Racusoare, la apel! (52)
Raspunsuri - Pagina 3
andru_mami spune:
iau si eu un ceai asa de pranz,ca am avut o dimineata aiurea;
andrei a vomat putin si a trebuit sa ii fac baita,sa schimb lenjeria si acum vad ca e bine;
cred ca dau o fuga la dentist ca nu cred ca ma lasa maseaua asa cu una,cu doua,cred ca a ajuns la nerv
caldurica am facut,mancare mai avem,eventual mai prajim niste cartofi cu salata de rosii si branza si gata,maine mai gatesc.
o zi buna va doresc
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Missy spune:
Ce bun e ceaiul facut de VICKY
Mai adaug eu cornulete si covrigei pt fetele dragi.
Va pup, sa aveti un wk fain de tot. Eu merg la un Halloween-party, mastile sunt obligatorii. De-abia astept!
Amalia spune:
Buna fetelor!
Am pus pozici proaspete la semnatura, de la aniversarea de sambata. Nu-mi vine sa cred ca puiul meu cel mic a facut deja anul.. trece timpul asta fara sa ne intrebe..
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Pupici dragelor!
Haideti la un suc si o placinta de dovleac!
Astazi a fost o zi minunata! Aerul cald, miros de pamant umed, o feerie de frunze ruginii pretutindeni...zi super pentru plimbare..asa ca am profitat.
Toata lumea bine?
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
M&M spune:
Neata!!
Las pregatite cafelutza, sucuri si cate-o feliyuta de tort diplomat pentru doritoare...
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!! sa petreceti frumos!!
Amalia, LA MULTI ANI de 2 ori pentru LUCA GABRIEL( aniversare si onomastica)!! Sa fie sanatos , fericit sa va aduca multe bucurii si impliniri..Si sa petreceti frumos azi AM vazut pozele de aniversare..Doamne ce a crescut Luca ..si eu ma intreb ..oare cand a trecut timpul???
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Amalia spune:
Buna fetelor!
Cris multumesc frumos pentru tot: urari, cafeluta, prajituri! Un adevarat festin astazi. La multi ani si multa sanatate si pentru Mihaita al tau!
Va invit si eu cu drag la un suc si o prajitura in cinstea onomasticii puiul meu cel mic.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei!
poze aniversare 1 an