Clubul BRASOVENCELOR - Sa vina primavara!! (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

pico scoala 27 e langa itc. acuma noi am avut multe, multe motive sa alegem scoala dar si invatatoarea. si eu lucram in zona, si la ong/ul unde lucram aveam o gradi, deci cunoasteam un pic invatatoarele din scoala, ca doar era langa... acum sotul lucreaza chiar in spatele scolii, si cum noi facem naveta din sanpetru imi e f bine ca e aproape biroul lui (eu am si copii mamosi si nu/i prea las singuri, desi/s destul de maricei)
ce minus al scolii este sala de sport, care este minuscula (dupa mine nici nu este, e o clasa mai mare.)

daca vrei sa stii mai multe depre doamna sa imi scrii pe privat. eu dupa 4 ani pot sa spun ca inca sunt incantata de ce am gasit.

pupici
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma bucur ca va gasesc scriind cate ceva la subiectul cu brasovencele...

Diana, poate imi dai si mie detalii despre curs? As vrea sa il duc pe Stefan la un astfel de curs, cand ne-om intoarce. Multumesc.

Va pup pe toate, noi suntem ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Diana, nici eu nu cred ca le voi lasa pe fete singure.Nu mai sunt vremurile....eu ma duceam si ma intorceam singura de la gradi iar de scoala nu mai vorbesc..
Multumesc mult de sfaturi.O sa ma mai interesez.

Si eu am vrut sa le dau pe fete la cursul de creativitate de la Reduta,dar nu s-au strans destui la gradi la noi.Iar martea si joia,cand am fi putut merge la Reduta,Ioana are engleza.
Este vorba de acelasi curs sau de un altul?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

salutare

nu e cursul de la reduta (nici nu il stiu ala, ci doar cele organizate in piata enescu de cei de la creativ). e un curs organizat la o fundatie, pro life se numeste, si inca mai tinem cursurile in centru (pana prin aprilie), deasupra de banca tiriac, pe weiss colt cu republicii.

tot martea facem, ca e cel mai lejer pentru mine, dar daca se mai aduna copii sa mai facem inca o grupa o punem in alta zi. din pacate costa mult si sala si materialele, asa ca si cursul costa 50 de lei pe luna, ceea ce inseamna 4 sedinte (sau 5, depinde cate marti are luna), sau 15 lei sedinta daca se vine numai ocazional.

pupici
diana

Mergi la inceput

Diana, pe noi nu poti conta pana cel mai devreme la toamna, ca nu stam in Brasov o perioada. Imi poti spune pe scurt ce faceti la curs? Sau imi dai un link, ceva? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Diana,nu mi se pare mult.Celalalt curs era mai scump parca.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Diana, cred ca si eu as vrea detalii. Ai grupe de varsta? Pot veni si fetite mai de 12 ani? Eu ma refer la vacanta, cu ora, altfel e exclus. Dar pe piciul meu cu probleme crezi ca l-am putea implica in ceva? Of course, tot in vacanta.
Pico, sc.27 de care vorbeste Diana e cotata foarte bine. Dar sa sti ca vremurile nu s-au schimbat chiar asa mult.Eu am lasat-o pe fata singura prin autobuze de mica. Depinde muuult si de individualitatea copilului. Eu asa am simtit, ca pot avea incredere si nadejde in ea, asa ca in clasa a treia mergea singurica din Racadau la Spitalul de copii de doua ori pe saptamana, schimband doua autobuze...Noi nu aveam masina iar ea trebuia sa mearga la gimnastica medicala neaparat. A fost momentul cand i-am cumparat telefon mobil, nu de alta dar daca uita sa coboare din autobuz intro anumita statie sa ne poata suna sa ne intrebe ce face mai departe. Mi-era mila de ea si stateam cu teama, dar am lasat-o.Si acum consider ca bine am facut. Nu stiu cate dintre voi mai mergeti cu autobuzul dar veti fi mirate sa vedeti ce multi copii sunt fara parinti/bunici la orele pranzului, ducandu-se spre casa.Si, sincer, imi e mai mila de copiii coborati din masina in fata scolii si urcati inapoi la terminare decat de cei care pleaca cu cate un coleg spre autobuz.
Nicoleta, nu mai stati la Viena? Cam zgarcita cu detaliile in ultima vreme...
Diana, daca nu ai rezolvat cu scaunul da-mi un PM.
Pupici!

[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Diuna, tot acolo pana cel putin in septembrie. Dar nu ma mai laud asa mult . S-au asezat lucrurile, nu mai am entuziasmul inceputului, este "normalul" acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Diuna, tot acolo pana cel putin in septembrie. Dar nu ma mai laud asa mult . S-au asezat lucrurile, nu mai am entuziasmul inceputului, este "normalul" acum.

Mey, au inceput reducerile la voi, d-alea adevarate! Cum merge shopingu'?

[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Daaaa. Au inceput! Timp si bani sa ai!! Eu am cate putin din fiecare , timp prea putin... insa...

Mergi la inceput