Aspirante optimiste >20 de ani (430)
Raspunsuri - Pagina 4
cos_minutza spune:
Am intrat sa va doresc o seara placuta!!Ma scoate sotziorul in oras

in devenire mamica
Doamne ajuta
Valentina_D spune:
fetelor
,desi nu am intrat, eu v-am mai citit
Camy, sanatate multa si felicitari
unele dintre voi m-ati urmarit la alt subiect si va multumesc pentru sustinere
am stat mult sa ma gandesc daca sa scriu, dar am promis sa ma intorc si am facut-o, cu sufletul strans, insa viata merge mai departe
am ramas aspiranta..si raman, desi nu cred ca mai am puterea sa incerc fara investigatii
si investigatiile...nu stiu cum sa le fac, de unde sa incep....e totul confuz
cert e ca momentan trebuie protectie
din ce citesc pe net, am dat intr-un fel de nebunie..ma suspectez de orice boala posibila......trombofilie...endometrioza...probleme gentice...cred ca am luat-o razna, am senzatia ca as putea avea orice din fiecare
pana una alta, ma rog la DD sa imi regasesc optimismul si la un moment dat sa am curaj sa incerc din nou
de azi, bebe da semne ca se elimina singur, luni merg la eco sa ma asigur ca totul e ok
e traumatizant ce vad pe tampon...si nu imi pot abtine cateva lacrimi
va pup
si sa aveti un weekend placut
Valentina
cos_minutza spune:
Vale scumpo imi pare tare rau
Noi suntem aici si te sustinem.Ne rugam alaturi de tine sa-ti dea D-zeu puterea,optimismul si curajul de incerca in continuare.Gandestete ca poate samburelui tau ii e mai bine asa,ceva nu era in regula cu el asa ca Doamne Doamne la luat la el(sa ma ierti daca spun ceva gresit sau te supar
)Ce pot sa-ti spun e sa fii rabdatoare si sa-ti cauti un medic bun care sa gaseasca problema.Iti doresc multa bafta

in devenire mamica
Doamne ajuta
Valentina_D spune:
cosmi, ma bucur ca esti aici
nu mai am curaj sa incerc, am 32 de ani si deja lucrurile se complica
nici medic nu am momentan, care sa fie bun pe asa ceva
oricum, am decis de comun acord cu sotul ca nu voi aduce pe lume un copil care as sti ca are probleme..se afla...aminocenteza...diverse
ca ne-am chinui noi, nu e nimic, dar de ce sa il chinuim pe el?nu suntem inconstienti si nici nu experimentam
ma gandesc sa merg la Tutunaru, sau poate la alt medic
daca sunt fete care au idei, le astept cu drag
e deja complicat
Valentina
cos_minutza spune:
In primul rand BUNA DIMINEATA
Si,Valentina trebuie sa-ti gasesti curaj sa-ti indeplinesti visul da?Cu toate ca duci o lupta grea pt a-ti indeplini visul,sperantele vor exista si ele vor muri ultimele!!!Ai sa vezi ca odata si odata D-zeu te va rasplati pt lupta ta,asa ca hai curaj,fii puternica

Nu sunt din Bucuresti dar am citit ca Tutunaru ar fi un medic foarte bun!!!
Acum va ofer
-ua buna meritata,
,ceiut si laptic cald....
Eu sunt la scarbici pana la 12:30,asa ca sunt prin zona![]()
Va doresc o zi superba
in devenire mamica
Doamne ajuta
sorinake spune:
Netza, fetele!
Miha, felicitari pentru bb! Sarcina usoara si bb sanatos!
Camy, felicitari!

Flavius sa va aduca numai bucurii!
Valentina, 
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
raluci_b spune:
cu drag si va doresc la toate multa rabdare si nu uitati, faceti dragoste nu copii
36+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
happymum spune:
buna seara fete dragi...
cosmy mersic pentru intrebare, si celor care au intrebat de mine mersi mult... eu sunt bine... am fost la socri cateva zile... fac scoala de soferi... deci am ocupatie... nici nu mai am timp sa ma gandesc la ovulat, si alea alea... am zis totusi ca de maine sa reiau luatul temperaturii dimineata si prestat si zilnic daca reusim....
cum o vrea Domnul...
nu am mai intrat pe forum de muuuult..... astazi am verificat sa vad ce e cu camy... in rest nu am mai reusit...
am vazut ca avem o noua graviduta... tudormiha felicitari si sarcina usoara.
raluci 
si o imbratisare calda tuturor deopotriva.
Blog
bb_yasmi spune:
hheellooo
fetelor pe mine m-ati schimbat la "mamici cu vechime"....si nu am decat "o vechime" de 2 ani....![]()
![]()
![]()
pupici si sa vina barza cat mai repede!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
onybony spune:
vali imi pare extrem de rau pt ceea ce ti se intampla, sa iti dea Dumnezeu putere tie si sotului tau, sa treceti peste orice necaz, si sper din suflet sa ti implineasca visul.
noi suntem alaturi de tine 

Vom avea mereu luna viitoare