Cu dragoste din Iasi (89)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
l_carmen2003 spune:
Citeam pe alt forum cum ca serbarea de iarna se preconizeaza a avea loc fara noi parintii! sa fie filmata si parintii sa o cumpere!
Din cauza gripei porcine!
Nu am auzit asa ceva la noi la gradi, bine, nu am vorbit inca cu educatoarele, sper sa nu fie o chestie sprijinita de ISJ ca ar fi culmea.
Ma seaca pur si simplu isteria asta...
Am povestit aici cum contabila noastra a luat de la fiu-sau gripa - a fost inchis Liceul National unde invata o saptamana - si asta in plina isterie, acum 2 saptamani - si i-au dus la Spital si acolo le-au facut analize si i-au trimis acasa sa bea ceai de echinaceea! ca tamiflu nu aveau sa le dea! In farmacii nu se gaseste... etc.
Ca impresii, da a fost o gripa, febra, muci, tuse si dureri de cap, e aiurea ca la orice gripa.
Ma uitam dimineata la tv si timp de 4 minute in bara de jos au rulat doar stiri despre cazuri: 5 in orasul x, 6 in orasul y etc. Parca suntem tampiti! Si ne tampesc astia de cap!
Noi stiri internationale nu avem in jurnale, doar crime, violuri, cazuri de gripa si circ politic! In emisiunile de divertisment manele! Si mai nou BINGO... cu aia doi clovni stupizi...
Suntem manipulati grosolan...
Pai ce? simplu e sa enervezi poporul... sa il sfidezi, sa iti bati joc de el... si apoi sa-i spui ca daca iese in strada sa protesteze se imbolnaveste de gripa porcina! Stati feriti si inghititi! si mai ales platiti taxe!
Nu mergeti la vot ca sa iasa cine trebuie si sa nu va imbolnaviti de gripa porcina!
E bine pusa la punct strategia asta!
Pe cuvant daca mai suport sa vad ceva pe TV!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
l_carmen2003 spune:
Mai mult...
Doamna educatoare a lui Alex - ma rog, una dintre ele - spunea ca ea stie care copii se uita prea mult al tv, aceia care nu se concentreaza suficient si care sunt agitati. Ea spunea ca de vina sunt reclamele eu cred ca nu doar.
De duminica Alex nu mai are voie la tv - a fost pedepsit - si, constat ca e mai calm si mai atent... e posibil sa fie de la lipsa tv-ului? Au pe bune mesaje subliminale astia?
connie1974 spune:
La multi ani, Oana! Sa fii fericita!
Calin e mai bine cu gatul, a facut febra mai mica, acolo pana in 38, l-am dus dimineata la exudat ca cica circula streptococul care da scarlatina. Cica s-ar fi descoperit 2 cazuri, la o scoala nu stiu care si la o gradinita. Oricum nu i-am putut face pentru ca bause pe la 6 apa, ca era cu febra si la 8 era prea devreme, asa ca mergem maine. Dar bineinteles ca m-a luat si pe mine cu jena in gat, dar am luat repede Homeogene, un nurofen raceala si gripa si suc de grapefruuit si acu sunt OK. Eu recomand Homeogene (suna parca as fi in domeniu ), ideea e ca iau si eu si ii dau si lui Calin cand avem gatul rosu si chiar are efect.
El ia decasept fara probleme, are atractie pentru gusturile rele, ca la nici o pastila nu zice ca nu i-ar place. Cand vad cum le ia mi se face mie rau, ca unele sunt pisate si se simte gustul la greu. Asa ca decaseptul il suge ca bomboana.
Ary, Adi69 ne daduse la un moment dat niste info despre unde mergea Catalina la karate, dar din pacate cred ca am pe acasa printate. Dar uite parca acesta era instructorul. Cauta pe pagina http://www.sabaiduc.ro/karate.html, ca sunt multe informatii.
Lacramioara, asta va mai trebuia acum. Cum e Stefi?
Va urez un weekend placut si mergeti la vot!
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
acvi spune:
LA MULTI ANI ,DRAGA OANA!!!Sa fii fericita,iubita si ai parte numai de bucurii din partea baietilor tai cei dragalasi!!!
Gabi
iulia-stefy spune:
Carmen, multumesc pentru sustinere. Si daca tot m-ai intrebat....
va invit la CAPITOL NOU .
gabytza_is spune:
Buna Laura 13! Si noi am fost "clientii" d-nei Siminiceanu pana acum 1 an. Fetita mea are 4 anisori si a fost diagnosticata de d-na Siminiceanu cu intoleranta la gluten. Am ajuns la d-na Trandafir trimisa de niste cunostinte si pot sa zic ca am ales sa merg doar la ea. Dupa ce am mai incercat inca o data sa mai merg la Siminiceanu in vara asta si am ajuns cu copilul foarte grav in spital cu pneumonie si otita la ambele urechi, am renuntet definitiv la Siminiceanu. Merg in continuare la Trandafir chiar daca e foarte aglomerata si da consultatii in spital dar macar cand e o boala care trebuie tratata cu antibiotic o trataeaza si nu da tratament "de intretinere" cum a facut Siminiceanu.