am fost profund impresionata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Stiti cum se zice: "satulul nu crede celui flamand si nici sanatosul celui bolnav". Adicatelea stam cam slabut cu empatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Stiti cum se zice: "satulul nu crede celui flamand si nici sanatosul celui bolnav". Adicatelea stam cam slabut cu empatia.

Zicala este buna dar nu isi are locul. Nu-ti doresc sa cunosti ce inseamna boala ca sa intelegi ce inseamna empatia. Pe forumul asta, empatia este la moda. Nu conteaza cu cine sau cu ce, suntem obligate sa empatizam doar pentru ca cineva ne zice.
Subscriu la ceea ce a zis blackpanterro, nu sunt impresionata de suferinta respectivei dar admir daruirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Ba stam foarte bine cu empatia dar nu suntem toate atat de profund impresionate de o crampa musculara. Da , e o durere ffffff mare , e aiurea de tot , dar mi se pare prea hiperbolizata toata povestea.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

nici pe mine nu m-a impresionat foarte. Da, imi imaginez cat de dureros a putut fi, dar la o adica n-a obligat-o nimeni sa continue. Dar ce pot face banii... Acum sa fim sinceri, nu cred ca s-ar fi riscat atat (sau ma rog...) daca nu erau in joc "numele" ei si banii.(sau cel putin una din astea doua)

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Empatie pt o sportiva ce a avut o crampa jucand tenis? Ok, nu imi e indiferenta suferinta oamenilor dar chiar nu m-apuca plansul cand vad o persoana cu o crampa.

Ce ma impresioneaza pe mine si ma aduce la lacrimi de cate ori ma uit e asta!
http://www.youtube.com/watch?v=64A_AJjj8M4

Omul asta nu e manat de bani sau faima sa participe la unele dintre cele mai dificile competitii din lume ci e manat de dragostea pt fiul sau. A acceptat sa participe desi suferea de inima, a si suferit un atac de cord, dar dupa ce s-a refacut a continuat competitiile. Pana acum nu am vazut nimic mai impresionant in lumea sportului!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Empatie pt o sportiva ce a avut o crampa jucand tenis? Ok, nu imi e indiferenta suferinta oamenilor dar chiar nu m-apuca plansul cand vad o persoana cu o crampa.

Omul asta nu e manat de bani sau faima sa participe la unele dintre cele mai dificile competitii din lume ci e manat de dragostea pt fiul sau. A acceptat sa participe desi suferea de inima, a si suferit un atac de cord, dar dupa ce s-a refacut a continuat competitiile. Pana acum nu am vazut nimic mai impresionant in lumea sportului!

Adriana si Aidan - 4 ani

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Adriana si Aidan - 4 ani

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Citat:

Zicala este buna dar nu isi are locul. Nu-ti doresc sa cunosti ce inseamna boala ca sa intelegi ce inseamna empatia. Pe forumul asta, empatia este la moda. Nu conteaza cu cine sau cu ce, suntem obligate sa empatizam doar pentru ca cineva ne zice.
Subscriu la ceea ce a zis blackpanterro, nu sunt impresionata de suferinta respectivei dar admir daruirea.

ca bine zici, Mirela...mi-ai citit gindurile.
nici pe mine nu m-a dat pe spate; oamenii astia sint in competitie ca sa cistige bani si faima...crampele sint ceva obisnuit in viata unui sportiv; ghinionul ei ca s-a intimplat in timpul concursului nu la antrenament!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mey si eu cred ca-s cam lipsita de empatie(am si "demonstrat-o" pe forumul asta de citeva ori),ca nici pe mine nu m-a impresionat!

Nu pot spune ca am privit cu zimbetul pe buze imaginile repective dar ...e sportiva,asa ca...face "parte"din riscurile meseriei!

Uite ca nu m-am uitat pe linkurile puse de pantera dar imi amintesc ca Nadia Comanici a participat la 2 concursuri cu incheietura infectata(la unul a avut incheietura miinii si la unul glezna si participa la paralele respectiv la birna) si -vorba lui Mik,nu s-a mai purtat ca un copil rasfatzat!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Uite ca nu m-am uitat pe linkurile puse de pantera dar imi amintesc ca Nadia Comanici a participat la 2 concursuri cu incheietura infectata(la unul a avut incheietura miinii si la unul glezna si participa la paralele respectiv la birna) si -vorba lui Mik,nu s-a mai purtat ca un copil rasfatzat!

Dana

adevarat graiesti!!! uitasem de geniala Nadia si comportamentul ei incredibil!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput