Fetelor, am si eu o mare rugaminte pentru o prietena ce are nevoie urgent de un gravibinon.
Daca mai aveti vreo fiola, va rog frumos nu ezitati.S-a luptat mult pentru aceasta sarcina.
Va multumesc anticipat.
Claudia
eu stiu ca ultimul lot fabricat a expirat in mai-iunie 2009, deci singura varianta ar fi sa faca rost de hidroxiprogesteron caproat si estradiol valerat in cantit din Gravibinon (vezi prospectul aici :http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1486). Progesteron injectabil mai au fetele de la FIV (Kitta
stiu ca a spus ca are si vrea sa-l dea , contacteaz-o pe PM) iar estradiol valerat nu stiu sigur dar parca sunt pastilele albe de la Proginova sau Estrofem.
Claudia uite Cyclo Proginova are estradiol valerat in cele 11 drajeuri albe si tb sa ia 2 (adic 4mg) , in Gravibinon sunt 5mg de estradiol valerat . (Drajeurile maron tb sa le arunce)
Miki, merci frumos de raspuns. Progesteron injectabil are si ea.
Deci gravibinonul este deja expirat, am banuit asta ca stiam ca s-a retras de mult.
Claudia
cu multa placere. Pai dc are progesteron at mai tb sa-si cumpere Cyclo Proginova. Multa sanatate prieteni tale!