FIV251
Raspunsuri - Pagina 17
Boo spune:
Vanessa 

felicitari !!! Si eu zic sa mai verifici o data valoarea in 48h ca sa fii sigura.
Legat de inhibare asa stiam si eu, ca se da ca foliculii sa nu se sparga inainte de punctie.
Am fost ieri la ecografie si se pare ca am ceva foliculi si pe dreapta, dar sunt prea mici, e ca si cum nu m-as fi stimulat deloc pe partea aia. Pe stanga am unul de 15, vreo 2 de 14 si 4 de 13 mm si inca niste "maruntis" Iar endometrul e de 10. Azi e ultima zi de Monogon si maine seara ma duc sa fac ovitrelle-ul.
Nu pot sa pricep ce a facut ovarul meu drept care cica e ala bun .. E un mister pentru mine.
Am o intrebare la voi. Vi s-a intamplat in faza asta a tratamentului sa aveti mucus din ala specific ovulatiei ? E normal ?
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi dragaica,eu am luat AC 26 zile(marvelon) fara inhibare cu analogi in z21,protocolul tau am vazut ca il mai practica dr Kovacs eu am singerat pina in z21 de AC ,dr mi-a zis ca e normal pina se obisnuieste org cu ele _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi |

m-am speriat, nu am citit de fete care sa utilizeze aceeasi schema de tratament, apoi am intrat pe forumurile quebecoase si-am vazut ca aici se practica Marvelonul luat din Z1 pentru 21 de zile cel mult. Multumesc mult de raspuns

Azi incep prima seringa de Suprefact....acul oare se baga in intregime sau pe jumatate, stiu ca mi-a aratat asistenta mea dar am uitat

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 Fetelor ce parere aveti de valoare la beta 67,60? ![]() Am primit rezultatul pe email si corespunde valoarea la o sarcina de 1,3-2 sapt. Eu am facut ET cu blastocisti pe 27 oct. Va rog sa va dati cu parerea. |
Felicitari pentru rezultat......in sfarsit o veste buna....incepusem sa fiu cam deprimata
, cand mai repeti testul sa vezi daca valoarea a crescut ??Eu scot deja majoretele

mirela2 spune:

gagici, am facut analiza la doua laboratoare....siiiiiiiiiiiiiiii
la medlife valoare 88,02
il astept si pe cel de la victor babes.
ce parere aveti e bun sau nu e bun????

de Craciun vom fi 2 in 1!
brunadria spune:
mirela!! te asteptam!!!

felicitariii!!!!
ma bucur pt tine , am avut presimtirea ca o sa fie bebe!!!
bravo draga mea!!!
Dragaica spune:
citat din mesajul lui mirela2![]() ![]() ![]() gagici, am facut analiza la doua laboratoare....siiiiiiiiiiiiiiii la medlife valoare 88,02 il astept si pe cel de la victor babes. ce parere aveti e bun sau nu e bun???? ![]() ![]() de Craciun vom fi 2 in 1! |
In sfarsit au inceput sa curga vestile bune

Cine urmeaza la testat.......eu abia in Decmbrie pe 13-14....deci mai am de asteptat.
bytzi spune:
vanessa,mirela,felicitariiiiiiii,sarcini usoare si la termen
carla,bafta in continuare si eu m-am mirat ca nu ti-a dat antagonisti ca vad ca deja foliculii tai au 13-14mm
FSH il ai mai demult 20 sau doar la CM acesta care ai inceput
pysypisi,eu in fiola de 300ui am gasit 425 ui(in amindoua care le-am facut),mie mi-a zis dr ca o sa gasesc peste 400ui
si mi-a explicat dr sa procedez asa:daca mi-a mai ramas in fiola ser dar nu deajuns,mi-a zis sa reglez penul la cite ui imi trebuie ,fac din ea ce este ,schimb fiola si acul si fac restul fara a regla din nou penul si iti baga continuaeea de ser de care mai ai nevoie pina ajungi la ui care iti trebuie,eu asa am facut
ariadna
zi-mi te rog daca poti ,ce crezi ca s-a putut intimpla in cazul meu,AC luate pina in z26,puregonul l-am inceput in z4(dar z1 nu prea era z1
),progesteronul era 1,5 in z3 ,dupa 5 zile de stimulare nici un folicul
eu dadeam vina pe AC ,lumineaza-ma te rog ce s-o fi putut intimpla
eu folicul am avut pe CM natural in iulie inainte de laparo pt trompe
o luna inainte de AC am avut fol pe CM natural ,a crescut f incep dar am ovulat ca CM mi-a venit la 33 zile
de ce acum nu am avut deloc folicul si endometrul linie,nimik ,l-am vazut si eu pe monitor
am ramas sa ma lupt singura ,dr mi-a zis ca nu mai putem face nimik,daca voi avea fol pe CM natural sa vin sa mi-l punctioneze
de atunci nu mai am liniste ,fiindca stiu ca ceva s-a intimplat,undeva a fost o problema si mi-a incurcat tot
crezi ca singerarea pina in z21 are vre-o legatura cu endometrul de a fost asa subtire?
eu am mai luat odata marvelon 21 zile si am singerat doar pina in z9,am facut stimulare cu closty si am avut un fol de 25mm in z9 si endo de 7,3
lumineaza-ma te rog daca poti
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
amzulica spune:
Boo - referitor la mucus - da e normal. Mi-aduc aminte ca eu am avut la greu de parca se spargeau oole in mine nu alta. Intrasem si eu in panica. Mult succes la bb 2. 
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica