am fost profund impresionata
Raspunsuri - Pagina 6
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tonnia In plus, autoarea subiectului a fost profund impresionata. E ceva in neregula cu ea? Ca tot incercati sa-i demonstrati ca nu are de ce sa se lase emotionata. |
Tonnia ,dar tocmai autoarea subiectului a sugerat lipsa de empatie a celor ce "nu sunt profund impresionatzi"!
Bineintzeles ca nu e nimic in neregula cu ea,asa cum nici cu cei ca nu-s"profund impresionatzi"nu e in neregula!Trebuie doar sa invatzam sa acceptam si parerea celorlaltzi!Fara sa-i caracterizam sau sa-i incadram in stiu eu ce categorie!
Dana
Tonnia spune:
Deci eu am terminat cu subiectul asta. In concluzie, ii admir pe toti cei care isi depasesc limitele fizice sau psihice, isi aduna toate puterile cu un efort incredibil, se reinventeaza si reusesc sa faca ceva, unii sa supravietuiasca, altii sa construiasca, reusesc sa nu abandoneze atunci cand au toate circumstantele s-o faca.
Nici nu avem ce discuta atat, n-ar trebui sa se comenteze. Dar ce mobil avea, dar cine a pus-o, dar cati altii au facut-o etc.
E o mostra din maretia omului.
Allure spune:
citat din mesajul lui Natasa Eu nu vreau sa intru in polemica, nici sa contrazic sau sa sustin pe cineva, dar pe mine una nu m-a impresionat decit negativ cum face sportiva cu pricina. Pentru un sportiv de performanta (care sufera intinderi, rupturi, entorse etc destul de des) face cam dramatic si cam isteric. Sint o mare consumatoare de sport, fac sport cit pot de des si admir foarte mult pe cei care obtin performante in domeniu (uneori pina la lacrimi, recunosc), tocmai din aceasta cauza nu mi-a placut ce-am vazut. Mi s-a parut doar jenant, nu emotionant, dar nu vreau sa ma supar cu nimeni din cauza asta. |
aoleu ce dura ai fost! pe sleau!
intre noi fie vorba, cam ai dreptate.
"maretia omului"?...c'mon! eu prin maretie inteleg altceva, numesc "maret" ceva de care beneficiaza omenirea intreaga sau ceva ce nimeni nu mai poate face (pozitiv, desigur)
O si vad pe Xio in O.R. in fata unei operatii de reatasare de tendoane cum i se umezesc ochii si ii tremura mina pe bisturiu la gindul maretiei sportivului de pe masa
Voi ati vrea sa ajungeti pe mina unui astfel de doctor? Prefer unul cu singe rece care nu se lasa impresionat de nimic dar isi face treaba impecabil.
Nu zice nimeni ca nu e ok sa te impresioneze suferinta altuia dar avem si noi dreptul sa simtim indiferenta. Nimeni nu greseste cu nimic. Sintem diferiti, atita tot!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
Natasa spune:
citat din mesajul lui Tonnia Asta-i deja alta tema: cat de bine arati in timpul unei crize? |
Toleranta fiecaruia la durere variaza, la fel si dramatismul reactiilor. Daca mie mi se pare jenant sa te tavalesti cu spasme si tot tacimul si apoi sa te ridici precum Bruce Willis si sa salvezi lumea, altora li se pare emotionant si maret. Eu ramin la parerea mea ca a fost o reactie isterica pentru un om care cu siguranta a mai patit asta de multe ori. Iar daca era asa de grav, ea si parintii fugeau la spital, nu dadeau reprezentatii teatrale. Dar cum s-a ridicat, a mai cistigat si meciul si apoi a declarat ca totul a trecut cu masaj e clar ca daca renunta la tenis are talent si pentru altceva.
Natasa spune:
citat din mesajul lui Tonnia Ce mai tura-vura, sa-i fie rusine! |
Acum, daca vrei sa interpretezi asa mesajul meu, n-ai decit, nu o sa ma tavalesc pe jos. Eu am spus cu totul altceva, avem reactii diferite la durere si uneori femeile mai au si ceva teatral in manifestari. Trebuie sa fim toti impresionati la asa ceva?
ardeiash spune:
fetelor... chiar imi pare rau ca am deschis acest subiect,
o seara frumoasa sa aveti!
s-auzim numai de bine! si
viviana spune:
Este mai mult vorba de admiratie decat de empatie.
Cand o persoana realizeaza ceva bun in viata, indifferent de domeniu si indifferent de castiguri materiale, reusind sa treaca peste o mare durere sau o piedica de moment, izbutind sa se autodepaseasca ea trebuie sa fie admirata.
Nu comparata cu ceea ce au facut altii pentru ca intodeauan va exista altcineva care va putea mai mult, si nici nu trebuie minimalizat un asemenea effort.
Trebuie sa fie un exemplu pentru noi toti.
Un exemplu in care stradania si autodepasirea se impletesc cu trecerea peste impedimente intru reusita.
Dar, din pacate, in loc sa dorim autodepasirea, ne-am obisnuit sa ridiculizam si sa dispretuim asemenea oameni si astfel de eforturi.
Din pacate, in loc sa dorim sa creem si noi insine propriile noastre exemple satirizam pe alte altora.
De aceea atat timp cat printre noi vor exista oameni care nu vor voi sa vada si mai ales sa recunoasca excelenta atunci cand le striga in figura nu vom deveni mai buni.
Mare pacat! Mare rusine!
Important nu este cel ce reuseste in lucrurile mari (cine o poate face?) ci cel ce reuseste in lucrurile marunte.
Dar cel care nu reuseste nici macar in lucrurile marunte? As putea spune mediocru. Ca multe dintre opiniile de aici.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
XIO spune:
citat din mesajul lui viviana Este mai mult vorba de admiratie decat de empatie. Cand o persoana realizeaza ceva bun in viata, indifferent de domeniu si indifferent de castiguri materiale, reusind sa treaca peste o mare durere sau o piedica de moment, izbutind sa se autodepaseasca ea trebuie sa fie admirata. Nu comparata cu ceea ce au facut altii pentru ca intodeauan va exista altcineva care va putea mai mult, si nici nu trebuie minimalizat un asemenea effort. Trebuie sa fie un exemplu pentru noi toti. Un exemplu in care stradania si autodepasirea se impletesc cu trecerea peste impedimente intru reusita. Dar, din pacate, in loc sa dorim autodepasirea, ne-am obisnuit sa ridiculizam si sa dispretuim asemenea oameni si astfel de eforturi. Din pacate, in loc sa dorim sa creem si noi insine propriile noastre exemple satirizam pe alte altora. De aceea atat timp cat printre noi vor exista oameni care nu vor voi sa vada si mai ales sa recunoasca excelenta atunci cand le striga in figura nu vom deveni mai buni. Mare pacat! Mare rusine! Important nu este cel ce reuseste in lucrurile mari (cine o poate face?) ci cel ce reuseste in lucrurile marunte. Dar cel care nu reuseste nici macar in lucrurile marunte? As putea spune mediocru. Ca multe dintre opiniile de aici. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Deci eu sunt mediocra pt. ca nu mi se pare o crampa musculara ceva groaznic , nu? Si ar trebui sa-mi fie rusine pt. ce gandesc.
Vezi tu , cam atat despre intelegere.
E ceva sa nu jignesti oamenii care nu's de acord cu parerea ta si sa-i faci mediocri si alte jigniri.
Culmea este ca pe topicul asta tocmai persoanele "pline" de empatie au jignit , pe cand noi , mediocrele si insensibilele ne-am apucat de dat explicatii si analizat situatii.
Natasa , si mie mi s-a parut exagerata pirueta, aruncatul pe jos si mai stiu eu ce , dar am zis ca nu contest durerea. Eu am avut contractura dureroaa , crampa ca a ei la nivelul gambei , intr-un meci. Am simtit o durere pana in creier, a inceput sa-mi tremure piciorul si m-am pus pup. Da' poate la coapsa e mai nasol , Doamne ajuta ca n-am avut asa ceva.
A fost ca fotbalistii care se rostogolesc si dupa aia se ridica si joaca. Prietenul meu a zis ca in absenta crampei totul merge bine , la miscarea gresita merge rau .
Viviana , autodepasire inseamna la fiecare altceva.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html