Racusoare, la apel! (52)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Amalia spune:
Andru sa ai o saptamana buna la recuperare cu Andrei! Esti o mamica puternica, optimista si muncitoare, te admir!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andru_mami/andru_mami.jpg)
andru_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Andru sa ai o saptamana buna la recuperare cu Andrei! ![]() ![]() poze aniversare 1 an Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) "Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta." |
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
sa dea d-zeu sa venim cu ceva rezultate,multumesc mult de sprijin si de asemenea de admiratie
![](icon_smile_blush.gif)
![](japonez.gif)
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Haideti la o cafeluta, ca nu e prea tarziu!
Avem parte de o vreme tare mohorata. Niciodata nu mi-a placut perioada asta..
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
preda_vicky spune:
. V-am pregatit
, ceai sau ciocolata calda, la alegere.
Nu stau mult, ca am o stare de nestare si nu vreau sa va molipsesc, ori intru in depresii ori cad in butoiul cu melancolie.
Va cu drag, o zi buna va doresc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
ciocolata calda vreau si eu....
LA noi nimic nou: eu aceleasi stari, Mihaita la fel de nazdravan...
Andru, te asteptam cu vesti bune
Vicky, sa iesi din butoiu' cu melancolie..
EU am o senzatie ciudata...tot am impresia ca bebe din burtica nu e baiat, ci fetita
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
13+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Vicky multumesc pentru ciocolata calda!
Hai mai fetelor, nu va ascundeti. Trece ea si vremea asta. Eu ma inveselesc repede..ori ca stau de vorba cu cineva, ori ca "beau virtual o ciocolata calda" cu voi, ori ca ascult muzica..motive sa zambesti iti poti gasi imediat.
Nu mai zic de copii, ca-n cazul meu sunt cel mai bun motiv sa fiu vesele mereu.
poze aniversare 1 an
MirelaV spune:
neata ...
va poftesc la cafea si eu pe langa.. un ceai cu paracetamol si multa lamaie.
nu stiu cum.. dar am reusit sa racesc. luni seara ma ustura in gat (la mine, primul semn), m-a tot usturat toata noaptea. ieri dimi m-am trezit relativ ok.. dar tot ma sacaia gatul.. ei... cand am ajuns acasa ieri dupa amiaza... jale. a inceput sa imi curga nasul, sa se infunde, sa ma doara rau capul. sa nu mai fiu in stare de nimic. nu cred ca am dormit azi noapte 2 ore cumulat. (de aici onoarea de a bea cafeaua servita de mine)
viki, ce ai? de ce depresii? pe mine nu m-au mai apucat demult. ia revino-ti.. nu-mi da idei
cris, io ti-am zis de la primul test k e fetita. acum sper sa am si dreptate. dar tu de ce ai feeling-ul asta?
amalia, mie mi se pare perfect logic ce spui. cand ai copii.. totul in jurul tau e roz.. si treci infinit mai usor peste toate...
eu azi sunt acasa.. bolesc. asa ca va urez voua o zi minunata.. si va astept la cafea.
preda_vicky spune:
Buna dimineata. V-am pregatit si ceai, stau un pic in zona, apoi trebuie sa dau o
in oras, cu treburi de servici.
Mire, si multa sanatate. Depresiile sunt legate de criza, zile concediu fara plata. In ziua de azi, cred ca mai toata lumea sufera din cauza asta
.