GRAVIBINON - URGENT

GRAVIBINON - URGENT | Autor: claudia_prea

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu o mare rugaminte pentru o prietena ce are nevoie urgent de un gravibinon.
Daca mai aveti vreo fiola, va rog frumos nu ezitati.S-a luptat mult pentru aceasta sarcina.
Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Claudia eu stiu ca ultimul lot fabricat a expirat in mai-iunie 2009, deci singura varianta ar fi sa faca rost de hidroxiprogesteron caproat si estradiol valerat in cantit din Gravibinon (vezi prospectul aici :http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1486). Progesteron injectabil mai au fetele de la FIV (Kitta stiu ca a spus ca are si vrea sa-l dea , contacteaz-o pe PM) iar estradiol valerat nu stiu sigur dar parca sunt pastilele albe de la Proginova sau Estrofem.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Claudia uite Cyclo Proginova are estradiol valerat in cele 11 drajeuri albe si tb sa ia 2 (adic 4mg) , in Gravibinon sunt 5mg de estradiol valerat . (Drajeurile maron tb sa le arunce)

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Miki, merci frumos de raspuns. Progesteron injectabil are si ea.
Deci gravibinonul este deja expirat, am banuit asta ca stiam ca s-a retras de mult.

Mergi la inceput

Claudia cu multa placere. Pai dc are progesteron at mai tb sa-si cumpere Cyclo Proginova. Multa sanatate prieteni tale!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput