buna tuturor!
as vrea ca pe langa job, sa mai dezvolt ceva folositor familiei, ca este imperios necesar pe astfel de vremuri.
am studiat de vreo 3 saptamani tot net-ul in vederea obtinerii unor informatii referitoare la fabricarea lumanarilor decorative( nu cele folosite la biserici, pt. care BOR are monopol).
am citit, am studiat, am vazut cam despre ce e vorba; am obtinut si un cd necesar, mai mult sau mai putin(dar aici e alta poveste).
cel mai greu va fi cu materia prima, care e cam greu de gasit, si evident matritele. pe langa parafina, stearina, parfum, culoare, se mai adauga aditivi de stralucire, de transprenta, de maleabilitate etc. pe care nu stiu de unde sa-i procur.
de asemenea termometrul necesar verificarii cerei topite, nu stiu unde se gaseste :(
mai am si alte nelamuriri, printre care este si cea legata de legislatie: sotul meu are un PFa pe care l-am trecut pe linie moarta, adica i-am suspendat activitatea.
PFA era cu un CAEN care iti dadea posibilitatea sa comercializezi produse alimentare si nealimentare in piete, targuri etc.
stiti cumva cum se procedeaza? ce autorizatii sunt necesare?
aveti cumva prieteni, cunoscuti care se ocupa cu asa ceva?ce probleme sunt in domeniul asta?
multumesc mult!
Buna,
Il stii, banuiesc, pe Cabral, prezentatorul de la postul Acasa - parca imi aduc aminte ca incepuse o afacere in acest domeniu, pe vremea cand inca era casatorit cu Luana. Daca nu ma insel foarte tare, am citit despre aceasta "pasiune" comuna intr-o revista, ori de amenajari interioare, ori de life-style.
Cabral are un blog, incearca sa-l contactezi, poate ai sansa sa-ti ofere informatiile de care ai nevoie.
Succes !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )