FIV251

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ingerash, dandanutz pupi si multumesc

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

De la un magazin cu articole de nunta de la mine din Focsani
am avut nunta pe 22 Octombrie si era putin rece ......o am si acum chiar ma gandeam sa o port la un botez

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Felicitari, gravidutelor! Sanatate si succes in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Vaness,Mirela, felicitari!Super vesti ....sa aveti parte de cele mai frumoase 9 luni....
Stiti daca pot sa folosesc un singur solvent si 3 fiole de praf de puregon?Sau fiecare fiola cu solventul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Vanessa,Mirela FELICITARIIIIII!!!!!
Dar Mirela,cum de ti-au iesit valori asa diferite in aceeasi zi?Oricum sa stati amandoua f linistite si cuminti,sa se cuibareasca ala micu bine de tot in burtica!!!Vanessa tu cati embrioni ai transferat?
Si inca o intrebare:dr va recomanda nr de embrioni tansferati sau voi hotarati?
Andrabirni,fiecare fiola cu solventul ei!dar de ce vrei sa faci altfel?bafta!!
Bytzi,FSH asta l-am avut acum la ciclu asta.sincer inainte nu mai stiu cum era.dar tu ai PCOS?

la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Mirela, multumesc pentru raspuns si astept vesti bune.
Sotul a incarcat penul din greseala la 150 ui si am inteles ca nu pot sa il mult la 75.Asa greu mi se pare cu gonalul...cu puregonul eram experti.

poti sa muti penul la 75 , dupa ce ai facut injectia capacul de care apesi a ramas inauntru , pentru o noua folosire trebuie sa-l tragi afara din nou.Inainte de a-l trage reglezi penul la 75 (il muti de la 150 la 75) si apoi tragi capacul.In momentul in care te injectezi trebuie sa auzi de 2 ori tzac.
Referitor la fiola de solvent pot sa-ti spun ca eu am facut 3 merional cu o singura fiola de solvent.Eu zic ca e ok.
Bafta !!!
bytzi
am inteles ca reglezi penul la cate unitati iti trebuie si faci din ea , dar partea cu "schimb fiola si acul si fac restul fara a regla din nou penul si iti baga continuaeea de ser de care mai ai nevoie pina ajungi la ui care iti trebuie" nu inteleg , dupa ce ai apasat si a intrat ce a fost in pen ce seringa schimbi?
vanessa , mirela
FELICITARI !!!!!!!
le meritati , sarcina usoara si la termen !!!!!!!!!

Mergi la inceput

carla, luck, andra multumesc

carla nush de ce atata diferenta, sper sa fie ok in continuare si sa se dubleze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

bravooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
chiar aveam nevoie de vesti bune!
Vanessa, Mirela numai bine va doresc si NASTERE USOARA!!!!

AVETI GRIJA DEVOASTRA

acum parca asteptarea pana joi, pe 12, pentru beta a devenit un pic mai usoara
mi-ati dat curaj

pupici la taote fetele

sa speram ca acesta este inceputul unei perioade bune pentru toti

ETIMPUL SA RASARA SOARELE SI PE STRADA NOASTRA!

MOSHULIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Dragelor, iata-ma si pe mine din nou printre voi.Si sunt fooooarte placut surprinsa: Vanessa si Mirela ma bucur din suflet pentru voi. Sa dea Domnul sa vi se dulbeze beta si sa va fie cat se poate de bine cel putin 9 luni de-acum inainte! FELICITARI mamicutelor!!!

Am zis eu la un moment dat ca toamna asta trebuie sa curga cu vesti bune!...ca doar vin sarbatorile si ar fi cazul sa incepem sa ne primim cadourile mult dorite si asteptate! Doar le meritam! mai ales dupa atatea eforturi...

Boo, sa stii ca si mie mi s-a intamplat de data asta sa am o secretie superabundenta, dar nu i-am dat prea mare importanta! Bafta in continuare draga mea!!!

Dragaica sa ai spor la injectat! Apropo, eu bagam acul de tot!

Andrabirni, mersi pt sustinere!

Fetelor, m-am intors si eu de la "adunatul oualor". Se pare ca m-am ales cu 8 bucati dar si cu niste dureri cam mari. Vom vedea maine cum stam cu calitatea si cu fertilizare...Daca avem de unde, luni vom transfera 2 embrionasi!

Doamne ajuta-ne pe noi toate!!!

Mergi la inceput

bubu
bafta si tie sa ai embrioni buni

Mergi la inceput