Pestisori... pestisori... (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Gata,am hranit si eu trupa(mey,aproape uitasem cat e de bine sa fi toata ziua cu ele...) si am venit sa stam putin de vb.
Baby multumim de tratatie,super si praji si tortul,sigur te-ai bucurat de ajutor de nadejde
Fetele daca tot sunt in deplasare si nu fac party decat de zile de nastere,ce ziceti il serbam aici pe Mihai al lui Ely?Eu propun sa ne pregatim de super-party pe forul,asa ca haideti,incepem pregatirea.
Dany asa este,azi am profitat de statul cu fetele...offf cat e de bine!!!
Cryna se face dumana mea,da la fata adresa si punem la posta 2 borcanele.Unul pt mami si ceilalti din casa,iar unul pt "ochi frumosi".
Mihaela voi ce mai faceti,cum va simtiti?Speram ca sunteti bine,asteptam un semn!
Tinem pumnii pt Andrei al Danei!
Vin si eu cu completari la meniu,doar nu am satt degeaba,doar la iubit cu don'soarele.Supa de rosii cu taitei facuti cu punga si ciulama cu carne de rata leseasca si mamaliga,plus gogonele,conopida si varaza rosie.Adaugam un vin rosu de valea calugareasca,suc de pere,desert mere,banane si struguri.
Gata,mergem sa facem sieste,vb mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Si noi am dat gata masa ... si ne pregatim de repaos , , etc.,...
Yami-yam si meniul tau Nicoll... multam fain de dulceata . Siesta placuta sa aveti !
Si, bineinteles ca il sarbatorim pe Mihaita aici... si nu numai pe el ... mai sunt prin listuta sarbatoriti dar, cum nu prea mai dau pe aici si nici nu-i cunosc , nominalizez doar cunoscutii ... deci, pt. maine, cu anticipatie:

"La multi ani!" de Sf. Mihail si Gavril &

• Mihai (elyanne)
  • Mihaela & Mihai & co => frate, tata, cumnata, verisori, colegi, etc., etc.,... (ochi_verzi)
  • si tuturor celor care poarta aceste nume

Gata. Am ... &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Eu cu treaba, mai strencanesc(m-a apucat facutul de sosetesi nu-mi iesea calcaiul, dar nu m-am lasat si tot am reusit ).
Imediat ma pun sa le fac niste eclere ca n-am mai facut de multa vreme si deseara ergem la ziua cumnatei(sora lui Mihai).
La noi e urat, a plouat, dar bine ca nu mai este asa frig.
Mno, sa va arat sosetelemele. V-am zapacit cu ce strencanesc, dar no, ma bucur cand reusesc cate ceva.
Ely, sa va simtiti bine la mama ta, distracrtie placuta!
Moama, Nicoll, ce meniu ati pregatitNoi azi am mai avut zama de fasole uscata cu ciolan si ceapa rosie(duhanim a ceapa asa in familie dar e sanatoasa si mananca si Diana)
Baby, vin si eu la o felie de tort ca pana fac eclerele mai dureaza un pic.
Nu stiu daca v-am aratatat tortul pentru nepotica mea...dar asta a fost simplu, sa vad cum ma voi descurca pe 22 cu castelul Dianei.Sper sa fac un castel cat de cat aratos.
Dany, si sa iesi cat mai repede din somaj si tu Baby la fel.
Era cat pe ce sa intre serifu in somaj , primise chiar si preaviz de 20 de zile si eram cam nacajita. Intre timp s-a rezolvat oarecum...au plecat doi baieti de la macelaria varului meu(seful lui) si pana vor incepe iar lucrari va merge ajutor de macelar, sa macine carne, sa ambaleze, sa,...important ca are serviciu in vremurile astea si ca bani tot e mai bine decat in somaj. Va lua mai putin ca inainte, dar asta este.Anul acesta, varul meu n-a mai luat lucrari(din primavara) sa renoveze magazinul(transformare in autoservire) si sa termine pensiunea la munte si au cam terminat baietii cu lucru si cum lucrari ioc, s-a ajuns la somaj.
Danuta, felicitari pt ca ati scapat de pampersul de zi si veti scapa voi si noaptea. Cum e la munca?
Cryna, sar'na pt urari si odihna placuta!
Andani, tinem pumnii si astept poze si filmulete. Succes!
Marami, cum stai cu strencanitul? Ce mai zici?

si sa aveti o zi frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mama , mama ce au trancanit fetele .Ma bucur f tare .Asa da , imi place !

