Copii nostri speciali! *10*
Raspunsuri - Pagina 4
andru_mami spune:
stefanut-sa dea DD sa fie bine la RMN ,si sa veniti cu vesti bune despre stefanut,sa nu fie nimic grav.
va pupam,drum bun si asteptam cu nerbadare vestile maine.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
mari_paun spune:
stefanut multa sanatate...
doresc sanatate la toti micutii, fara gripa si viroze...noi abia am scapat
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
wnimra spune:
stefanut asteptam vesti bune de la RMN
babooo cum te mai simti ? si eu am fierea praf si doaaare ...sper ca esti bine
mari poop la voi
Alex este suspect de oreon , asteptam sa vedem ori oreon ori ceva ceva viral ....a luat mama soacra si noi ne-am intalnit cand ea era in perioada de incubatie si nu stia ca are asa ceva la varsta ei, azi piticul s a trezit cu febra 39 cu 5 , sper sa fie ok
poop la voi toooate
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
babette spune:
Multumim de urari mari paun! Si voua la fel.
wnimra, nu le mai aduna pe toate!
Sanatate multa.
stefanut, iti tinem pumnii!
baboo, sanatate si tie. Ai grija si de tine, nu mai munci atata in casa!!!!
Ce face David??
De maine ma apuc si eu de treaba ca nu am reusit pana acum. A fost ceva de lucru in casa cand m-am intors de la Zalau, apoi m-am mutat la parter ca sa nu mai incalzesc si etajul. Acum m-am mai linistit.
Vladut e bine in continuare. Azi a vrut sa mearga dupa o jucarie si l-am luat de mana.Ce credeti? A MERS FARA SA-L SUSTIN EU!!!! Si a mers vreo 3-4 metri!
Doamne, poate reuseste si el sa nu mai faca crize ca sa poata recupera! Vrem sa mergem la hiperbara, avem ceva banuti pt cateva sedinte, mai adunam. Pt epilepsie are recomandare de 20 de sedinte.
Poate ne ajuta D-zeu sa strangem suma toata.
Noi nu ne lasam.
Nikena, daca ai timp, vreo doua vorbe despre voi.
Adriana, mai faceti party in pijama? prichindeii!
Asteryaro, voi ce mai faceti??
Dodo, ce face luptatoarea cu 2 pui!
Andru, vorbaretul tau???
Mihaela, cum mai merge Mihaita? reusesti sa continui?
Pt toata lumea
andru_mami spune:
meyyy,pe aici e cam liniste,toata lumea e ocupata,ba cu terapii,ba cu treburi prin casa,ca nici nu mai apucam sa spunem 2-3 vorbe si pe aici.
ieri am facut marinata de macrou si cornuri cu gem dupa reteta lui mada,si seara m-a luat o durere de masea,ca a fost frig la bucatarie,si simteam cum imi zboara creierii de durere,am luat ceva pastile dar m-a lasat fff greu si azi cred ca dau o fuga la dentist sa imi omoare nervul,ca sunt sigura ca ala e de vina.
si andrei s-a fosi toata noaptea,nu stiu ce a avut,ba mai adormea,ba era treaz,si dimi la lapte,doar ce a luat vreo cateva guri si s-a pus pe vomat,si am fost nevoita sa ii aduc cadita sa iii fac baie ca avea pana in par si in urechi,si in baie e cam frig ptr el,am schimbat toata lenjeria de pat,mai am doar sa spal pe jos si gata.;am facut si focul,mancare nu mai fac azi,maine poate,azi prajim cartofi cu salata de rosii si cu branza;
sa speram ca nici la andrei nu e nimic,doar o pasa proasta de a lui,sa nu fie vreun rosu in gat ca il omor,tocmai acum cand trebe sa plecam la recuperare,si asa mi-e frica sa plec cu gripa asta,poate mai ne procopsim cu ceva,in afara de ale noastre,doamne fereste.
stefanut-aveti rezultatul de la rmn?
cum sunteti?
sa speram ca este bine si nu vor fi matri probleme
restul lumii,pe unde umblati?
mai dati pe aici o semnatura sa stim de voi
pupici la toata lumea
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
mdanicoleta spune:
buna fetele
si noi pe aici....cu terapie si alergatura
nu facem nimic nou dar eu sper ca o sa facem...
cristina, felicitari pt vladut si DD sa aiba grija de el si sa nu mai faca nici o criza...
stefanut, la sanador in buc era un tip super bun pt rmn. eu nu am incredere in rmn ca ioanei nu i-a iesit nimic si an dat-o peste cap cu anestezia
restul fetelor si puiutii, numai bine si multi
crismac spune:
Buna fetele !
Am revenit si eu . S-a stricat Windows-ul ( sper ca am scris corect ) si pana l-am reparat ...
Afara este asa o vreme urata ...
In ultimul timp m-am simtit cam rau . Imi tremura mainile , in special stanga , si uneori simt ca nu mai imi pot controla mainile . Nu mai am forta in ele , imi scapa lucrurile pe jos . Si imi amortesc foarte repede si foarte mult . Oare ce o fi ??? Ca doar nu oi face Parkinston la 28 de ani !?!?
Ionut este bine . Nu s-a mai plans de dureri de ceafa , inca nu mi-a racit desi la gradinita este dezastru . Toti copiii sunt raciti , tusesc groaznic . Are o mica problema cu stomacul , o usoara diaree dar e bine .
Babette ma bucur pt. Vladut , pt. ca a mers singur .
Mada parca v-ati pus magnet pentru diferite " bucurii " - scapati de una si dati de alta ! Mai lasati si altora !
Stefanut ce ati facut la RMN? Cred ca esti cam suparata daca nu ne spui ! Sper ca sunteti bine
Va pup ca mai am de refacut la calculator niste programe si alte alea .
www.gradinacris.blogspot.com
wnimra spune:
hello
crismac sper ca esti mai bine ....nu e normal sa te simti asa, mergi la un medic, plss...il poop pe piticul tau
mdanicoleta va poop , poate ne sunam si vb zilele astea
Alex e ok , faringe facut varza , rosu in gat fara alte simptome, nu ii dau antibiotic ca imca imi este putin teama de oreon dar febra nu mai are decat un max de 37 cu 3-4 asa ca merge pe antitermic , bine ca l-a vazut dr si acum stiu ce am de facut.
va pooop pe toooate
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
andru_mami spune:
meyyyyyyyyy,ce inseamna linistea asta aici?
nimeni nu mai are timp cat de putin de o sueta?
crismac-da o fuga pana la dr. ca nu-i a buna sa iti tremure mainile de acum,mai pe la 50 ani,da,dar acum nu e voie,da?
ma bucur sa aud de ionut ca e bine,ca nu mai are dureri,si treci mai des pe la noi,ca vad ca incepe sa bata vantul pe aici,fluieri la topicul asta,nimeni nu mai zice nimic,sau mi se pare mie?
nicoleta-dati-i bataie cu terapia ca acum venim si noi,mai avem o saptamana si venim,as ca poate mai ne intalnim,cine stie?
in rest,ioana e bine?
hai ca acum pot sa o tin pe ioana ptr fimiu ca alex si-a gasit o trucoaica si e si dansatoare din buric,asa ca....
stefanut-da-ne un semn sa stim de tine,sa stim ca e bine;
ce ati facut,care sunt rezultatele?
noi ieri am avut o zi proasta,andrei a vomat de 3 ori de cand s-a trezit si cum eu aveam gand de dentist ptr mine,l-am imbracat si am plecat cu el la urgenta;
avea si febra 38,8 si ne-a dat tratament,era de la burtica se pare,in rest nimic complicat dar ma speriase cu voma;
ieri si azi regim ca de ,asa trebuie si vad ca e bine,febra nu a mai facut,diaree nu,deci nu a fost asa grav;desi nu stiu de la ce,ca nu a mancat nimic decat de o zi obisnuita,asta e, trecem si peste asta.
eu am fost la dentist ca ma chinuia o masea,mi-a curatat plomba care mai era,scos nervul,obturat canalul si luni merg la plomba definitiva,marti la detratraj ptr dintii de jos si cam atat despre noi.
restul pe unde umblati?
dati un semn sa stim ca sunteti bine
pupici la toate si la toti piticii
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA