Aspirante optimiste >20 de ani (430)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea multumesc mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele am uitat sa va spun ieri cand am fost la doc era o ipa saraca insarcinata in 6-7 luni, se vedea bine burtica, se simtise cam rau si doc a constatat ca bebita a murit. Ingrozitor. Plangea saraca, imi venea si mie sa plang alaturi de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele am uitat sa va spun ieri cand am fost la doc era o ipa saraca insarcinata in 6-7 luni, se vedea bine burtica, se simtise cam rau si doc a constatat ca bebita a murit. Ingrozitor. Plangea saraca, imi venea si mie sa plang alaturi de ea

Doamne Dumnezeule...................... Ingrozitor, biata de ea, si bietul bebe.... Infiorator

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Doamne .... este groaznic, saracutza si bietul bebitza, cand te gandescti ca poate si l-a dorit mult si acum... Groaznic.

4+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

saracuta,chiar imi pare rau de ea,parca si-n viata vin unele de te dor......asa am o verisoara care are gemeni,5luni si a aflat ca sunt siamezi abia saptamana trecuta si luni se opereaza caci nu are de ales si e foarte distrusa,mai era si pereche,viata asta...e mai bine uneori sa stai,dar mergem mai departe si vin si altele mai bune,timpul le rezolva pe toate!

mami de Alexandra 01.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

cam la 1an si 5luni,pana in Alexandra am mai fost insarcinata pana in sapt21,cu un baietel dar n-a fost sa fie,s-a dezvoltat embrionul dar nu si fatul din cauza lipsei unui cromozom(asta au spus medicii)si in loc sa aduc pe lume un bebe sanatos,aduce-am un bebe handicapat si fara o mana care nu sa dezvoltat.oribila experienta,chiar vreau s-o uit sii multumesc lui D-zeu ca am o fetita super sanatoasa,singurul lucru este ca suntem amandoi sanatosi si nu inteleg de unde atatea probleme...!timpul e cel mai greu de suportat dar si cel mai bun remediu,e foarte greu dar prindem forta si ultima data piere SPERANTA!

mami de Alexandra 01.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Beluistef multumim de tratatie,am devenit un pic melancolica cand am vazut ca ai avut UM la 01.10.2009,la fel ca mine,doar ca mie mi-a venit in 30.10.09.

Anca sa traiasca Mariuca,sa va bucurati de ia.Foarte bun tortul.

O zi cat mai usoara!

Mergi la inceput

Andreea imi pare rau de experienta prin care ai trecut, insa Domnnul te-a recompensat pentru acea durere prin fetita sanatoasa pe care o ai acum.

Tanamera nu fi trista draga mea, fii optimista si te astept la odisee sa fim impreuna si pe celelalte fete deasemeni ca sa fim cu toate.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Fetelor stie careva cum este treaba aia cu user comun, mail comun, cum au fetele de la odisee numele perioadei odiseei ???

Pe mine cred ca ma depseste...

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Beluistef de exemplu faci o adresa de mail pe yahoo cu numele iul.aug.2010 si pui parola(ca si cum ti-ai face tie una numai cu perioada odiseei).Dupa ce ai reusit intri pe DC si cu aceasta adresa de mail iti faci un nou user(cum te-ai inscris tu Beluistef aucm o sa fi iul.aug.2010).Cu acest user o sa schimbati capitole si o sa puteti face modificari in listuta(aveti grija ca acest user o sa fie moderat)
Acesta e un exemplu,tu poti sa faci adresa de mail cum vrei si unde vrei si poti scrie numele de user cum doresti!!!!

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput