Leoiaicele DC*(46)*-ruga pentru David(Leditia)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

La Multi ani! Nicolai si Nicolete

cine a primit cele mai multe nuieslushe ?

Clau n-a mai primit nuieusha, si se pare ca a fost un indemn, si a facut excelent la dictare/ spelling, asta a fost cadou pt mine + 4 cauciuce pt masina , lol

Lui clau pe langa dulciuri, a primit intre 2 caiete...pt suspans si cica " moshu vrea s a invete mai bine" a primit ben 10 ...orice ar fi, dar am zapacit cautandu-l

Pup iu all si o saptamana faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Nicolete si Nicolai!

va servesc cu o felie de tort de mere de la sotul meu

la Bia a venit Mosul normal, nu a primit ce isi dorea ea...adica laptop dar....a fost multumita si cu ce a primit pana la urma

Annie , sa folosesti sanatoasa cauciucurile

Daria , foarte frumoase pozele cu Giulik, e o dulce si o draguta

revin, ma duc sa termin salata orientala, gasca

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata si de la mine!
In primul rand, la multi ani tuturor celor cu nume de Nicoleta, Nicolae, Nicu, Nina (cred)!
Catutza, sa-ti traiasca sotul sanatos si fericit!
Noi tot fara net am fost in weekend desi trebuia sa ne dea drumul de sambata, nu stiu ce s-a intamplat, probabil azi!

A venit mos Nicolae si la Andrei, fara nuielusa, doar jucarele (a primit o pernuta cu cars, o jucarie Mushabelly (gen webkinz), care se inregistreaza pe net..., dulciuri de tot felul si mandarine).

Dariuta, am vazut pozele superbe cu Giulia, daca tu ai facut caciulita si fularul (ca stiu ca tricotezi sau crosetezi), sunt superbe, ai manute de aur! Am admirat si pisicutele de pe caciulita!

Annie, si la voi mos bogat si pragmatic (cu tine)!

Vineri Andrei ia vacanta, tot atunci este si serbarea la scoala, am inteles ca o sa fie scurta, cam o jumatate de ora, o sceneta comica, in care Andrei e doctor de capre (capra care colinda), le da cadourile si gata...

Pupici!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Katty, multumim de vizionari si complimente
Da, eu am facut setul, am primit cateva comenzi pt matusi, nepoate si lucrez ca nebuna diminetile la 4, la 5 asa i-am cumparat Giuliei ce am vrut ma rog, va fi un Craciun ca de criza si`ala ca le dau la pret mic, de 30 de lei

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

La multi ani de Sfantul Nicolae, tututor celor ce-si sarbatoresc numele.
Noi am fost la biserica romaneasca, a avut hram ieri. O fost super, colinde, biserica plina ochi, copiii juncandu-se, adultii rugandu-se, am plecat asa de fericita de acolo. Si am reusit sa continuam ziua frumos si romantic, ca doi porumbei proaspat regasiti. Avem o crasma tare faina langa noi, libanezi, unde gasim de mancat orice ne bubuie noua de post ... ceea ce e mare minune, ca avem niste experiente cu mancarea de post de numa ...
Daria, superbe poze. Giulia este o frunoasa, dar stii deja :).
Iar setul este absolut minunat .... daca vreau si eu cum facem ?
V-am pupit pe toatele :)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Buna,

Da' scrieti nu gluma......!
LA MULTI ANI! pentru toate Sf. Nicolae!
Cine n-a primit nimic, sa stea linistita ca nu e singura!
Fiica'mea mi-a pus cizmele aseara ca poate, poate vine si la mine Mosu!
Dar sunt sigura ca Mos Craciun nu ma va uita!
Ma chinui sa-mi pun poze, dar nu reusesc! Am instalat un program PICASA si cred ca din greseala i-am sters jocul preferat al sotului! Am dat vina pe Alexandra! Cred ca de aia m-a sarit Mos Nicolae! Promit sa nu mai fac!
Pupici si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pt poze exista webshots.com unde trebuie doar sa-ti faci rapid un cont si apoi uploadezi poze si atat.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , multumesc de urari sa faci poze la serbare sa ne arati si noua, sa mai vedem ochisorii frumosi ai lui Andrei

Daria , felisitari pentru indemanare, tot respectul

Mary , hai ma ca nu scriem mult daca ai descarcat picassa e super simplu acum. Faci cont, creezi album si incarci pozele.

de la noi nimic nou, joi am examen si am niste emotii maaari de tot. Apoi de saptamana viitoare stau acasa in fara plata si apoi sper sa intru in concediu de odihna pana la sfarsitul anului.

Va pe toate, multa sanatate si haideti la semnat condicutza

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata

noi azi avem liber de la scoala, de maine program scurt

Daria superb

Katty, sa stii ca virgula cietele, de la mos si-au atins scopul, la dictare a facut corect 10 din 10 , asta a fost cel mai superb cadou

aseara am facut bradul, pisica inca nu a vazut ....ornamentele, si sper sa nu-i aduc aminte acum

Pup u all

Cata

mary, bafta cu picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

neata

aseara am facut bradul, pisica inca nu a vazut ....ornamentele, si sper sa nu-i aduc aminte acum

Mortala ca de obicei! Felicitari pentru 10 din 10!!!

Daria, cu placere, chiar mi-au placut!!! Chiar iau in calcul sa te rog sa-mi faci si mie un set, dar nu stiu cat esti de aglomerata!

Mary_ary, daca nu te descurci, o sa-ti fac eu azi un cont undeva, iar tu sa-ti schimbi apoi parola, si doar sa incepi sa incarci poze si sa ne pui linkul, dar asta dupa ce ajung la munca!

Raluca, frumos ati petrecut!!! Imi "ploo" in gura, din ce ai povestit, caci tare imi placea mancarea libaneza (eu am lucrat inainte la o firma de libanezi)...si tot mai erau diverse sarbatoriri!! Si, de post, caci si eu tin postul, tabule, humus...miammm!

Catutza, ma crezi ca n-am mai pus mana pe aparatul foto de luni de zile? Nici acum cu cadourile n-am imortalizat evenimentele...dar vineri, o sa incerc, cu siguranta!

Pup, plec la curs, dar revin dupa pranz!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput