Aspirante optimiste >20 de ani (430)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Andreea multumesc mult 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Katy82 spune:
Fetele am uitat sa va spun ieri cand am fost la doc era o ipa saraca insarcinata in 6-7 luni, se vedea bine burtica, se simtise cam rau si doc a constatat ca bebita a murit. Ingrozitor. Plangea saraca, imi venea si mie sa plang alaturi de ea

YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Fetele am uitat sa va spun ieri cand am fost la doc era o ipa saraca insarcinata in 6-7 luni, se vedea bine burtica, se simtise cam rau si doc a constatat ca bebita a murit. Ingrozitor. Plangea saraca, imi venea si mie sa plang alaturi de ea ![]() ![]() |
Doamne Dumnezeule...................... Ingrozitor, biata de ea, si bietul bebe.... Infiorator
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
beluistef spune:
Doamne .... este groaznic, saracutza si bietul bebitza, cand te gandescti ca poate si l-a dorit mult si acum... Groaznic.
4+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
ANDREEA84 spune:
saracuta,chiar imi pare rau de ea,parca si-n viata vin unele de te dor......
asa am o verisoara care are gemeni,5luni si a aflat ca sunt siamezi abia saptamana trecuta si luni se opereaza caci nu are de ales si e foarte distrusa,mai era si pereche,viata asta...
e mai bine uneori sa stai,dar mergem mai departe si vin si altele mai bune,timpul le rezolva pe toate!
mami de Alexandra 01.02.2007
ANDREEA84 spune:
cam la 1an si 5luni,pana in Alexandra am mai fost insarcinata pana in sapt21,cu un baietel dar n-a fost sa fie,s-a dezvoltat embrionul dar nu si fatul din cauza lipsei unui cromozom(asta au spus medicii)si in loc sa aduc pe lume un bebe sanatos,aduce-am un bebe handicapat si fara o mana care nu sa dezvoltat.oribila experienta,chiar vreau s-o uit sii multumesc lui D-zeu ca am o fetita super sanatoasa,singurul lucru este ca suntem amandoi sanatosi si nu inteleg de unde atatea probleme...!timpul e cel mai greu de suportat dar si cel mai bun remediu,e foarte greu dar prindem forta si ultima data piere SPERANTA!
mami de Alexandra 01.02.2007
tanamera spune:
Buna dimineata!
Beluistef multumim de tratatie
,am devenit un pic melancolica cand am vazut ca ai avut UM la 01.10.2009,la fel ca mine,doar ca mie mi-a venit in 30.10.09.
Anca sa traiasca Mariuca,sa va bucurati de ia.Foarte bun tortul
.
O zi cat mai usoara!
beluistef spune:
Andreea imi pare rau de experienta prin care ai trecut, insa Domnnul te-a recompensat pentru acea durere prin fetita sanatoasa pe care o ai acum.
Tanamera nu fi trista draga mea, fii optimista si te astept la odisee sa fim impreuna si pe celelalte fete deasemeni ca sa fim cu toate.
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
beluistef spune:
Fetelor stie careva cum este treaba aia cu user comun, mail comun, cum au fetele de la odisee numele perioadei odiseei ???
Pe mine cred ca ma depseste... ![]()

& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
cos_minutza spune:
Beluistef de exemplu faci o adresa de mail pe yahoo cu numele iul.aug.2010 si pui parola(ca si cum ti-ai face tie una numai cu perioada odiseei).Dupa ce ai reusit intri pe DC si cu aceasta adresa de mail iti faci un nou user(cum te-ai inscris tu Beluistef aucm o sa fi iul.aug.2010).Cu acest user o sa schimbati capitole si o sa puteti face modificari in listuta(aveti grija ca acest user o sa fie moderat)
Acesta e un exemplu,tu poti sa faci adresa de mail cum vrei si unde vrei si poti scrie numele de user cum doresti!!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta