Lista farmacii program non-stop

Lista farmacii program non-stop | Autor: LindaZ

Link direct la acest mesaj

Fiindca voi ramane singura acasa cu doi copii mici o saptamana si inca una si fiindca lumea incepe sa fie ingrijorata din cauza gripei m-am gandit sa imi fac o lista cu farmacii non-stop de prin zona. Mai ales ca cea pe care ma bazam s-a transformat dintr-o farmacie de stat intr-o farmacie Sensiblu despre care nu mai stiam daca isi pastreaza programul non-stop sau nu. Insa ... nu mi-am imaginat ca poate fi asa de greu sa afli ce farmacii functioneaza non-stop in Bucuresti. Poate stiti voi si poate asa e mai usor sa facem o lista aici in caz de urgenta.

Am sunat la Sensiblu si am aflat ca farmacia nou infiintata, TITAN 3 (Bd. Nicolae Grigorescu nr. 20) isi pastreaza programul nonstop ca si cea veche, desi farmacia inca nu e listata nici macar pe site-ul lor.

Am mai aflat ca e non stop Farmacia 2NA din Complexul Agroindustial Unirea, Str. Sf. Vineri nr. 24, tel. : 021 314 29 75, e cea din spatele magazinului Unirea, langa parcare.

Despre farmaciile Helpnet de pe site-ul lor nu iti poti da seama care sunt nonstop si care nu, poate or fi cele scrise cu portocaliu dar nu e specificat nicaieri si oricum a fost imposibil sa iau legatura cu cineva fiindca la numarul de la Iancului (scrisa cu portocaliu, posibil nonstop, m-am gandit eu) nu raspunde nimeni (si am incercat de 3 ori la ora 17,00).

Pe site-ul Catena e si mai frumos, nu e expusa nici o lista a farmaciilor, le-am gasit abia dupa ce "am cautat" un produs sau o substanta activa si mi s-a deschis o harta. Am sunat la cea mai apropiata de mine (dar nu toate au si numarul de telefon) dar nu stiu sa imi spuna, nu au un program prin care sa comunice intre ele, nu au decat numerele de telefon. Asa ca ... n-am aflat.

Deci... eu nu am decat doua farmacii non-stop pe lista din zona mea. Voi mai stiti altele din zonele voastre?

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Dona de la Cultural , Berceni

Centrofarm, Piata Muncii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Farmacia Flora (parca asa o cheama) de la Diham (chiar la intersectie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Help Net de pe 13 Septembrie este non stop

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Deci vechea farmacie Titan a ramas non-stop? Chiar ma bosumflasem ca se baga astia de la Sensiblu peste tot si n-o sa mai am farmacie non-stop peste drum .

Ar fi aici o lista: http://www.ghidul.ro/index.php?menu=domeniu&DomeniuID=1765&page=

La Catena - vezi ca este in partea de jos a paginii de start o harta, dar nu-i trecut programul de functionare la niciuna...

Hai ca mi-ai dat de lucru
Sensiblu:
S1 - Dorobanti 2 - Radu Beller 6
S1 - Magheru - Nicolae Balcescu 7
S6 - Dr. Taberei 1 - Drumul Taberei 80-82
S6 - Militari 1 - Iuliu Maniu 67

Farmaciile Dona:
S1 - Bd. Magheru 32-34
S3 - Calea Vitan 199
S4 - Gheorghe Sincai 2
S4 - Soseaua Giurgiului 123
S4 - Al. Obregia 31

Remedio:
Crangasi - Calea Crangasi nr. 30
Orizont - Drumul Taberei nr.18

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Multumesc. Aseara nu vazusem harta pe Catena, acum mi-a sarit in ochi.
Sper ca asa sa fie cu farmacia Titan, mie asa mi-a spus o tipa de la Sensiblu de pe 1 Decembrie dupa ce a verificat la ea in calculator.
Da ai muncit Soleil, nu gluma. Merci.

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput