Racusoare, la apel! (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, si ceaiul va asteapta.
. O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

iau si eu un ceai asa de pranz,ca am avut o dimineata aiurea;
andrei a vomat putin si a trebuit sa ii fac baita,sa schimb lenjeria si acum vad ca e bine;
cred ca dau o fuga la dentist ca nu cred ca ma lasa maseaua asa cu una,cu doua,cred ca a ajuns la nerv
caldurica am facut,mancare mai avem,eventual mai prajim niste cartofi cu salata de rosii si branza si gata,maine mai gatesc.
o zi buna va doresc

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara. am venit dupa un ceai. voi ce faceti?
sa aveti o seara frumusica. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
si ceaiul sunt gata.
O zi buna si un wk minunat va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Ce bun e ceaiul facut de VICKY

Mai adaug eu cornulete si covrigei pt fetele dragi.

Va pup, sa aveti un wk fain de tot. Eu merg la un Halloween-party, mastile sunt obligatorii. De-abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Am pus pozici proaspete la semnatura, de la aniversarea de sambata. Nu-mi vine sa cred ca puiul meu cel mic a facut deja anul.. trece timpul asta fara sa ne intrebe..

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Pupici dragelor!
Haideti la un suc si o placinta de dovleac!
Astazi a fost o zi minunata! Aerul cald, miros de pamant umed, o feerie de frunze ruginii pretutindeni...zi super pentru plimbare..asa ca am profitat.
Toata lumea bine?

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Las pregatite cafelutza, sucuri si cate-o feliyuta de tort diplomat pentru doritoare...

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!! sa petreceti frumos!!

Amalia, LA MULTI ANI de 2 ori pentru LUCA GABRIEL( aniversare si onomastica)!! Sa fie sanatos , fericit sa va aduca multe bucurii si impliniri..Si sa petreceti frumos azi AM vazut pozele de aniversare..Doamne ce a crescut Luca ..si eu ma intreb ..oare cand a trecut timpul???

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Cris multumesc frumos pentru tot: urari, cafeluta, prajituri! Un adevarat festin astazi. La multi ani si multa sanatate si pentru Mihaita al tau!

Va invit si eu cu drag la un suc si o prajitura in cinstea onomasticii puiul meu cel mic.

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput