Leoiaicele DC*(46)*-ruga pentru David(Leditia)
Raspunsuri - Pagina 11
mari_paun spune:
dodo ma ganesc la voi, multa sanatate
mamagiuliei iti doresc sa-ti revii si sa intri in normal la job...eu sunt in zilele de concediu fara plata
Annie80 esti in alta lume, noi ne kinuim sa supravietuim
danyalo
catutza
zuzulici si celelalte feline ca ne binedispunem si sa toarcem pe o vreme din asta ...trista
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
ralcat spune:
Am ramas de tot in urma si cu scrisul si cu cititul, imi cer mii de scuze.
Noi inca ne chinuim cu gradinita si cu socializarea si cu acceptarea ..... Nu mai stiu ce sa mai fac, zic, ca ma omoara de tot ficiorul asta al meu.
Dodo, totusi, de ce zice doctorul ca dintr-o data nu e operabil Bodo ? Poate alt medic are alta parere.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Dodo-pui spune:
Raluca eu sunt convinsa ca-i operabil...doar ca trebuie sa-si asume raspunderea pe vor face ,,,si asta e un pic mai greu,,,Se pare ca doar B are alta politica despre cataracta la copii sau cel putin la copii mei...
Sigur voi cere si alta parere,,,pentru ca refuz sa cred ca un dr de la spitalul militar sa zica operatie "de urgenta" fara acoperire
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Neata,
Noi suntem bine, dar parca nu mai am timp de nimic, nu stiu cum zboara timpul asta!
I-am facut intre timp exudatul lui Andrei, nu stiu daca am apucat sa mai scriu ca avut un copil scarlatina in clasa si ne-a pus sa facem exudatul pentru a vedea daca a luat streptococul beta-hemolitic, din fericire e ok!
Ne pregatim de alegeri, visam la vacanta de iarna si la mosi, incercam sa ne aranjam zilele de fara plata ca sa putem cadea de acord si pentru zilele cand va avea Andrei zilele libere din motive de conducatori...!
Pupici tuturor!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
szivarvany spune:
Intru si eu sa va salut.
Eu ma pregatesc de cumparaturi pt gradi.
Giulia e bine, ea e luata cu preatirea de serbare.
Sela e bine si ea, face pipi/kk doar pe pampersul ei.
In rest, sunt in rahat pana peste cap, cum ma stiti .
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
catutza spune:
salutare, va era dor de noi?
sunt varza, nu mai pot de oboseala, aseara am ajuns acasa la h22 dar gata cu inspectia, revenim la zile mai bune...mai am 2 saptamani si termin si cursul
De stat acasa se pare ca vom sta pe 30 noiembrie iar apoi se va lua vacanta de pe 14 decembrie, adica cu o saptamana mai devreme...partea proasta e ca eu ma intorc la servici pe 21 decembrie...dar asta e alta mancare de peste.
Katty , pe voi v-a anuntat cineva cum se va sta acasa? In ce zile? La noi abia in dupa-amiaza asta a venit anuntul
Daria , va pregatiti de Mosi? ai luat cadouri? te sa treaca starea rea
Leditia , ai aflat rezultatele la analize?
Gabi , sper din tot sufletul sa rezolvati problemele si sa gasiti un dr "OM"
Annie , tu ce mai faci draga mea? cum mai e situatia la voi?
va , revin...ma duc sa prajesc snitele
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
katty spune:
Buna
Catutza, noi (adica cu joburile noastre) stam acasa fiecare cum vrem, 4 zile in noiembrie, 4 in decembrie... la scoala la Andrei nu s-a anuntat nimic, probabil ca luni vor face cunoscuta Nota de la ISMB aparuta ieri pe site-ul lor, cum ca vor fi liberi pe 30 noiembrie si se intra in vacanta de pe 14 (adica cu o saptamana mai devreme).
De pe subiectul cu copii de clasa I, am inteles ca au mai fost interzise serbarile de sfarsit de an, stii ceva ? O fi adevarat?
Sper sa ai un weekend odihnitor, la noi pana acum asa e! Andrei a inceput ziua cu stranuturi, tuse si nas curgator, asa ca toate planurile de iesit in parc s-au dus, sta in pat, cu paracetamoale si ceaiuri Hapciu!
Daria, sper sa iesi repede de acolo! Hai, ca mai e putin si se schimba anul!!!
Pup toata gasca!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
danyalo spune:
Bunaaa
Noi tocmai ce ne-am intors din parc...am mai pus poze pe picassa.O sa mai pun dar tre' sa schimb adresa caci am atins limita max de poze ...tre' sa fac alt cont cred caci nu mai am unde sa pun. Noi suntem bine sanatosi,radem toata ziua... mai facem si de'ale copiilor dar per ansamblu m-ar bate DD daca as zice ca e greu..e usor...caci e un copil bun si cuminte. Mie mi-este un pic greu caci merg si la job si nu am scoala chiar langa casa...
Cu liberele chiar asa este stiam de 30 nov., stiam de ult. sapt. ( ideea e ca atunci aveam teza la a VIII-a ) asta este... om vedea ce va fi.
De serbari nu stiam ca nu mai avem voie...stiu doar ca dna dir. nu ne lasa sa facem sedinte cu parintii de fapt nu au voie sa intre in scoala parintii... pe motiv de gripa porceasca...
Cata ai avut Rodis ceva???
Daria-mai e un pic peste o luna si se duce si anul acesta... Sincer am suferit mult anul acesta dar doar pt. faptul ca mi s-a implinit cea mai mare dorinta ii iert anului ce tocmai se va termina in curnad totul dar totul...Vad ca te-ai apucat de cumparaturi pt. Craciun la copilasi la gradi' suuper.
Gabi- nu iti pierde speranta ca va fi bine.
Mari- pupam fetele luptatoare...
Katty- uite s-a dus un semestru ...cu i-l vede Andrei?? La ce va ganditi ca si cadouri de Craciun??
Ledi - voi cum va prezentati???
Lilia- voi ce ziceti? Ati gasit matza??? Eu am la oferta una bucata rasfatata numa ca nu e alba!!Tot stam si ne rasucim...deocamdata saraca sta singurica isi da seama ca nu mai e ea vioara 1 e cred putin geloasa pe asta micu' ma gandesc insa cu groaza cum va fi cand va incepe sa misune si o va descoperi el... asa ca ma gandesc serios sa ii gasesc o familie iubitoare caci ea e cam posesiva si crede ca ea e sefa!!O iubim enorm....Edi o sa sufere mult insa nu stiu cum o sa facem...
Doina- te pup si eu pe obrajori...Multumesc pt. urari !
Mai revin cand mai gasesc liber la calc.