FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Eu am luat de pe net reteta..de fiecare data alta...dar nici o sansa. Sa stii ca ma gandeam si la congelator...dar cand se dezgheata ce fac? In schimb am mancat jumatate de punga de lapte praf cu lingura. Mi s-a lipit tot pana la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Daria, iti tinem pumnii si sa ne dai vesti bune.Unde si cu cine ai facut biopsia?Cum se simte sotul?
Bytzi, cum fac gonalul?Eu pt maine am o fiola de 300 de ui.Fac 225, la 10 seara.Imi mai raman 75 de ui si fac inca doua fiole apoi de 75 ui.Toata cantitatea o fac la aceeasi ora, 10 seara, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Doar atat Bytzi !
A fost asa ca un of al meu , daca erai langa mine te imbratisam si iti spuneam aceleasi 2 cuvinte , care zic eu , au strans in ele muuulte , muuulte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor.
Yariana sa iti traiasca finutul si sa dea Dumnezeu sa reusesti si tu de data asta. Te asteptam cu vesti de la eco sa vedem productia ta de luna asta
Daria te asteptam maine cu vesti bune si sa ne spui si noua mai multe amanunte cu privire la procedura FIV. O sa fac si eu in primavara, dar in Ungaria. Apropo, cat tea costat tratamentul si cat fertilizarea?
Bytzi pupici multi si iti multumim ca esti alaturi de noi mereu. Abia astept sa ne dai vestea cea mare ca vei avea un puiut.

Eu zilele astea am fost putin cam ocupata, inca nu am terminat nebuneala cu renovarea din casa si tot trag tare. Ieri am inplinit 2 anisori de la cununia civila si m-am plimbat toata ziua cu sotul meu si am facut cumparaturi si ne pregatim pt ziua mea. In rest nu am noutati, doar ca de luna asta am inceput iar tratamentul cu duphastone ca mi-am lasat ovarele de capul lor 2 luni si deja incepuse sa se dregleze cm. Astept cu nerabdate luna februarie si mi se pare tare departe momentul cand voi pleca in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Yarrina, ce ai facut la Iasi ?
Sa vii cu vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

simonete,sincer mi-au dat lacrimile,stiu atit de bine ce e in sufletul tauuuu,uite si eu te imbratisez ,iti ofer un umar pe care sa plingi

andra,dragutza mea azoosurioara,mai derutat ,ai zis ca faci o fiola de 75ui/zi si acum imi zici 225 ui pe zi???
daca ai gonal la pen reglezi penul la 225 si o faci ,a 2a zi il reglezi iar la 225 sau cit trebuie sa faci ,introduci ce ti-a ramas schimbi fiola fara sa mai bagi iar unitatile si introduci restul
daca ai doar un pen si faci 225 ,a2a zi il reglezi tot la 225 si vezi cit iti vira si apoi mai faci 1 sau 2 fiole de 75 ui ,daca trebuie 2 fiole de 75 prepari praful de la amindoua intr-un singur ser,deci faci o singura injectie
si in fiecare seara la aceeasi ora
Daria a facut fiv si biopsia la Sibiu
bafta multa iti doresc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Fetelor de la 18.30 sun la clinica si nu-mi raspunde nimeni.Si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

adik...
cum a fost la eco,e foliculul mare si trebuie sa ajungi la Sibiu
ei au program pina la 18,dar cind au mult de lucru stau si mai tirziu

andra,citit la fiv,lamurit,deci faci cum ti-am scris
nu intelegeam ca aici nu ai scris si la fiv nu citisem
eeee asa mai merge 225ui/zi sa vezi ce productie ai
deacum stai linistita ,mie schema mi se paruse proasta ,dar daca faci 225 e ok
te rog nu te mai stresa ca o sa fie bine,eu asa zic si ai sa vezi ca am dreptate

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Pai cica am 2 foliculi de ovarul drept, unul de 19 mm si unul de 17.4 dar mi se pare ca nu mi-a citit bidimensional. Eu ma uit pe eco si vad niste referinte asa +D0 si XD1. Si dimensiunea foliculului este cea de la D0 dupa spusele ei. Dar mie mi se pare ca trebuia sa faca suma intre cele 2 si sa imparta la 2. Ceea ce ar iesi un folicul de aprox 17.4 si unul de 16.8. Si acum nu stiu ce sa fac...ca nu am dat de dr sa-mi confirme daca am sau nu dreptate si daca a avut doctorita dreptate cu cel de 19 ma tem ca e prea mare si se va sparge. Oricum mai fac un Gonal in seara asta si sper maine la prima ora sa dau de dr. Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

hmmmm nu's ce sa zic,daca e dr care face inseminari sigur ti-a facut suma,mie dr de aici tot timpul imi facea suma
la cine ai facut?dr Irina Dumitrascu(am vazut ca ai zis ea)
cel mai bine era daca ajungeai miine la Sibiu
exact la fel am patit eu,mi-a zis ca e un fol de 19 dar poate fi si chist ,dr I mi-a zis sa vin la Sibiu a2a zi,eu nu am putut ajunge si mi-a zis sa mai fac o eco dar la alta dr a2a zi,am facut si aia mi-a zis si mai si

chiar daca e cum ai socotit tu e tot mare si ar trebui sa faci miine pregnyl,dar daca ti-a masurat rau si il faci degeaba
uite de aia eu nu mai sint deacord sa fac monitorizari la mine
parerea mea ,miine la Sibiu,am auzit in ultimul timp 3 cazuri care sau spart foliculii pina au ajuns la Sibiu
sa dea dumnezeu sa fie ok

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput