Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(38)
Raspunsuri - Pagina 18
guzelnico spune:
Galli, ridica stacheta la 4-5 

, poate cine stie ... fortam putin norocu' 
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Babyblue, si eu fac HSG luna asta. Poate ne nimerim in acelasi timp. ![]() _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
unde faci?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Heeeiiii, draga mea, acum ai inteles de ce ezit atata pt interventii gen IA/FIV in RO, fie la stat, fie la particular?! N-as vrea sa ma trezesc ca ovulez intr-o zi in care medicul nu se prezinta la clinica particulara sau se nimereste intr-o zi de sambata/ duminica cand nu se lucreaza ... Imi ajunge stresul cu care ma confrunt ca bb se incapataneaza sa vina in viata noastra. Nu cred ca mai rezist nervos sa ma incarc si cu alt stres, gen asistente nesimtite, riscul de a nu gasi loc la eco in ziua potrivita sau altele si mai rele (nici nu vreau sa ma gandesc), care tin de sistemul "minunat" din RO ... FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Stii, pe vremea cand inca faceam research pe net dupa clinici, auzisem numai de foarte bine despre o minunata clinica din Istanbul, chiar am fantazat o data cu sotul meu despre cum ar fi sa mergem acolo - am povestit o data aici cat de bine ne-am simtit noi in Istanbul - asa ca nu inteleg de ce ai tu idei de a veni in Ro pt inseminari si fertilizari?
Cred ca tehnica, experienta si toata aparatura la un loc din Ro nu se compara cu ce gasesti in Istanbul.
(O alta clinica la care ne-am gandit era in Danemarca, dar costa nitel peste buget si in Austria/Ungaria).
Pana la urma uite ca a iesit din prima in Ro.
Mai e ceva....trebuie sa te 'pliezi' pe sistem, sa cauti portite, sa obtii ce vrei pe diverse cai, sa dai bani doar celor care chiar pot sa faca ceva pt tine...ma refer ca eu nu am dat in spital bani nimanui, doar doc. embriolog care a avut grija de ovocite si spermatozoizi.
Am plecat la cosmetica. Aseara m-am tuns. Azi la epilat. Maine la mani-pedi. By the way, nu mai pot sa imi fac pedichiura singura. Este extrem de frustrant, ca mie imi place sa ma 'bibilesc' singura.
O seara frumoasa.

26+
Mona40 spune:
Salut fete,
Imi bag si eu putin nasucul...
Am avut o zi de kko astazi la munci...n-am timp sa beau o cafea...mai bine..ar spune unii
Blue floricica, sper numai probleme de astea sa ai pana la nastere...
Va pupic pe toate tre' sa zbooooooooooooooooooooooooor
Mona
:)
guzelnico spune:
Mona, imi pare rau pt ziua naspa. Dar, gata, s-a dus.
Maine va fi o zi minunata! 
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Floricica, pt FIV-uri m-am dus la cea mai renumita clinica (in sensul ca are rata de succes cea mai mare) dar n-a fost sa fie la mine.
Acum am schimbat dr pt ca vreau s-o iau incetisor, cu IA intai, apoi cu FIV3-cel norocos.
Si pur si simplu am vrut sa vad si alta parere.
In Istanbul sunt ff multe clinici - aici FIV-ul (Tup bebek) e "sport national"
. Si apropo, aici la eco sunt luate intai gravidutele chiar daca noi, cele cu monitorizari, avem programare.
Sa ai o seara minunata!
amy2007 spune:
Babyblue, as vrea la Medlife, pentru ca doar acolo am gasit cu anestezie. Mai stii tu pe undeva cu anestezie? Ca eu una nu fac altfel. Mai bine nu ma mai duc :(.
Tu unde te duci?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Amy, ce spui tu acolo? Numa' Lyly ce-a mai facut fara anestezie
dar cred ca era cu mult timp in urma. Neaparat trebuie sa-ti faca anestezie locala pt HSG. 
lyly_mar spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Amy, ce spui tu acolo? Numa' Lyly ce-a mai facut fara anestezie ![]() FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Eeeeeee,pe vremea mea...........cam acum 2 ani, am facut ultima HSG fara anestezie,of course!
guzelnico spune:
Acum 2 ani? Pai nu-i asa indepartat momentu' (in 2007 am facut si io). Tot nu am inteles: asa ai vrut tu, fara anestezie locala? ![]()