Leoiaicele DC*(46)*-ruga pentru David(Leditia)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Ledi,dea Dumnezeu sa fie doar o eroare umana..
Nu mi-a venit a crede ,am citit din urma peste tot si tot imi spun ca nu se poate...
Dea Domnul sa vii cu vesti bune .
Ne gandim la voi si ne rugam sa fie bine David.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adi69 spune:
Danyy..felictari mamico!!
Am spus eu ca-ti vei strange puiul in brate..cat mai curand.
Ma bucur din suflet pentru voi.
Si felicitari ptr aniversarea casatoriei si la mai multi fericiti impreuna!
Multa sanatate Cata,la multi ani sotului..sper ca am retinut bine caci tare multe informatii am primit..deodata.
la multi ani si Biutei!
Sa fie sanatoasa si norocoasa in viata si voi pe langa ea()sa ii puteti oferi o copilarie minunata..
La multi ani Bogdan,sa nu te lasi invins,sa fii tare si luptator si norocos si sanatos si sa-i dea DD viata lunga si sanatoasa si mamicii tale ,sa poate fi alaturi de tine sa te ajute asa cum te-a ajutat mereu!
Katty,cum e cu temperatura? Ti-a trecut numai cu o frectie si doua pastile?
Andrei cum e?
Annie,anul acesta a fost cu speriatu numai sotu si fiimea si nepotii,eu am stat in pat ca de bolnava ce am fost nici nu mi-a pasat de nik,n-am ornat casa,n-am facut dulce ..am stat numai si-am bolit.Am apucat sa scobesc un bostanel mititel,cu ajutorul alor mei..si de gura Catalinei..
Daria,am vazut si eu saltaretele tale,tare fain tre sa fie in casa la tine..
Aurora,bine-ai revenit..
Raluca,tare frumusel le zice feciorasul asat mititel al tau!!!Sa te unga pe inima nu alta..smecherasul!
Copilutz cu motz blondut...tu nu ne dai o veste ca a lui Danny?
Asteptam sa stii...
Ioana...vaaai de mine,ce-i cu matza a scapat vie?
Cum a iesit strudelul cu mere?
Am sa incerc sa ma invrednicesc sa pun ceva pozici mai noi.
Am avut serbare,am invatat ceva litere si povesti si poezii si sa cantam la fluier(pentatronic),ne e bine la scoala(e e bine si invacanta acum!!),invatatm si engleza si germana,si jocuri si sa impletim si sa pictam si sa desenam si sa ocrotim si iubim natura,plantutele si vietatile pamantului..
Sambata avem nunta la un rest cu fitze..si eu n-am nimic nou de imbracat,acelasi costum vechi de 7 ani cu care am tot umblat pe la nunti..doar ca spre norocul meu ,la nunta asta vin oameni cu care nu m-am intalnit la petreceri in ultimii...10 ani cred,asa ca,mai merge o tura costumul respectiv.
Sper sa-mi vina,ca nu l-am probat inca,eventual sa merg sa-l stramtez putin..:))Papuci comozi n-am, mi-ar trebui ceva opincute pe auriu,insa nu cred ca-mi bat capul chiar asa de tare.Va fi ok si cu negru.
Duminica viitoare vom fi in Piatra la festival.
Pana atunci trebuie sa-i fac o fusta faina in buline si o bluzita,caci ar merge ceva mai vesela costumatia la cantecelul respectiv.Poate asa nu mai ia mentiune..si urca inapoi spre un premiu..:))
Duminica trecuta am fost la film la MJ la This is it...super..super..i-am aratat si Catalinei cum se face o repetitie adevarata adica profi,nu ce face ea prin casa in doru' lelii si de gura mea ...:))
No ,va las,va pup pe toate(sa stiti ca n-am gripa de la porci) si va doresc sanatate multa .. multa.. multa..(ma duc sa ma uit la poze pe mail)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Adi, ma bucur ca esti ceva mai bine!
Sa stii ca febra n-am avut prea mare, doar 37,1, dar, intr-adevar masajul si 4 pastile mi-au facut bine! dar masajul (n-a fost frectie cu spirt, doar masaj energic pe zone energetice, cum numai dumnealui stie) a fost ca la mama lui! Caci nu reuseam neam sa ma incalzesc, si cand m-am incalzit m-am incalzit prea tare!
Distractie placuta la nunta si apoi succes la festivalul de la Piatra!
Izabela, ma bucur ca ai mai intrat, ce face bb Raphael?
Catutza, si tu tot racita??? Da-i cu ceaiuri si pilule si fa-te repede bine!!! Iti recomand ce m-a facut si pe mine bine repede, sper sa mearga si la tine! Dar cum am zis eu am avut febra usoara!!!
Daria, stii ceva de Ledi si David???
Annie, voi sunteti bine? Ceva gr. porcina pe acolo? sau la voi e liniste?
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Annie80 spune:
Neata
e vineri, week-end si stam acasa
Adi m-ai socat cu "n-am facut dulce", mama ei de boala... ma bucur ca esti mai bine Mult succes Catalinei la festival, ii tin pumnii strans strans
Izabela te mai asteptam pe la noi ,
Cata insanatosire grabnica, sper sa fie sezoniera Ce mai face Bia
sincer, ma sperile ce aud ca e prin tara, cu Ah1N1, aici vb cu un dr, si spunea ca e doar e gripa, si mai nasol e pt cei cu sistemul imunitar mai scazut si cu alte boli, si ca cei sanatosi, o pot duce pe picioare ca orice alta gripa
Katty wow masaj de la sot super! `ma bucur ca esti mai bine, dar sunt curioasa cum e cu masajul energetic> ceva sa ma documentez, eventual sa-mi fac singura?
Aici cu porcina, sunt cazuri, pana acum a fost 1 deces, mama gravi in 9 luni, ..au salvat puiu mic, si mai sunt cazuri, dar nu stiu, nu prea urmaresc stirile aici, dar parca nu sunt asa de "grav" cum pare ca e acolo. La scoala la Clau , mai vad "masti" dar nimic altceva
Eu nici macar o raceala nu va doresc. Numai sanatate
Dany cum esti / sunteti?
Pup u All!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata si de la mine!
Annie, de ce zic energetic, fiindca ina afara de faptul ca este foarte energic fara a fi agresiv, are "ceva" in maini cand face masajul, stie cum sa faca masaj mai ales in zona cervicala...de intotdeauna, mai ales la migrene, ma pune pe picioare!!! Deci, nu e ceva anume de prin carti, e ceva anume de la el!
Daria, ai mai aflat ceva de la Ledi si David?
Dany, cum e acomodarea cu Stefan??? Ce face grasunelul mic? Sa mai ne zici una-alta despre voi!
Vine weekendul...afara e frumos, starea de spirit e buna...diseara "Dansez ptr. tine" ca ne uitam, cine mai vine la
, va pup pe toate si astept vesti bune?
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
Ledi sa iasa rezultatele cat mai repede si cat mai bine.
all
eu fac bagaje pentru B...plecam maine dimineata...uuuffff.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
neatza si de la noi
Adriana , petrecere frumoasa la nunta si succes la Piatra saptamana viitoare ...sa veniti cu premiu acasa
Cum merge cu jucariile, te mai ocupi? ai ceva oferte noi?
Katty , te invidiez pentru masaj vreau si eu!
Gabi , drum bun maine si te asteptam cu vesti bune!
Annie , we placut voua ! un Dubai ceva
Daria , petrecere frumoasa si asteptam pozele
Danny , ce face scumpul mic? e cumintel, doarme noaptea?
Leditia , asteptam vesti
Lilia , cum se mai simte mica Amelia? nu mai ne spui nimic de voi?
eu azi sunt ceva mai bine dasi dimineata eram foarte ragusita, am baut un ceai si vad ca e mai bine, dar bine ca nu mai am febra mare!
va si va doresc o zi buna!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Salutare.
Scriu super rapid: David si Ledi sunt acasa, au de asteptat 4 saptamani pt primele teste genetice, intre timp au de urmat reteta dnei doc Culcer ! In linii mari, eu simt ca sunt bine
Gospodinele http://family.webshots.com/album/574091854FvzPIA?start=36
Revin mai incolo, ca merg sa imbaiez catelusa si sa-i fac tratament pt blanita
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
ce ma bucur ca sunt vesti bune despre micul David
sa dea Dumnezeu sa iasa foarte bine analizele !
Daria , multumim pentru ca ne-ai anuntat foarte frumoase pozele si fetele normal
cum au facut fursecurile...parca erau roz sau nu ?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Catutza, am pus colorant rosu
Fursecurile sunt simple, data viitoare facem cu miere sa iasa mai gustoase
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !