PRIETENE FARA TITLU (53)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
BRANDUSA eu nici pe Diana nu am prea tinut-o in brate,ca era mai usoara.O tineam doar cand o alaptam si cand ma plimbam cu ea prin casa ca plangea de la colici.In rest, putintel de tot,daca mai dansam si ne prosteam.Poate de-aia s-a si obisnuit asa ca dupa ce-a crescut nici nu i-a mai trebuit deloc brate,se zbatea sa o lasi jos.Si Tudor e cam la fel,dar cum e si mai greu cu atat mai bine.Lor le place in bouncer/carucior inclinat la 30 de grade,adica sa aiba vizibilitate ... Si cu marsupiul ala e jale si pana il var si il scot de-acolo. N-am incercat asta imbracat gros ,dar imi imaginez ca e si mai si teoretic tare imi place,dar practic ... Am zis ca o sa ies asa doar cand em vreo urgenta de mers pana la mami sau mai stiu eu ce,dar n-am prea avut urgente si-s si comoda rau.
Cu parerile despre personaje si deci si despre copii din domeniu virtual ce sa zic? Daca te vezi doar odata o ora-doua, nu poti sa iti faci o imagine chiar clara,mai ales la copii, pentru ca se poate sa ii apuce taman atunci bazdacu' si sa se manifeste taman pe dos decat o fac zi de zi! De-aia nu ma hazardez io prea tare in aprecieri ...
Ca tot mi-am amintit de marsupiu,de-acum cand ne apuca dansul prin casa,o sa il pun in el ca e mai comod! Bine ca nu mi-a trecut pana acum prin cap
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Hello.
Moni m-am tot gandit la observatia lui Bee, ca doar am creierul destul de odihnit .
Mi-am amintit ca pana si medicul de la Bucuresti a formulat, la ultima vizita: "si de-acum, ca au inceput sa dispara anumite elemente (autiste), ar fi oportun sa trecem la nivelul urmator - logopedie intensiva". Am cantarit si calculat si-am zis: ambele, fiindca nu strica.
Acum, ce sa ma mai pierd in povesti si istorii, momentul este cel mai important (sunt fff profunda azi )... aici am relatat anumite momente din viata lui Razvan,... va asigur ca nu tot, n-ar fi avut rost sa incarc forumul
.
Ce mai pot sa spun, cu mana pe inima , este ca inca parca simt ca traiesc un vis, unul frumos, nah.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Salut,
Sper cam in 2-3 ore sa ma eliberez de sedinte si urgente la job si sa scriu si eu putin(acum maninc un sandvish ca sunt lesinata ca nici mic dejun nu am avut), am si treaba si tot sper ca pot iesi 15 min sa iau la sot un cadou ca e ziua lui azi si i-am mai comandat un ceas de pe net, dar ala dc ajunge luni-marti, e bine..mai sper sa ii deseneze Emma ceva pina diseara, azi nu au scoala si sunt la nasi.
Asa ca ma bucur de vestile bune si va pup deocamdata.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
DENISA la multi ani lui Dragos!
ASTERY ei vezi,daca si doctorul a zis asa ...
Cum se uita Tudor la TV
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-11-06/19:37:25
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."
monica70 spune:
BRANDUSA la tine cum e Tavi,daca sta pe spate si il ti de manuta incearca sa se ridice? Ca Tudor deloc e puturos rau la faza asta,parca acum o luna mai incerca,acum deloc! El e cu ridicatul capului cand e pe burta si cu datul din picioare ...
Cautam in arhiva sa vad cand a inceput Diana sa faca asa,chiar sunt curioasa ca nu mai tin minte.Pana acum gasesc intruna numai asemanari intre ei: cum isi baga in gura bavetele sau carpe in general,cum "striga",cum da cu manuta in tzatza cand suge etc.Apropo de-asta, Lili zicea atunci ca asa face si Nicolas si ca poate vrea lapte batut
Merg sa ii dau papa ca se vaicareste.
monica70 spune:
S-a calmat,deci il mai las
Am gasit:
"si Dia vrea tot timpul in fund,azi se prapadea mami de ras ca se tot chinuia sa se ridice singura si ea isi ridica in acelasi timp si picioarele si capul noroc ca are caruciorul pozitia aia la 30 de grade,ca doar culcata nu sta s-o pici cu ceara!"
SCRIS IN 25.03.2006 deci fix inainte de a implini 3 luni cum are Tudor acum,tineam eu bine minte ca era mai activa decat el la faza asta! O fi din cauza ca e mai grasun?
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Bee uite motata fara moate.
Tu cum te mai simti? ti-a mai trecut raceala? ai grija si de tine.
Parca zicea ca v-ati rezervat ceva la munte la ski? nu mai mergeti?
eu m-am hotarat. dupa ce am trimis la toate kinderhotel-urile cate un mail sa-mi trimita oferta, vom merge totusi la acelasi hotel de anul trecut. a fost foarte fain si are si pretul cel mai bun...........dar si ala destul de scump.
