Buna seara!Am si eu o mare rugaminte la voi.Cine ma poate ajuta si pe mine cu adresa unui psihoterapeut bun din Constanta?E urgent.Am un nepotel de 4 ani si 7 luni care in ultima perioada s-a schimbat foarte mult.In se sensul ca,dintr-un baietel foarte curajos si dezinhibat,a devenit un baietel foarte fricos,care se sperie chiar si atunci cand ciocane cineva la usa.Si asta e doar un exemplu.Multumesc mult!Va rog fumos sa ma ajutati!
Multumesc mult pentru raspuns Daca mai stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute va rog frumos sa-mi spuneti.
Si eu as recomanda-o tot pe doamna Aurelia Moraru.
Uite si datele de contact: telefon: 0722 511 837, iar e-mail: aurelia.moraru@yahoo.com
Sper sa te ajute!
Multumesc pentru recomandare Sa inteleg ca ati auzit numai lucruri bune despre dansa.Chiar m-as dori sa dau de un psihoterapeut bun si sa rezolv aceasta problema pe care nu pot s-o mai aman.La inceput am crezut ca sunt doar niste fite de ale lui,dar se pare ca problema s-a tot agravat si am exclus aceasta ipoteza.O sa sun sa fac o programare,sper sa ne poata primi cat mai repede.