Pestisori... pestisori... (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Mama , mama ce au trancanit fetele .Ma bucur f tare .Asa da , imi place !

Sar*mana pt. masa ..eu ia asa de la Mihaela , ciorba de fasole cu ceapa ...ciulama de la Nicoll ...tort de la Baby ...si bautura de la Cryna ....ca sa nu va suparati .....

Nimik de raportat ....lejer ....va pup si o dupa masa plakuta! Sa va odihniti ca avem party maine ..sarbatorim pe Mihai al lui Ely, Mihaela si serifu ..ca vad si el tot Mihai ..ce s-au gasit ei ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

....yammy ce meniu, facem party! Adaug si niste "nomon"(somon) prajit sau fiert ( din portia lui Bogdan) . Mai punem untul meu cu dulceata de gutui si e super masa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Am reusit sa ma adun de pe la biblioteci si stau sa butonez oleaca, cu o cana de vin fiert in fata ... ca fu rece afara ... haideti si voi . Poftiti, poftiti!!! Un vin fiert , un capuccino fierbinte , un ceai cald... ce doriti .

Danuta, ma bucur ca ai raspuns la chemare . Sa mai dai pe la noi... Felicitari Mirunei pt. scapatul de pampersul zilnic... acusi scapa si de cel nocturn ... bravo ei ca e vorbareata . Servici usor sa ai!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

multumim ...si tratatia,super!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Vezi ce destrabalare culinara este pe aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Mersi Dany . Sper sa treaca durerea de cap... cre'ca gandesc prea mult ... d-aia ma doare capul ... si-mi tiuie urechile...
Eh, si... facui deja editarea respectiva ... maine fac altii urari ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

sa treaca durerea de cap, ca stiu cum e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Nu ca as fi lispita de modestie , dar mi-a iesit un super tort ..am schimbat putin reteta fata de cum il faceam acum cativa ani .....inca nu l-am gustat ...este la racit ..dar arata marfa ..pacat ca nu va pot oferi poze ...dar va invit cu drag la o felie de tort si un vin rosu de Moldova sau o visinata ...

Nicoll , da link sa votez si eu .Buna si piftia ta ...dar cred ca abia maine se poate consuma, acum se incheaga ..

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

SUper tortul zici. Vreau si eu reteta. Eu am luat una de pe net. Vroiam sa fac din ala cu mere rase dar nu am gasit reteta. O sa inventez eu una, dar deocamdata nu mai am mere.

Mergi la inceput