va plictisesc.

DRGAICA, inteleg ca te-ai simtit cam bine acolo, la acupunctura! Adevarul e ca m-ai cam pus pe ganduri...adica am sa ma informez mai mult pe tema asta si poate ma incumet si eu, macar o sedinta. Partea mai grava e ca am oroare de ace si na...mi-e cam frica. La tine toate bune si frumoase...imi si imaginam mediul ala relaxant in care se desfasura activitatea, semi-obscur plus cu muzica ambientala...m-ai dat gata...pana la faza cu acul din ovar! Si apropo de durere, cam cat e ea de suportabila??? Sincer eu as vrea sa-mi mai impartasesti si mie din tainele sedintelor de acupunctura. DAR vreau sa te mai intreb cam cat de scump e, adica in jur de...?
Doamne da-i sa-ti foloseasca! si sa termini cu brio tratamentul!

Mai un pic si imi numar boboceii!

Sa nu-ti fie frica, nu simti nimic....o piscatura mica, mica....dar pe langa ce trecem noi cu fiv-ul asta nu e nimic.
E adevarat ca am simtit intepatura aia in ovar dar a trecut repede plus ca am incredere in personalul de acolo....in primul rand ma ajuta d.p.d.v psihic (sunt o persoana foarte agitata/nervoasa).
Nu stiu cum esti tu dar mie imi trec tot felu de idei prin cap, imi fac tot felu de probleme (daca iese copilul cu probleme, malformatii, etc ) stiu ca nu e bine, incerc sa ma adun si sa fiu pozitiva pe cat posibil, uneori imi iese....uneori nu.
Costuri cam scumput(parerea mea) am platit 80$ sedinta si 25$ consultul.....asta e, sunt dispusa sa incerc orice imi poate imbunatati sansa de a avea un bebe
Am sa te tin la curent

Mergi la inceput