Si fetele pescuiesc?
Aud mereu prietenii mei - am mers in weekend la pescuit, am prins muuult peste si am facut un gratar pe cinste, a fost bestial la pescuit in Delta...
Si EI si ELE merg - le place la nebunie. M-au convins sa merg si eu in apropiere de Bucuresti, la Lehliu, pe malul lacului... la pescuit.
Si - minune - AM PESCUIT!
E super cool experienta - te relaxezi, te bucuri cu prietenii, mananci un gratar pe cinste - cum ar spune cineva "Foarte tare!"
Fetelor, voi ati pescuit vreodata? Avem vreo fata cu dexteritate in acest domeniu?
Hai sa vorbim de un subiect preferat al barbatilor - hai la pescuit!
Mami de Vladi si Viki
Raspunsuri
Diana_b spune:
Oh yeah! Si ce-mi mai place. Imi place si pescuitul stationar, si cel sportiv si pescuitul la musca.
Din pacate nu am mai mers de cativa ani si fratele meu care merge tot timpul imi tot povesteste.
Si acum cel mai nou si mai des cosmar al meu este ca sunt pe malul unei balti pline de pesti mari, multi pescari, si eu nu am undita/lanseta. Si fug innebunita sa gasesc un bat si o sfoara sa pescuiesc si eu ceva
Diana si Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004
anaemi spune:
Si eu am pescuit, cand eram mica si mergeam la mamaie Imi placea de numa.
Da' acum...acum as manca un peste din ala mic tavalit prin malai si prajit si cu mamaliguta cum mancam la mamaie pestisorii pe care-i prindeam
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Annie80 spune:
de unii/ unele chiar nu se leaga pescuitul.
cred ca am fost de vreo 5 ori la pescuit, si ma pot mandrii cu numai 2 trofee, amarate si necaite,
nikole spune:
Nu am fost niciodata la pescuit, ocazii am avut, insa nu m-a atras ideea.
Totusi , astazi a fost prima oara cand m-am gandit ca...pescuitul m-ar relaxa profund, mai mult chiar decat baile, lumanarile, muzica etc...
Am iesit la plimbare cu copilul, si la un moment dat, am trecut prin fata unei pescarii...am simtit mirosul ala de ...balta, de peste....m-am oprit si am inspirat profund de cateva ori, va jur ca la urmatorul pas pe care l-am facut eram, alt om...m-a relaxat profund si instinctiv am asociat mirosul cu un lac, cu verdeata, undite, treburi d'astea.
Cu prima ocazie, voi merge si eu la pescuit.
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
tnicoleta spune:
Daaaa, si mie imi place la pescuit. E relaxant si distractiv. Sotul, pescar inrait, merge mai des ca mine. Evident mai intai ma intreaba daca merg cu el. Acum ca e frig nu mai iesim, dar vara.. e alta poveste. Si, pentru ca aschia nu sare departe de trunchi, si Bia e pescarita. Mai prin vara ne-a dat lectii. A prin vreo 2 kg de carasei iae eu si tasu ne uitam la ea cum se distreaza.
Asa ca nu mai rata ocaziile cu partide de pescuit. Merita.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)