Rugaciune pentru David

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Nici o veste?
Sper sa fie totul bine!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
si eu am in gand
merteu pe ledi si pe david
de cand am aflat
e f greu
sper sa le ajute Dumnezeu
ma voi ruga neincetat

DOAMNE AJUTA!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

azi nu au reusit sa faca testul - spital in carantina cu gripa. incearca si maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

David si Ledi au mers pt testele genetice.
Doamne ajuta !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

nu mai stie nimeni nimic de ei?

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

chiar nu mai ne da nimeni nicio veste???sa speram ca e de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Eu scriu doar la scutece si atunci cand doarme David.Am fost la Bucuresti,am incercat sa-i facem testul sudorii la 2 spitale,la unul nu am putut intra si drita cu care vbisem era in carantina din cauza ca avusese contact cu o fetita bolnava de gripa porcina,la al doilea drii erau in concediu.L-a vazut dna dr Culcer pana la urma,care a spus ca nu ar avea asa ceva si ne-a dat un tratament pe care il urmam cu strictete timp de 4 luni.Cu toate astea am fost sa-i facem primul test genetic,urmand ca in viitorul apropiat(zicem noi ca decembrie,dar sa vbim mai intai cu drita,daca e disponibila si dk spitalul e ok,sa nu facem drumuri aiurea la Bucuresti)sa mergem la Bucuresti pt a-i face un test de sudoare si a plati al doilea test genetic.(asta pt ca le-am zis sa pastreze ADN,astfel incat sa nu-mi mai intepe copilul inca o data..nu de alta,dar l-au intepat de 3 ori,pana sa-i ia o data sange si am stat in jur de ora de am innebunit)Momentan suntem acasa la noi,ne jucam,mancam,suntem bine...si asteptam rezultatul primului test genetic,care dureaza cam 4 sapt.Deci inca nu avem nimic concret.
Acestea sunt vestile despre noi.
Va multumim din suflet pt tot.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doamne ajuta, ca David sa fie bine in continuare !
Leditia,

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Draga mea,
dr Culcer are un ochi fantastic, mii de copii vazuti, noua nu ne-a gresit niciodata diagnosticul , mereu cand a zis sa nu dam antibiotic situatia s-a ameliorat exact in ziua in care a zis...etc etc.
ma rog la Dumnezeu ca intuitia ei sa nu fi dat gres nici de aceasta data.
va imbratisez,cred cu tarie ca va fi bine!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ledi, ne rugam in continuare pt voi. Sa dea DD ca David sa fie bine si Sf. Nicolae sa vina cu vesti bune si sanatate pt micut.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput