UNUL SAU MAI MULTI COPII?

UNUL SAU MAI MULTI COPII? | Autor: adisor2246

Link direct la acest mesaj

BUNA FETELOR,TARE MULT AS VREA SA MA AJUTATI SI PE MINE CU O VARBA ,UN SFAT CEVA DACA SE POATE.
EU DIN TOTDEAUNA MI-AM DORIT COPII,SOTUL MEU NU PREA DAR DUPA O MAI APRINSA SA HOTARAT SI EL SA FACEM UN .ZIS SI FACUT AM INCERCAT O LUNA SI AM RAMAS ,AM FOST TARE TARE FERICITI SI PE 28/11/2009 PUIUL NOSTRU INPLINESTE UN ANISOR.
ATUNCI CAND A VENIT PE LUME PUIL NOSTRU AM FOST IN DAR NU MULT TIMP DUPA ACEA AM TRECUT PRINTR-O DEPRESIE POSTNATALA,A FOST FOARTE GREU SI AM ZIS CA NICIODATA NU VOI MAI FACE CA SA NU MAI TREACA PRIN CE A TRECUT BART AL MEU,ADICA IMI ERA GREU SA IL ACCEPT SI AM AVUT TOT TIMPUL IMPRESIA CA NU SUNT O MAMA DESTUL DE BUNA.
DAR TOTUL A TRECUT SI NE-AM HOTARAT SA NU MAI FACEM ALT COPIL.
PANA IN URMA CU VREO 2 LUNI CAND POFTA DE A FI MAMA DE AI DARUI LUI BEBE UN FRATIOR SAU O SURIOARA MAU NAVALIT.IAM PROPUS SOTULUI DAR NU AM HOTARAT NIMIC PENTRU CA MIE MIE FRICA MIE FRICA CA VA TREBUI SA INPART DRAGOSTEA SI IUBIREA CE O SIMT PENTRU PUIUL MEU CU ALTCINEVA,IMI E FRICA CA VA FI GELOS.FETELOR VA ROG SPUNETI-MI ATI TRECUT VREO UNA PRIN ASA CEVA SAU DOAR EU SUNT DECI CONCLUZIA ESTE CA MAI VREAU COPII DAR IMI E FRICA .E NORMAL ASA CEVA?VA AMULTUMESC ANTICIPAT
DE MULT IUBIT BART ADRIAN

FROM THIS MOMENT I HAVE BEEN BLESSED
I LIVE ONLY FOR YOUR HAPPINESS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

eu nu cred ca dragostea se imparte...chiar daca vei mai avea un copil cred ca il vei iubi la fel de mult pe cle care il ai deja...
totusi cred ca ar trebui sa mai astepti macar un an pt cred ca e foarte greu cu doi copii cu varste apropiate!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Eu am acum 40 de ani si doi copii- unul are 5ani jumatate iar celalalt 1 an si 3 luni. Dupa cum vezi, i-am facut pe amandoi tarziu, nu pentru ca n-am vrut ci pentru ca m-am casatorit la 34 de ani. Eu nu vad viata fara copii, asa ca l-am facut pe primul, iar pe al doilea l-am dorit foarte mult, in ciuda rezistentei sotului care spunea ca suntem prea batrani. Intr-o oarecare masura stiam ca avea dreptate, dar rugamintele mele catre Dumnezeu au facut sa-l avem si pe al doilea, in ciuda grijii exagerate a sotului de a nu se intampla. Si noi ne-am speriat un pic si ne-am gandit la faptul ca poate nu vom iubi la fel copiii dar e o prostie acest gand. pe copii ii iubesti la fel. Eu, pe langa faptul ca doream sa fiu mama a doi copii , vroiam cu disperare ca baiatul meu cel mare sa nu fie singur. Si acum are un frate pe care il iubeste, il enerveaza,il atinge suparat fiind uneori,tipa la el, dar asta e, e inevitabil.
Gelozii vor fi, asta sigur. Si reprosuri, ca pe cel mic il iubesti mai mult. Dar trebuie rabdare si discutat mult cu cel mare in asa fel incat sa nu se simta neglijat. Ca mama si om nu le poti face pe toate, nu-i poti impaca mereu. Dar nu-ti pot spune ce frumos e cand ii vezi cum se imbratiseaza si se cauta unul pe altul. e adevarat ca este si foarte greu. Ideea e sa iti doresti foarte mult ca altfel nu-l faci.

Camelia mama lui Matei 1.3 ani si Mihai 5.6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Prin teama ca ne tradam primul nascut daca apare un frate/o sora, cred ca trecem toti. Dar este o teama nefondata, ajungi sa ii iubesti pe amandoi la fel de mult. Poate, in timp, se creaza o preferinta pentru unul dintre ei, insa ii iubesti pe toti in mod egal.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Uite aici gasesti mai multe raspunsuri!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143790



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Va rog sa continuati discutia la topicul mai vechi deschis pe aceeasi tema
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143790

Mergi la inceput