Sar*mana pt. masa ..eu ia asa de la Mihaela , ciorba de fasole cu ceapa ...ciulama de la Nicoll ...tort de la Baby ...si bautura de la Cryna ....ca sa nu va suparati .....

Nimik de raportat ....lejer ....va pup si o dupa masa plakuta! Sa va odihniti ca avem party maine ..sarbatorim pe Mihai al lui Ely, Mihaela si serifu ..ca vad si el tot Mihai ..ce s-au gasit ei ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sar'na, Dany!
Hai sa-ti zic...tata-i Mihai, fratelo e Mihai, serifu e Mihai, sora lui e Mihaela, eu Mihaela, la munca e cu fratelo, un var care-i tot Mihai si un coleg tot MihaiA tunat si ne-a adunat.

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

chiar ca v-ati adunat ... bine macar ca pe fetita nu ati mai botezat-o si mihaela ...

stiu ca si dir de ex firma la care tocmai am incheiat socotelile are in familie : el gabriel, nevasta gabriela , fetele* ambele gabriela ..bine si inca un alt prenume ..

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

Sar'na, Dany!
Hai sa-ti zic...tata-i Mihai, fratelo e Mihai, serifu e Mihai, sora lui e Mihaela, eu Mihaela, la munca e cu fratelo, un var care-i tot Mihai si un coleg tot MihaiA tunat si ne-a adunat.

lucru de mana

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Buna ziua !

M-am adunat si eu acum vreo 1 h acasa .La interviu nu stiu daca a fost bien sau rau , am stat vreo 1/2 h , am discutat diverse, ei m-i s-au parut cam superficiali ...a ramas ca ma suna , indiferent de raspuns ..vom vedea ...e vb . de piritex , magazinul din Real Berceni ...

Afara m-i s-a parut caldut ....

Merg sa fac niste pulpe cu bere si stafide la cuptor ..

Danuta sa mai vii pe la noi!Felicitari pt, scapatul de pampers ziua si incet , incet scapati si de cel de noapte .....cum e la servici ? Miru cu cine sta ?

Dany

multumim
E bine la lucru,am si doi colegi,tot 'pesti',unul e nascut chiar in aceeasi zi cu mine...celalalt nu prea imi place ca e cam fatarnic din cate am vazut.. Ce nu-mi place e ca la schimbul 1 ajung tot tarziu acasa...eu eram obisnuita cu programul 7-15,la celalalt job,dar atunci n-o aveam pe Miru..in fine.
Miru sta cu taica-meu dimineata ,iar dupa masa cu tati,care are servici fain,la 3 e acasa...alte 'ajutoare' nu avem,ne-ar fi prins bine si noua o bunica..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Am reusit sa ma adun de pe la biblioteci si stau sa butonez oleaca, cu o cana de vin fiert in fata ... ca fu rece afara ... haideti si voi . Poftiti, poftiti!!! Un vin fiert , un capuccino fierbinte , un ceai cald... ce doriti .

Danuta, ma bucur ca ai raspuns la chemare . Sa mai dai pe la noi... Felicitari Mirunei pt. scapatul de pampersul zilnic... acusi scapa si de cel nocturn ... bravo ei ca e vorbareata . Servici usor sa ai!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

multumim ...si tratatia,super!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Danuta ma bucur ca faceti asa progrese! fetele si sa ai serviciu usor!

Gata,va dorim noapte buna,sa visati frumos si ne vedem maine.O sa fiu acsa,nu lucram,dar nici la scoala nu merg.Maine trag chiulul sa stau cu fetele mele.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

sar'na! si noi pupam fetili sedere placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

copilul meu nu vrea sa doarma ca are " mute, mute e putut" are multe multe de facut. Gospodarul lui mama.

si Miru tot dupa 11 se culca...se activeaza cand vin eu de la job

Mergi la inceput