Racusoare, la apel! (52)
Raspunsuri - Pagina 9
andru_mami spune:
Mire-merci mult de urari
pai nu are cum sa fie ca el,ca de regula la noi este cum vreau eu,mai fac si ca el,dar mai rar
fuuuuug la mami la gratar ca ne asteapta,acum plecam,i-am dat voie sa mai stea un pic sa vada care e treaba cu votarea,dar trebuie sa mergem si la mami,ca doar o fata are si ea,si nici aia sa nu se duca la ea?!
pupici la toata lumea si o seara frumoasa tuturor
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
MirelaV spune:
stii tu.. cu barbatu' s-o duci bine.. zici k el si faci k tine
si eu am fost la mama. mare greseala. iar am dat pe alaturi cu mancarea
preda_vicky spune:
. ca sa-mi motivati absenta va ofer , piscoturi, si , azi l-am serbat pe Dani (marti implineste 9 ani ). Au venit vecinii, niste prieteni (Vio cu Mihnea, Andru stie despre cine vorbesc). Ieri am fost la cumparaturi, am gatit, am facut un pic de ordine si curatenie. Si acum, gata, sunt obosita si mai vreau sa fie wk, sa ma odihnesc .
Va , o seara placuta in continuare.
andru_mami spune:
vicky-sa iti traiasca baiatul,adica baietii,dar fiindca dani e cel sarbatorit,acum ma refer la el,sa fie sanatos,sa ii dea d-zeu multa intelepciune,sa il calauzeasca in orice moment,sa iti aduca multe bucurii si multe impliniri
Dani sa traiesti multi ani fericiti de acum inainte
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
preda_vicky spune:
Andru, multumesc mult de tot.
Va las si ceai, va doresc o zi buna si o saptamana minunata.
andru_mami spune:
hellooooooo!
iau si eu ceai in fuga si las cafeaua sa o beau cu sotul in oras,fugim la cumparaturi un picut,se apropie sf. andrei si sigur avem musafiri,asa ca trebuie sa ma pregatesc mai devreme ca doar un baiat are mama;
apropo Mire-e atat de dulce impacarea asta,cred ca merge cate un moft asa din cand in cand
o zi buna tuturor cu muuuuult soare
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Bag si eu un cap sa servesc o cafea calda de la Vicky. Cu ocazia asta (am inteles ca ziua lui e maine, da' sunt cam amnezica..imi e ca uit sa mai intru ), vreau sa-ti urez sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sa fie sanatos, sa aiba mult noroc in viata si mereu sa va dea numai motive de bucurie!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
MirelaV spune:
andru, ma bucur mult de vesti bune! bravo!
viki, la multi ani pt dani. sa se faca mare si frumos si destept.
preda_vicky spune:
Azi e ziua cea mare!!! Dani implineste 9 ani!!!
V-am pregatit saleuri, cornulete, tort de piscoturi cu ananas si frisca, sucuri la alegere si , si bineinteles nu lipseste nici ceaiul si !!!
Multumesc pt. urari, sa fim sanatosi!
Amalia spune:
LA MULTI ANI Dani!!
Sa ai parte numai de sanatate si noroc si sa-ti bucuri parintii!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."