Cu dragoste din Iasi (89)
Raspunsuri - Pagina 18
herra spune:
la schimb imi veti suporta ultima paranoia: la gradi se organizeaza alegeri, deci clasele respective se vor umple de virusi si bacterii...
buli spune:
hahaha, eu am citit de 3 ori pina sa inteleg despre ce e vorba (treaba cu paranoia).
merci pt nr de tel
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabrielaG Ieri am vazut un nou tip de Bakugan si le-am luat la copii. Aseara imi spune Matei..mama stii ca ieri a fost Sf. Matei? O dau cotita si spun: stiu...uite de aia ti-am luat o jucarie...fetelor ce ma fac...ca pe Otto mereu il protejez si am grija de nevoile lui...iar la Matei m-am invatat ca se descurca? Inca fac lectii cu Otto, inca stau la spatele lui...ca daca-l las singur....sta si se uita pe pereti si pierde timpul....in vreme ce Matei isi scrie singur, termina repede si e foarte rapid si bineinteles ca face si corect si ingrijit. Imi dau seama ca nu impart atentia in mod egal...si realizez ca si ei vad asta...unul profita...altul imi spune ca-l iubesc mai mult pe calaltalt si de aceea nu-i acord la fel de mult timp. Cum sa ma impart??? Aveti sfaturi? Anca sa-ti traisca Mateiul si la multi ani si pentru ceilalti Matei!!! De asta mi-e ciuda...ca de sf. Mihail si Gavril a fost si ziua mea si a lui Otto si am facut pregatiri...iar de Sf. Matei...nici n-am stiut cand e...Sunt sau nu mama denaturata? O zi frumoasa, Gabriela si baietii PS. Daca aveti nevoie de aripioare ingerasi, aureole si baghete...va stau la dispozitie...sau vreun costum anume: daca stiu din timp va pot ajuta. |
Se spune ca al doilea copil creste mai usor decat primul... Asa se spune. Se mai spune ca daca intre copii unul are o problema de orice fel, parintele tinde sa ii acorde mai multa atentie aceluia cu problema; se mai spune ca incercam sa ne dezvinovatim pentru acuzatiile aduse de copii cum ca pe unul il iubim mai mult decat pe celalalt, chiar daca nu e asa... Sa iti amintesc cat de greu a acceptat Otto ca nu e singur la parinti? Sau ca Otto e mai sensibil? Ca Matei e mai puternic doar prin faptul ca il are pe Otto sa il protejeze si ca invata mai usor pentru ca Otto ii ofera - chiar daca tu nu vezi - informatia disecata, descompusa in elemente primare asa cum ii e necesara?
Nu fa diferente si nu uita sa le amintesti ca ii iubesti la fel pe amandoi.
Esti o mama buna, nu te arunca in butoiul cu reprosuri ca nu e adevarat! ESTI O MAMA BUNA!
Eu stiu ca de ziua unuia dintre copii mama ne sarbatorea pe noi toti trei fratii, asa ca ce problema e asta? pentru viitor ma gandeam...
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui herra la schimb imi veti suporta ultima paranoia: la gradi se organizeaza alegeri, deci clasele respective se vor umple de virusi si bacterii... |
Sa iti spun la schimb ultima mea paranoia?
Ai dreptate! Asa e!
ghinetz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui l_carmen2003
Sa iti spun la schimb ultima mea paranoia? Ai dreptate! Asa e! "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
Si a mea la fel. Tot ultima. Oare nu ne putem opune? Eu chiar consider ca nu e nimerit sa se intample asa ceva.
iulia-stefy spune:
Carmen, multumesc pentru sfat... De unde iei pastilutele de vitaminaA+D2?
In ceea ce pribeste "paranoia", eu nu o consider paranoia, ci un mod normal de gandire al unui parinte... Nu mi-am imaginat ca se vor gandi sa organizeze alegeri si in gradinite... Stiam de scoli... licee.... Era ultimul lucru care lipsea... No comment... Traim in Romania...
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
herra spune:
pana duminica mare lucru nu putem face.
dar pe viitor, poate o lista de semnaturi, o adresa la primarie.
ar putea macar sa igienizeze clasele dupa!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
pentru igienizat clasele dupa nu cred ca e tirziu nici acum.
o hirtie bine facuta trimisa la isj, primarie, prefectura si inspectoratul de sanatate publica va avea succes cu siguranta.
mai ales daca tinem cont ca exista o ingrijorare reala generala.
daca o semneaza mai multi parinti si mai ales din mai multe gradinite sigur va avea efect.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si fug la treburi....
Azi e ziua cea mare pentru Mihaita. Hai sa trimitem gandurile noastrebune si valuri de energie pozitiva catre el. Sa ne rugam sa-i ajute DD sa treaca cu bine peste asta. pentru Mihaita.
Mihaita e un fulgulet de nov-dec 2006, baietel din Iasi, de seama Stefaniei, care astazi va fi operat la inimioara la o clinica din Germania.
l_carmen2003 spune:
Cica se igienizeaza spun astia de la Primarie... Cand? Habar n-au... habar n-au nici cine o va face...
Aseara Alex tusea si avea 'un pic de durere in gat' asa ca azi pauza cu gradinita... Mai super e ca si eu tusesc azi. Fara febra... secretii nazale - 'excretii' cum spune Alex... dar iar n-am dormit asta noapte...