Darius-Andrei-vegheaza asupra fratiorului tau (10)
Raspunsuri - Pagina 7
flo1980 spune:
Draga Camy cata fericire!
Vazut filmuletzul cu Flavius! Taare dulce este, mi se pare ca seamana atat de bine cu fratirul lui
Dumnezeu si Maica Precista sa va ocroteasca mereu!
Sper ca nu te superi, am sa pun mesajul cu filmuletzul aici, sa-l vada toate fetele pe cel mai iubit copilas...
Citat: |
citat din mesajul lui SunSmile Cel mai tare pepenas! Mamica unui MIRACOL Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá |
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
szivarvany spune:
Doamne, cat de emotionant e sa vezi asa o minune !
Cami, sa aveti parte de tot binele din lume !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
nikole spune:
Camyyyyy...Doamne ce emotionant...sa va bucurati unul de celalalt muuuulti ani de acum incolo,D-zeu sa va aiba in grija mereu pe voi aici, si pe Dariusica, acolo langa EL
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mychydutza spune:
slava bunului Dumnezeu ca v-a ajutat!!!! camy esti mamica .....nu numai de ingeras!!!sa fii ferica fata draga!!!!
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
marimar spune:
Flavius, bine ai venit pe lume! Camy esti o MAMA MINUNATA de doi copilasi, Darius din cer si Flavius din bratele tale ! Sa fiti fericiti mereu iar Flavius sa aiba parte de o viata implinita si lunga !
Sun si fetelor care au fost alaturi de Camy si Cristi
-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ralualexandrei spune:
Camy sa-ti traiasca baiatul muuulti ani cu sanatate sa va bucurati de el si nici un nor sa nu intunece fericirea voastra
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Mariaa spune:
Camy, multa multa fericire! sa va tina Dumnezeu sanatosi si fericiti si impliniti o viata intreaga.
foarte emotionant filmuletul
un brat de flori pentru o mamica implinita
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
dianad spune:
Am vazut filmuletul si am citit la pepenasi ca mamica are mult lapte si bebe e un flamanzila . Vor veni acasa vineri.DianaD & Alexandru
SufletDInger spune:
Multa sanatate. Viata frumoasa. Sa creasca mare si sa fie fericit.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png