Spuneti-mi si mie va rog, a mai folosit cineva Predalon in loc de gravibinon in caz de sangerari in primele saptamani de sarcina? Si la cat timp dupa prima injectie ati facut-o pe urmatoarea?
Multumesc frumos!
Claudia - predalonul este acelasi lucru cu pregnylul. De aceea iti sugerez intrebi si gravidele tutunarese sau cum se numeste subiectul cu pricina. Stiu ca Dr. Tutunaru recomanda Pregnylul in sarcini cu probleme. Daca nu ma inseala memoria unul pe saptamana dar este f. f. probabil sa gresesc. Si mai posteaza si la odisee, acolo cred ca sunt mai multe sanse sa ti se raspunda.
Te pup si multa bafta prietenei tale. Doamne ajuta.
Claudia, predalon are aceeasi substanta activa ca si pregnyl (gonadotrofina corionica), uite aici prospectul (e in germana pt ca e produs de nemti) http://www.kinderwunsch.de/Authfiles/Images/585_145065.pdf
Intr-adevar , dr.Tutunaru prescrie pentru sustinerea sarcinii o fiola de pregnyl 5000 ui la 4 zile in caz de sangerari, pe langa un aspenter, 3 magne B6, si 2 arefam pe zi. Tratamentul cu pregnyl s-a dovedit mult mai eficient decat cel cu gravibinon, de fapt gravibinon nici nu se mai fabrica (daca totusi te intereseaza si gravibinon, a fost o fata care a reusit sa tina sarcina luand atat pregnyl, cat si gravibinon, scrie-mi, am o solutie pt tine).
36+
Merci frumos fetelor! Sper sa o ajute pe prietena mea informatiile de la voi.
O seara buna in continuare!