PRIETENE FARA TITLU (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Asa... sa continuam...

Azi am fost sa-i caut pat pt camera lui Nicolas. Musai in forma de masina ca asa vrea taica-su. Dupa ce am studiat noi pe net niste variante... destul de piperate si care sincer pe mine nu prea ma fericeau ca mi se pareau cam mari 1,30/2,20m iar dormitoarele copiilor nu sunt prea spatioase; nici nu am gasit pe stoc la nimeni respectivul pat. Asa ca azi ne-am dus la un magazin unde vazusem noi candva ceva de genul... si-am gasit acolo paturi masina si de 1000ron si de 1800 dar si de 2700. Si ne-am oprit aici , evident la cel mai ieftin. Nu de alta dar ala de 1800 de exemplu avea in plus niste faruri care se aprindeau (deci trebuia sa-l mai tin si in priza...) iar cel de 2700 era cu caroserie de plastic... faruri si alte lumini... plus ca era oricum prea lat pt ce imi doream eu.
Asa ca...le-am zis sa ni-l aduca dupa 15 nov pt ca abia in week-end ii duc mamei mobila din dormitorul pe care il amenajam lui Nicolas.

In rest... pt ca patul e cu rosu... trebuie sa-i fac si restul de mobila la comanda in concordanta cu patul. Eu vroiam sa-i aduc un modul de mobila din camera bebelusului... dar aia e cu bleu... si pana una alta oricum trebuie sa i-o pun in camera lui chiar daca nu se asorteaza perfect... pt ca modulul respectiv e "garaj"
pt multele masini, "depou" pt multele trenuri.
Eh... pana va fi gata camera...mai este dar nu-i problema ca nu dau turcii.

Pt ca vorbeati de "incadratul" copiilor... eu il incadrez pe-al meu la categria fricos... ieri la petrecere de exemplu.. toti copii erau intr-o trambulina si sareau numai al meu nu a vrut acolo DELOC.Cat despre catarat.... nu e deloc pasiunea lui. De bebelush a fost f. precaut si asa-i si pana in ziua de azi.Deci... da ... ai dreptate Moni cand zici ca al meu are mai degraba comportament de fetita.

Depre subiectul "dezinfectat" eu am cam renuntat la clor si alte chestii mirositoare pt ca eu sunt si-asa alergica la praf, polen nu-mi trebuie sa dau in benga si de la solutiile chimice. Eu imi fac treaba f bine cu un otet cu miros de mere pe care il iau de la DM si e special pt curatarea suprafetelor in baie si bucatarie. Vreau sa va zic ca sunt f fericita... mai ales ca la mine apa este ffff calcaroasa si chiar e necesar sa curat toate chiuvetele la 2 zile. In rest... fac curatenie... dar m-am lasat de OBSESIE... din lipsa de timp.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI am observat ca deloc nu e o regula baieti=curajosi, fete= fricoase.Tin minte ca eram la un loc de joaca din ala cu tobogane gonflabile mari mai in premiera - Diana avea cca 2 ani.Ei bine, ea nu numai ca se dadea in ultimul hal pe alea inalte si abrupte, dar deja urca bine mersi singura prin catacombele alea,in timp ce am vazut de exemplu un tata ce-si tragea flacaul de cca 4-5 ani sa urce si ala si nici poveste,plangea si nu voia nicicum !!!
La fel, ea nu se speria de clowni , Mos Craciuni nici cand era mica si sunt baietei de cca 4 ani carora le e inca teama de asa ceva.Nici cand a dat nas in nas la Bran cu unul imbracat in vampir nu s-a temut defel,desi ala s-a strambat rau spre ea.Asta a fost anul trecut in august.In schimb tzipa la ... insecte (nici io nu suport paianjenii sau gandacii )

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

Moni eu am Piticlic cu mijloacele de locomotie. Eu il las sa-l zapaceasca p-asta. Deja pe ziua de azi si-a facut numarul... singur a cerut sa il scoatem. Restul... ce or mai veni la gradi... nu ma agit sa i le caut ca si-asa vreau sa-i iau Adi in lumea animalelor subacvatice.

Mda... noi mamele de baieti... mai relaxate. Nu le-au dus mai cu forta la balet dar una era dezamagita ca o vroia musai la balet iar aia mica dupa 2 sedinte a zis ca nu mai vrea.Cine stie... ce-or fi tras de ele pe-acolo. Oricum din cate am auzit eu pe la mamicile de fetite... baletul e MUSAI. Parca m-a trezit dintr-un somn subiectele astea ale lor... si vazandu-le asa de disperate....

Oricum eu pana la vara nu-l duc la nimic pe Nicolas. Apoi vedem... incepem cu inotul. Iarna "aviatoare" cu schi-ul ( ca iarna asta nu se poate din cauza mea) insa sa-l vad... ca e tare fricos si chiar il intrebam zilele trecute daca vrea pe schiuri si a zis ca nu ca ii e frica. Pai lui ii era frica si cu sania asta iarna . Mai tarziu .. dupa 5 ani poate tenis si mai tarziu karate... sa stie sa se APERE. Dar... parca-l vad ca-l fac atlet cum am fost je... evident ca faza cu atletismul e muuuuult mai tarziu... dupa 10 ani. Eh... noi sa fim sanatosi .