Poate la anul vom rezerva o casa sau un apar de vacanta. Deocamdata nu ma incumet cu motatele mele care inca nu skiaza si dupa juma de ora vor acasa sau si mai bine in restaurant de unde nu le mai misc fundu. asa in hotelurile astea au activitati cu copii, le poti lasa si face si tu ceva. Asa ceva ar fi minunat si pentru tine.
Da stiu asa fac si ai mei cu mancarea. Asta seara am facut mamaliga si pentru ca i-am promis inca de niste zile la David ca fac clatite le-am facut si pe alea. Deci David a mancat clatite cu Nutella, eu mamaliga cu branza si carnaciori, Daria niste spaghetii ratacite prin frigider si branza de la mine iar Seline a lins o lingurita de Nutella si a muscat o data din clatata (asta a fost toata cina ei!!!!!!!!!!)
Azi am fost libera, copii mei vor sa recupereze in putinul timp care-l stau cu ei, timpul cat eu nu sunt acasa, si ma striga toti in acelasi timp mama, mami de x. n-ori, de cele mai multe ori urmat de cate un vreau. imposibil sa nu ma cunoasca tot centru comercial cand merg cu el pe acolo
Maine ne aniversam din nou. sotiorul meu se sarbatoreste, doar ca ne vom chefui la un prieten de al lui pe care-l cheama tot Heinz si tot pe 7 nov se aniverseaza. Eu voi sta numai 3 ore, atat am reusit sa las copii la tanti ca, si sotul ei se aniverseaza tot maine. Si cu noi nu-i putem lua ca cica nu se aduc copii!!!! daca ei nu au copii!!!. eu m-am suparat nitel cand ne-au invitat stiu foarte bine ca nu avem unde lasa copiii.
V-am pupat. ma duc sa ma inhalez putin , ca-s tare infundata, si sa ma intind la Tv, sa profit ca nu am barbat acasa si sa ma uit pe Tv Ro.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica70 spune:
Buna gagici,raportez urgent ca sunem ok,Diana a fost dimineta cu Ghita prin Carrefour,acum e Tudor dus la plimbare cu el si Diana doarme.Eu cu actele si bucataritul: supa de pui cu galuste si felul doi sau pentru diseara vreau sa fac pulpe de pui cu smantana si mamaliga.N-am mai facut niciodata pui cu smantana si din ce vad pe net se face cu ceapa,dar io o sa il fac cu usturoi ca nu mi se pare ca se asorteaza defel ceapa la pui si smantana
MIRA felicitari si sotului tau,ti-am vazut si motzata fara motz
DENISA sedinta te facusi!
ASTERY l-am vazut pe Razvan si pe la dentist,se pare ca i-a placut acolo!
BRANDUSA ati fost la padure?
Pusi si la restul!
Gata va las,ca am treaba multa.
![](images/user_woman.png)
Bee spune:
Buna fetele.
Eu rapotez, nu suntem bine!
De data asta e Tavi in actiune. Adica febra mare. 39. Era si de mirare ca nu a facut pana acum. Sper sa fie o viroza si sa treaca. Va dati seama ca n-am inima sa dau buzna in vreun spital cu isteria asta cu gripa porcina, cred ca sunt oameni bolnavi/nebolnavi buluc. Pai in conditiile astea te duc sanatos si tot se lipeste ceva de tine si vii bolnav. Daca mi se pare ca nu e ok treaba, o sa merg la noapte cand nu va mai fi aglomerat, sa mi-l asculte cineva. Astialalti doi tusesc si scot muci. In gat nu ma uit ca ma ingrozesc: amigdale cu puroi de o saptamana si ceva. Deci saptamana viitoare ii duc la analize din degetel+exudat sa vedem daca e bacterie sau nu. SI apoi fuguta la ORL cu ambii.
Mira si Denisa sa va traiasca jumatatile! Si voi pe langa ei!
Mira, fain la voi cu ce spui tu de hoteluri. Noi mai pe aproape n-am gasit asa ceva. Si daca mai vreau si ieftin......In Bulgaria unde am facut rezervarea e cam departe: 600 km. Asa ca ma gandesc sa renunt anul asta, ca-s cam mititei purceii si-mi va sta in gat pe bani multicei. Inca meditam. SIgur o sa fac ceva cu ei la un aer curat, numai ca inca nu stim unde.
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Of BEE asta iti mai lipsea Si la voi presupun ca nu vine pediatra acasa,fiind asa de departe.Dar in sat nu exista vreuna,sau macar un medic de familie sa il consulte? La cum stau astia mici ai tai cu racelile,mai bine las-o balta cu iesitul in vacanta la munte si zapada anul asta!
La urma urmei voi chiar sunteti la aer curat cel putin fata de noi cei din orase ...
Diana vad ca e ok cu mucii si sper sa o tina tot asa.Tudor a fost cuminte iar pe-afara,s-au plimbat cca o ora.
Ei ca maraie deja Tudor s-a plictisit plus ca sughite,merg sa ma ocup de el pana nu o trezeste pe sora-sa ...