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Eu la inot o sa o dau pe Diana cred ca la primavara totusi.La altceva nu prea cred,deocamdata.Eventual la iarna sa incercam sa ne distram la patinaj,daca deschid astia patinoarul ... Ca nici eu nu am mers never,deci am invata impreuna ... sa cadem .Vara are bicicleta sau rolele numai chef sa aiba de ele (la role mai ales noi ,ca ea s-ar tot duce ...)
Eu una nu o visez balerina.Pe mine m-au dat la gimnastica pe la 6 ani,dar dupa cateva sedinte m-a abandonat mami ca a vazut-o pe una cu nasul spart - am mai zis asta,stiu M-a dat tocmai pentru ca tzopaiam toata ziulica.Eu unde sa o dau oare pe Diana sa isi termine bateriile,ca vorbeste efectiv non-stop ?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Moni stiu ca in f multe cazuri fetele sunt mai curajoase dar si daca le vezi ezitand... parca au o scuza in schimb de la baieti nu prea te astepti sa fie fricosi. Al meu seamana cu mine... ca io-s mai rezervata si nu-mi place riscul.

Al meu tocmai mi-a rupt o bentita de plastic... s-a uitat la mine si zice "scuze ca am rupt-o" a venit si m-a luat de gat si mi-a zis ca nu vroia sa o rupa si da apa la soricei... Nah... Doamnee ca tare sensibilicos mai e.
Tocmai ce il "laudam".

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Am intrebat-o pe Diana acum daca ea vrea pe schiuri si mi-a zis ca ea vrea, numai ca pe schiuri mici nu mari.Dupa ce am convins-o ca exista si schiuri pe masura ei ,a zis ca vrea,dar ca ea se da incet Si ea e prudenta deci.In apa nu se prea avanta nici ea,sau unde nu se simte sigura pe sine.
Ce sensibil si dulce e Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara

Ultima veste: tocmai ne-am intors de la spital cu Raisa ... are polipi si din cauza asta a facut otita ... deci trebuie cat mai curand sa o operam de polipi, naspa este ca cica exista cazuri de reaparitie a polipilor...
Incep usor, usor sa cedez psihic.

Mergi la inceput

Bree si-al meu "vorbeste efectiv non-stop" dar nu-l dau nicaieri ca-mi place ca-i asa vorbaret. Acum e in verva cu marionetele alea... are de facut roluri.

Si eu am facut gimnastica... m-au selectat de la gradinita cand aveam vreo 5 anisori dar pe la 8 ani m-au dat afara ca eram prea inalta.

Oricum tocmai pt ca eu am facut sport de mica... stiu ca parintii in general au asteptari mari de la copii in momentul in care ii duc intr-un loc... dar n-as vrea vreodata sa ajunga copii mei sa stea atarnati de un sport doar pt ca asa vrem noi parintii.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Ursulino nu dispera.
Lasa ca poate nu-i cazul hop sa scoti polipii. Vezi mai bine cere si o a doua parere. Iar cazuri de reaparitie... asa mi-au zis si mie ca i-am scos abia pe la 11-12 ani si ca era f tarziu si mai mult ca sigur ca se vor reface... dar NU s-au refacut. In plus pe mine m-au operat pt ca eu chiar vorbeam f nazal si dormeam cu gura deschisa ... poate de la ei eram atat de sensibila in copilarie ca ma dureau frecvent urechile dar pe vremea noastra nu se scoteau polipii pe banda ca in ziua de astazi.

Inainte de a o opera... cred ca trebuie intai sa-i treaca infectia pe care o are pe-acolo... de la otita sau ce problema mai are ea.
Deci... trateaz-o bine inainte si vezi apoi ce mai faci... nu te lua dupa prima parere.
Sanatate si

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

URSULINA imi pare rau de Raisa.Nu te speria asa tare,probabil ca reapar ei,dar in vreun procent nesemnificativ.Si mai asteapta cu operatia,poate nu e musai,
LILI a mea e de groaza,face enspe lucruri pe minut,acum e calare pe Tudor,apoi imi cere capsatorul sa capseze o foaie,dupa ce o capseaza imi cere decapsatorul sa o decapseze si tot asa p-aci se invarte sau "citeste" de zor,ce aiureli mai poate inventa !!! La PC am lasat-o azi vreo jumatate de ora si o mai las mintenas cand ma apuc de baitza lui Tudor Macar asa nu mai e calare pe noi!
Eu ma gandesc la un sport de placere si pentru ca e sanatos,nu de performanta ... Chiar si pentru Tudor.Sa faci performanta e obositor.
Merg sa ii pregatesc baia lui Tudor ca i se inchid ochii,revin dupa ce scap de dumnealor

Mergi la inceput